Şimdi Ara

BMW 116i E87 Lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bmw 116i E87 kasa aracıma lastik almayı düşünüyorum araştırıyorum , fakat satıcılar detaylı bir şekilde anlatmak yerine ,

şunu al bunu al deyip direk parayı cebe indirme sevdalısı olmuşlar.

Çok fazla bir bilgim yok , hız sevdalısı değilim yılda 2 ya da 3 kere uzun yol yaparım en fazla boşsa yol 150 sabit giderim fazlası yoktur.

Genelde şehiriçi kullanıcısıyım. Fazla yakıt yaktırmayacak fren performansı iyi olan en fazla 1500 TL civarında bütçe ayırabilmekteyim.

Dört mevsim lastik olursa iyi olur Antalya'nın yağmurlarında ve sıcağında bile verimli olacak ne olursa artık. Bir tanıdğım BMW116i 2015 modelden 400 km kullanılmış

jant ve lastik var dedi. Onları önerdi resimleri aşağıda. Biraz kararsız kaldım.Bu arada fren pabuçları değişeli 10000 km oldu sizce diskleri ne zaman değiştirmem gerekir ya da değiştirmeli miyim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• kesinlikle sıfır lastik alın lastiğin ikinci eli olmaz yerle araç arasındaki tek bağ lastiktir pırelli p7 continental contact 5 good year asf. 2 fiyat biraz yüksek olur ama mıchelın var bu markaların dediğim lastikler dışına çıkılmaz iyi olur alırkende üzerinde etiketler var karşılaştırın birisi daha yakıtta verimliyken birisi frende birisi ıslak zeminde birisi daha sessiz filan bakın mantığınıza hhangisi yatarsa hepsi bi arada diye bişey yok malesef :S ben p7 aldım gayet memnunun abs sürekli devreye girmiyor güzel frenleme 45 yanak olmasına rağmen çukurları pek hissettirmiyor gayet yumuşak yanaklı ve en güzelide jant kenarlarını koruyor kaldırıma sürtmüyorsunuz jant kenarları bozulmuyor ama kesinlikle ikinci el lastik alınmaz ranflat lastik almayın aşırı virajda araç kayar başka merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz genelde 160+ hızda araç kullandığım içim en çok ilgilendiğim kısım lastikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

kesinlikle sıfır lastik alın lastiğin ikinci eli olmaz yerle araç arasındaki tek bağ lastiktir pırelli p7 continental contact 5 good year asf. 2 fiyat biraz yüksek olur ama mıchelın var bu markaların dediğim lastikler dışına çıkılmaz iyi olur alırkende üzerinde etiketler var karşılaştırın birisi daha yakıtta verimliyken birisi frende birisi ıslak zeminde birisi daha sessiz filan bakın mantığınıza hhangisi yatarsa hepsi bi arada diye bişey yok malesef :S ben p7 aldım gayet memnunun abs sürekli devreye girmiyor güzel frenleme 45 yanak olmasına rağmen çukurları pek hissettirmiyor gayet yumuşak yanaklı ve en güzelide jant kenarlarını koruyor kaldırıma sürtmüyorsunuz jant kenarları bozulmuyor ama kesinlikle ikinci el lastik alınmaz ranflat lastik almayın aşırı virajda araç kayar başka merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz genelde 160+ hızda araç kullandığım içim en çok ilgilendiğim kısım lastikler

Cevap icin tesekkur ederim.

Michelinin primacy 3 , ADAC diye bi site vardı biliyorsunuzdur orada 2015 in en iyi lastigi seçilmiş.

Arabamın lastik ölçüleri şu anda üzerinde olan Bridgestone Turanza 205/55R16 runflat

Ekonomik değil ama okuduğum kadarıyla bana uygun geldi. Lastikcim.com.tr 240TL civarı

Sizin yazdığınız gibi ContiPremiumContact™ 5 o da düşündüklerimden. 205TL gene lastikcim.com.tr

Pirelli P7 dediginiz gibi , benzer fikirlerdeyiz. 206 TL lastikcim.com.tr

Ama runflat konusunda emin olamadım , almayın dediniz. Yaz lastiği olarak seçtim ama 6 ay kadar Ankarada yaşacağım meslek icabı.

Çok fazla arabada olmam karlı çamurlu yollara çıkmam keyfide olsa illaki kullanacağım zamanlar olucak. Çok sıkıntı çıkartır mı?

Antalya her daim sıcak iklim 3 ay kadar soğuk oluyor onda da kar yok kuru soğuk canımıza okuyor

Birde bu lastikler olası patlama durumlarında runflat lara gore nasıl tepki verirler. Sanırım runflat lastikler 80 km hızla 80 km kadar yol gidebiliyor.

Teşekkürler.... @mevsimsiz_kar45

• Goodyear EfficientGrip Performance.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YalcinCiftcioglu Y kullanıcısına yanıt
    hocam yıllarca araç kullanıyorum şansmıdır nedir stepne bile yok arabada lastiğim daha hiç patlamadı runflat larda lastik yanakları çok serttir patlayan değilde yarılan lastikle bile aracı bi yere taşımaya yardımcı olur ama o kadar sert ki bana göre, araç biraz hızlı olsun her virajda kayıyor esneme oranı çok düşük yerdeki karıncayı bile hissettiriyor denilecek kadardır 45 yanak runflat için diyorum. mıchelın en iyisi ama bizim çukurlu yollarda hem yazık olur hemde çok yumuşaklığından dolayı hemen balon yapar en mantıklısı bi dahaki değişimimde good year asy 2 denicem kullananlar oldukça memnun. conti 5 de p7 ye alternatif ama konfor odaklı araçlarda pırelliden daha iyidir yani lastik işi o kadar karışık ki, ben runflat lastiği hayatta almam nedenmi bagaja 10 liralık lastik için spreyler var onlardan atıyorum runflattandan daha çok işe yarar ama lastik olurda yarılırsa ona çözüm olmayacak gerçi geneli siz şehir içi odaklı kullanacaksınız ben aracımla ava bile giderken kullanıyorum ormanların içinde patika yollarında bunu bmw ve p7 ile yapıyorum gerisini siz düşünün asfaltta değil :D siz sanırım asfaltta hiç patlatmazsınız ben gibi kullanmazsınız aracınızı ben birde hep uzun yolda kullanıyorum. şehir içi için uygun fiyatlı lastik yapanlar var alın birinin numarasını ararsınız şarjlı ile 10 dk da geliyorlar bi fitil yola devam :D yani sadece yarılma dışında her türlü alternatif mevcut sizde lastiği yaracak bir ortama girmezsiniz herhalde :D

şimdi bunların dışında sizin en dikkat edeceğiniz nokta lastiğin üretim tarihi 1-2 yıl raf ömrü 3 yılda kullanım ömrü vardır yani toplamda 4-5 yıldır ne kadar yeni lastik o kadar memnuniyet.

good year eagle f1 asy. 2 olanı ile pırelli p7 fiyat ve etiket karşılaştırması yapın mantığınız hangisi derse onu alın unutmayın yolla aranızda sadece lastik vardır aracınızın en önemli aksesuarıdır f1 asy. 2 ıslak-kuru fren mesafeleri çok tatmin edici hatta bu alanda en iyisi diye öne çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 19 Ağustos 2015; 2:52:25 >

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Çok çok tesekkur ederim cevaplarınız için. Olası birsey olursa tekrar rahatsız ederim sizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    E92 320i coupe lpg uyumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.