ên son kasası piyasa arabasına benzemiş toyota gibi duruyor hiç güzel değil hele o arka farları tamamen hayal kırıklığı ,kaportaya sanat eseri gibi şekil veren bmw en son kasada öküz gibi şekiller vermiş bana göre,sanki transiz connect reklamında demiri döve döve dikdörtgenimsi köşeli hatalrı olan arabaya benzemiş.....
bence e46 çok daha hoş..... (yorumum sadece dış görünüş açısından diğer yanlar hakkında bir bilgim yok)
bu arabalr hakkında yorum yapamam tek kelimeyle mükemmel.tüm serileri.Benzermi hiç RENAULT a FİAT a.
E46 oturmuş bir kasa.Ben bi ara 2005 316i kullandım.Her şeyiyle mükemmel.Ama o kasanın hakkı 2.0 bence.Uzun yolda keyif alırsın araçtan.E90 için pek yorum yapamicam ama emin ol biraz daha zaman geçtikten sonra E46'yı aratmicaktır.Bir de 10.000km için o sesi çekme bence.
Arkadaşlar E90 kasa 320 d kaç yıl sonra yaklaşık 30 bin avro civarında alabiliriz. Şu anda en ucuzu 40-42 bin avro arasında değişiyor
E46 derim ama bana göre çünkü o kasaya hastayım.
Ben E46 ları çok seviyorum nedense E46 farklı bişi
e90
m tecnic bi tane E46 kasanın üzerine bmw tanımam ben hastasıyım
e 46 ların arka yürüyen aksamları problemli dikkat et.pahalıya patlıyor tamiratı.
e46 güzel araç ancak aradaki donanım teknoloji güvenlik ve kalite farklarını da gözardı etmemek gerekir.... sadece tipe bakılarak araç seçmiş olmamak lazım tabiki....
e90
e90.....eski kasa araç niye alıyorsun ki anlamıyorum
konu çok fena hortmuş
e90 tabiiki 2009 makyajlandı daha güzel oldu
Kimse mesaj atacağı konunun tarihine bakmıyor:)
2 yıllık konu hortingen şıtıraynze oldu bravaaa
madem hortlamış bişey sorayım, e 46 99-2000 model kronik hastalıkları nelerdir, bakım maliyetleri özel serviste yapılırsa yaklaşık ne tutar, bir lpg takılırsa sorun yaratırmı,saygılar
Madem hortlamış konu zamanında benimde tuzum olsun :) Son zamanlarda 1998 model BMW 3.20i üzerine yoğunlaştım.Fakat bu model BMW' ler hangi kasa oluyor E 36'mı yoksa E 46 'mı? Birde aralarında motor yönünden ne gibi farklar var?Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. :)
1998 yılının 6. ayından sonra kasa değişti diye biliyorum. 1998 modellerinde her iki kasadan mevcutDonanımları farklı ama motorlarını bilmiyorum.