iYİ aKSAMLAR. Arkadaşlar kısmetse 2008 7. ayında Türkiye ye dönüyorum. Tr döndüğüm zaman. 2001-2005 arası E46 kasa BMW 320 DİZEL yada 2005 model E90 320 dizel düşünüyorum. İki kasa arasında bayağı bir fiyat farkı var. Sizce en az 10 -15bin evro fark yeni kasa için değermi.
Ayrıca yılda en fazla 10 bin km yapacağım dizelini almam mantıklımı. Teşekkür ederim. Not,,,,,,,,,,, şimdiki aracım BMW 318İ 95 MODEL
yılda 10.000km yol yapacak isen ve alacağın araç her depo da 500km menzile ulaşsa ve ve 500km menzili sana 140-150 liraya sağlasa...
1000km de 300ytl 10.000 de 3.000bin ytl benzin harcaman olur! 3bin ytl yi bir kenara ayırdığında alacağın aracın daha üst model benzinli olması daha mantıklı
ancak 320d nin yaşatacağı 163hp güç ve tork ve ekonomisi ile uzun süre kullanacağım dersen km si az olanı tercih edebilirsin!
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
yılda 10.000km yol yapacak isen ve alacağın araç her depo da 500km menzile ulaşsa ve ve 500km menzili sana 140-150 liraya sağlasa...
1000km de 300ytl 10.000 de 3.000bin ytl benzin harcaman olur! 3bin ytl yi bir kenara ayırdığında alacağın aracın daha üst model benzinli olması daha mantıklı
ancak 320d nin yaşatacağı 163hp güç ve tork ve ekonomisi ile uzun süre kullanacağım dersen km si az olanı tercih edebilirsin!
bence e46 kasa 3 serisi gelmiş geçmiş en bütün otomobil tasarımlarından biri.
kokpit tasarımı açısından da en iyiler arasındadır. temiz kullanılmış bir 46 uzun süre kullanılıabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: kayake
kokpit tasarımı açısından da en iyiler arasındadır. temiz kullanılmış bir 46 uzun süre kullanılıabilir.
Alıntıları Göster
benzinli düşün bence artık dizelde pahalı nerdeyse fark kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: sonfilika
iYİ aKSAMLAR. Arkadaşlar kısmetse 2008 7. ayında Türkiye ye dönüyorum. Tr döndüğüm zaman. 2001-2005 arası E46 kasa BMW 320 DİZEL yada 2005 model E90 320 dizel düşünüyorum. İki kasa arasında bayağı bir fiyat farkı var. Sizce en az 10 -15bin evro fark yeni kasa için değermi.
Ayrıca yılda en fazla 10 bin km yapacağım dizelini almam mantıklımı. Teşekkür ederim. Not,,,,,,,,,,, şimdiki aracım BMW 318İ 95 MODEL
10 bin km ye dizel gereksiz.e46 yı bende çok seviyorum ama yeni kasa yeni kasadır.Sadece aracın şekli şemali değil ,yapım teknolojileri ve teknikleri farklı,biri 1998 in diğeri 2005 in teknolojisiyle yapılmış araçlar.Ben yerinde olsam e90 3.20 benzinli alırım tısır tısır giderim,çuf çufla uğraşmam
quote:
Orijinalden alıntı: kayake
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kayake
katılıyorum.. dizel/benzinli ayrımından önce e46/e90 ayrımına yoğunlaşmanız lazım bana göre e90 bmw nin yüz karasıdır,şanlı tarihinde yaptığı en çirkin otomobildir hele o arkası yokmu ah o arkası(4 kapı)
e46 gerçek bi klasik
quote:
Orijinalden alıntı: SUBARU
quote:
katılıyorum.. dizel/benzinli ayrımından önce e46/e90 ayrımına yoğunlaşmanız lazım bana göre e90 bmw nin yüz karasıdır,şanlı tarihinde yaptığı en çirkin otomobildir hele o arkası yokmu ah o arkası(4 kapı)
E46 derim.. Bence de gelmiş geçmiş en güzel BMW kasasıda E36 kasadır .1991 / 1998 yılları arası..
quote:
Orijinalden alıntı: SUBARU
quote:
e46 gerçek bi klasik
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SUBARU
quote:
e46 gerçek bi klasik
Bence de E46. Benim şahsi tercihim de Amerikan tamponlu E21.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SUBARU
quote:
e46 gerçek bi klasik
Bence de E46. Benim şahsi tercihim de Amerikan tamponlu E21.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar, E 46 ya yoğunlaşıyorum. Bu aracı alırken neye dikkat edeyim. Nerelerine baktırıyım, Kaç km. kadar normalir. BEN 318 1 95 MODEL aracımı 123 bin de aldım 2 yılda 166 bine geldim. Şükür motorda bir sorun çıkartmadı. E 36 Kasalarda genellikle ön cam dış plastikte güneşden dolayı çatlamalar var bunu genellikle çoğu e 36 kasalarda gördüm benimkinde de var. Acaba e 46 kasaların sorunlu bir tarafı varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: sonfilika
Arkadaşlar, E 46 ya yoğunlaşıyorum. Bu aracı alırken neye dikkat edeyim. Nerelerine baktırıyım, Kaç km. kadar normalir. BEN 318 1 95 MODEL aracımı 123 bin de aldım 2 yılda 166 bine geldim. Şükür motorda bir sorun çıkartmadı. E 36 Kasalarda genellikle ön cam dış plastikte güneşden dolayı çatlamalar var bunu genellikle çoğu e 36 kasalarda gördüm benimkinde de var. Acaba e 46 kasaların sorunlu bir tarafı varmı.
Alıntıları Göster
yeni kasa 320 d derim güçlü ekonomik ve en azından diğerlerine göre yıpranmamıs olucaktır
quote:
Orijinalden alıntı: SACRED REICH
E46 derim.. Bence de gelmiş geçmiş en güzel BMW kasasıda E36 kasadır .1991 / 1998 yılları arası..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
bir zamanların en çok sevilen arabasıydı
quote:
Orijinalden alıntı: peka
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
bir zamanların en çok sevilen arabasıydı
Alıntıları Göster
e46 daha bi hos gelyor gozume..
ama e90 da yavas yavas oturdu gibi :)
secim zor
quote:
Orijinalden alıntı: alpinweis
e46 daha bi hos gelyor gozume..
ama e90 da yavas yavas oturdu gibi :)
secim zor
Alıntıları Göster
coupe alacaksan E46
Yok sedan alacagım diyorsan keza oyle diyorsun E90
E46 sedan göze oldukça eski gorunuyor cunku
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
coupe alacaksan E46
Yok sedan alacagım diyorsan keza oyle diyorsun E90
e46 nın şu görüntüsü en fazla 2 yıl daha dayanır sonra nanay
e90 hoş araba ..e46dan daha hoş araba
quote:
Orijinalden alıntı: venedik_taciri
e46 nın şu görüntüsü en fazla 2 yıl daha dayanır sonra nanay
e90 hoş araba ..e46dan daha hoş araba
Alıntıları Göster
e46
quote:
Orijinalden alıntı: ArminBuuren
e46
Alıntıları Göster
e46 daki tip hangi arabada var sorarım size e90 iğrenç bi tasarım olmasa bile ki bana göre iğrenç bi tasarım bmw çizgilerini taşımadığını düşüyorum bmw logosu olmasa bmw olduğuna inanmazdım yanii.
quote:
Orijinalden alıntı: astallavista
e46 daki tip hangi arabada var sorarım size e90 iğrenç bi tasarım olmasa bile ki bana göre iğrenç bi tasarım bmw çizgilerini taşımadığını düşüyorum bmw logosu olmasa bmw olduğuna inanmazdım yanii.