Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
588.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çatlak hortum gevşemiş hortum gibi seçeneklere ilk önce bakın sonra radyatör delikmi test yaptırın ilj önce bu şekilde basit şeylere bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.

dediğiniz basit testleri ben yapabilir miyim? yani erişebilecek yerde mi bu hortum?

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    Işık tutarak ilk önce ıslak bölgeyi tespit edin daha sonra sızıntı tahminle yeri bulunur belki araca alttan bakmak gerekir yani sanayi de bakılırsa daha çabuk ve net sorun belirlenir

çok sağolun hocam. yaklaşık 9 aylık mevzu ama daha yeni aracın altından su sizdigini farkettim. dün baya rampa indim o sızıntı öncesi sanırım bunun etkisi var yani düz yolda ve yarım dolulukta değil de rampa aşağı ve tam dolulukta sızıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 30 Ağustos 2016; 18:52:29 >
    kapak contasına bakınız veya direk değiştiriniz ucuz bişeydir.
    geçen sene eylülde kapağı komple degismistim hocam usta tedbiren degistirmisti başka bir şey için gittigimde, hatta çıkan kapağı gosyerdi contalar baya gitmişti, yan sanayi kapak 35 TL ye taktı. inş çatlak vs degildir ya :(

kapak tam oturmuyordur yan sanayi :S
    aklıma gelmedi de değil hocam, inş kolayca buluruz sızıntının kaynağını.

çok teşekkür ederim.

• merhaba arkadaşlar bende e46 araç almayı planlıyorum şuan araştırma aşamasındayım kesin alacağım kimse beni yıldıramaz :) sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim sayfadaki birçok yorumu okudum ama herkez birşey söylemiş gerçekten anlayan arkadaşlara 1 kaç sorum olucAk. Bu arada 38000TL fazlasına emin olun gücüm yetmez 30000TL olarak başladım yola şartlarıda baya zorlayarak bu rakama geldim.

1- Performans olarak çok kötü olmasın nede olsa BMW ve buyüzden araştırmalarım sonucu en aşşagı 3.18i 143 hp lik olanlara bakıyorum.

2- 2002 den sonra makyaj gelmiş ve araç çok daha modern gözüküyor ama illaki makyajlı olsun diye diğer özelliklerden (yürüyeni , değişeni , motoru ,kmsi vsvs ) kötü olcaksa eğer olmasın daha iyi yani böyle bir takıntım yok nede olsa altından kalkabilcegim para belli.

3- Bütceme uygun 3.20i lerde var makyajlı kasa olarak ama mesela tavan hariç boyalı diyorlar yada kaput değişen diyor 250.000-350.000 km arası çoğu. Donanım çok önemli değil benim sunroof , ısıtmalı koltuk , deri vsvs önemli olan bana masraf açmasın ve araba temiz olsun satılabilir olsun biliyorsunuzki araba alırken ilerki bir zamandada satarken sorun çıkarmaması lazım.

4- Manuel yada otomatik farketmez benim için ama eşimde kullnıcak ve kendisi otomotik istiyor otomatik çok yakıyor , çok sorun cıkartıyorsa ve özetle kötü ise tabiki manuel alacagım :)

Özetle

143 hp aşagısı olmayacak , makyajlı olsa süper olur, masraf açmicak ve kolay satılabilecek 3.18i ve 3.20i farketmez ama benim kafama yatan 3.18i 2002 üstü araçlar.
    Bu boya değişen arac ne derece önemli mesela kaput değişense kesinle alamamalımıyım bunu çok merak ediyorum.

Bunlarda birkaç buldugun araçlar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2002-bmw-3.18-i-otomatik-lpg-li-306623053/detay/

Yardımlarınızı ve degerli yorumlarınızı bekliyorum Arkadaşlar şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdikuzey87 -- 1 Eylül 2016; 19:58:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdikuzey87

merhaba arkadaşlar bende e46 araç almayı planlıyorum şuan araştırma aşamasındayım kesin alacağım kimse beni yıldıramaz :) sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim sayfadaki birçok yorumu okudum ama herkez birşey söylemiş gerçekten anlayan arkadaşlara 1 kaç sorum olucAk. Bu arada 38000TL fazlasına emin olun gücüm yetmez 30000TL olarak başladım yola şartlarıda baya zorlayarak bu rakama geldim.

1- Performans olarak çok kötü olmasın nede olsa BMW ve buyüzden araştırmalarım sonucu en aşşagı 3.18i 143 hp lik olanlara bakıyorum.

2- 2002 den sonra makyaj gelmiş ve araç çok daha modern gözüküyor ama illaki makyajlı olsun diye diğer özelliklerden (yürüyeni , değişeni , motoru ,kmsi vsvs ) kötü olcaksa eğer olmasın daha iyi yani böyle bir takıntım yok nede olsa altından kalkabilcegim para belli.

3- Bütceme uygun 3.20i lerde var makyajlı kasa olarak ama mesela tavan hariç boyalı diyorlar yada kaput değişen diyor 250.000-350.000 km arası çoğu. Donanım çok önemli değil benim sunroof , ısıtmalı koltuk , deri vsvs önemli olan bana masraf açmasın ve araba temiz olsun satılabilir olsun biliyorsunuzki araba alırken ilerki bir zamandada satarken sorun çıkarmaması lazım.

4- Manuel yada otomatik farketmez benim için ama eşimde kullnıcak ve kendisi otomotik istiyor otomatik çok yakıyor , çok sorun cıkartıyorsa ve özetle kötü ise tabiki manuel alacagım :)

Özetle

143 hp aşagısı olmayacak , makyajlı olsa süper olur, masraf açmicak ve kolay satılabilecek 3.18i ve 3.20i farketmez ama benim kafama yatan 3.18i 2002 üstü araçlar.
    Bu boya değişen arac ne derece önemli mesela kaput değişense kesinle alamamalımıyım bunu çok merak ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ask-3-harf-bmw-325811295/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2002-bmw-3.18-i-otomatik-lpg-li-306623053/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-erdal-otomotiv-den-2003-3.18ia-2.0-lpg-li-otomatik-sunrof-328478297/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hastasina-ozel-3.18i-335071828/detay

Yardımlarınızı ve degerli yorumlarınızı bekliyorum Arkadaşlar şimdiden teşekkürler....

Eğer 2. El kayginiz varsa 3.20 almalisiniz. Sunroof kesinlikle olmali, mumkunse manuel olmali, degiseni kesinlikle olamamali, tavan haric belalti boyali olabilir sikinti yok, hasar kaydi olmamali (veya cok cuzi bi miktar olabilir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

quote:

Orijinalden alıntı: erdikuzey87

merhaba arkadaşlar bende e46 araç almayı planlıyorum şuan araştırma aşamasındayım kesin alacağım kimse beni yıldıramaz :) sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim sayfadaki birçok yorumu okudum ama herkez birşey söylemiş gerçekten anlayan arkadaşlara 1 kaç sorum olucAk. Bu arada 38000TL fazlasına emin olun gücüm yetmez 30000TL olarak başladım yola şartlarıda baya zorlayarak bu rakama geldim.

Özetle

Eğer 2. El kayginiz varsa 3.20 almalisiniz. Sunroof kesinlikle olmali, mumkunse manuel olmali, degiseni kesinlikle olamamali, tavan haric belalti boyali olabilir sikinti yok, hasar kaydi olmamali (veya cok cuzi bi miktar olabilir.)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sizin-otomotiv-den-bmw-3.20i-otomatik-280092208/detay/

Hocam sunroof yok ama bu araca ne dersin 40000TL limitine cıkıcaz artık :)

• erdikuzey87 E kullanıcısına yanıt
    Su aracin hasar kaydini sorun

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    sordum hocam cevap bekliyorum
    Eğer 170hplik modelse bu ilanida inceleyebilirsiniz.

hocam onu sorcam bende 170 hplikler 2.2 motor olmuyormu ilanlara bakıyorum 2.0lt motorlarada 170 hp yazmışlar ama ben yok diye biliyorum.
    araç süper gözüküyor lakin 43 e kadar cıkamayacagım kesin :/
    merhaba arkadaşım. bu bütçeyle e36 lara bakınız. düzgün bir e46 3.16i ler 45 ten hep yukarı. temiz 3.20i bakayım deseniz 55 üstü istiyorlar. bütün paylaşılan ilanlara tek tek baktım hepside son kullanıcısını arayan araçlar hepside cenaze. eğer bu arabalardan birini alırsnaız ek ilave 10-15 bin masraflarına bütçe ayırmanız gerekecek. arabayı düzelttiniz diyelim sorunsuz hale getirdiniz bu sefer alış fiyatı ve masraflarla birlikte satacağınız zaman külliyen zarar ettirecek bir araç elinizde olacak.

tavsiyem 30-32 dolaylarında temiz bir e36 almaya çalışın 3-5 binde çıkacak masraflarına osuna busuna ayırın. gönül rahatlığı ile binin. 1-2-3 yıl sonrada e46 alırsınız. acele etmeyiniz. komple batmaktansa mantıklı olarak yükseliniz. sizin cebinizde para oldukça bu arabaları satacak birileri elbette her zaman vardır.

bu arada 2002 altı olanlar 150 hp 1995 cc 2002 üstü 2171 cc 170 hp.

özellikle alacağınız arabanın sonradan oynanmış bir yanı olmasın. en başlıcaları orjinal jant ve tamponlar duruyormu bakın. 1750 euroluk tamponu söküp 300 liralık tampon takıp benim araba m paket diyenden araba alınmaz.

hocam değerli yorumun için teşekkürler öncelikle.
    tabiki dedigin gibi bi heves ugruna kazıklanıp dert çekip son sahibi olmak istemem.

mesela bu ilandaki araç için neden öyle dedin değişen yok 3 parça boya tavanda boya yok kmsi bu modele göre iyi.
    tabi bu yorumlar benim anladıgım kadarıyla ama senin bu araba için neden kötü dedigini merak ettim tecrübe etmek acısından.

bomboş araba kolay kolay kimse almaz bu araçları. al yarın satıyorum de 32-33 e müşteri zor bulursun. üstelik aracın orası burası ile oynanmış anlaşılan gençlerin elinden geçmiş. arka çamurluk ve kapının boyalı olması yanlarken bir yere girdikleri yüksek ihtimaldir.

orası burası değişmiş oynanmış araçlar genelde gençlerin elinde kullanılmış hırpalanmış araçlardır. fabrikadan çıktığı gibi bakımlı temiz ve orjinal araç bakman gerekli. zaten bu bütçe ile e46 bakmayın :S e36 bakın.
    hocam peki bu araç için nerdesiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-temiz-e46-327600923/detay/ (bu araçda sadece sag ön kapı boyalı ve ön plastik tampon değişen)

Birde şu araç hocam

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.