Şimdi Ara

BMW E46 330ci-320ci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçlarla LPG uyumu nedir performan olarak ne beklemeliyim benzinliye oranla ve
    km/gaz(tl) ortalaması nedir son lütfen özellikle son soruya kulaktan dolma bilgilerle cevap vermeyelim tecrübesi olan kişiler veya 1. kişilerden duyulan şeylerle yorum yapalım teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: nashvi11e

Arkadaşlar bu araçlarla LPG uyumu nedir performan olarak ne beklemeliyim benzinliye oranla ve
    km/gaz(tl) ortalaması nedir son lütfen özellikle son soruya kulaktan dolma bilgilerle cevap vermeyelim tecrübesi olan kişiler veya 1. kişilerden duyulan şeylerle yorum yapalım teşekkürler...

aracınızın bilgilerini verirseniz size daha iyi yardımcı olunacaktır. ( örn: hp , motor gücü vb )
  • 3.20 ci veya 330ci almayı planlıyorum hp 175 veya 225 olacaktır belirli bir şey yok çünkü elde olan bi şey ddeğil ama piayasadaki ler böyle 2000 motor 175hp 3000motor 225 hp olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nashvi11e

3.20 ci veya 330ci almayı planlıyorum hp 175 veya 225 olacaktır belirli bir şey yok çünkü elde olan bi şey ddeğil ama piayasadaki ler böyle 2000 motor 175hp 3000motor 225 hp olması lazım

hayırlısıyla almanız dileğiyle. 6 cilindir 2000 cc 175 hp li 300 cc 225 hp li araçların yakıt değişiminde sıkıntı yok. doğru servis doğru montajla doğru markayla sorunsuz kullanırsınız. ancak şöyle bi durumda var 3.20 ci lerin bazıları 4 cilindir 2000 motor ve tahminimce 150 hp ye yakın bir hp gücü olan araçlarıda var. :))) saygılar sunarım

• Arkadaşlar kullanan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. e46 3.30i buldum temiz aslında 3.20 düşünüyordum fiyat ve temizlik bakımından güel olduğu için neden olmasın dedim fakat aklıma takılan soru şu bu araca lpg taktırsam ki bmw için en iyisi prins diye duydum şehir içinde ne kadar yakar fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W124 Sportline
    9 yıl önce açıldı
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Merso 190E vs Bmw E30..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.