Şimdi Ara

BMW E46 MI E90 MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
15.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iYİ aKSAMLAR. Arkadaşlar kısmetse 2008 7. ayında Türkiye ye dönüyorum. Tr döndüğüm zaman. 2001-2005 arası E46 kasa BMW 320 DİZEL yada 2005 model E90 320 dizel düşünüyorum. İki kasa arasında bayağı bir fiyat farkı var. Sizce en az 10 -15bin evro fark yeni kasa için değermi.

Ayrıca yılda en fazla 10 bin km yapacağım dizelini almam mantıklımı. Teşekkür ederim. Not,,,,,,,,,,, şimdiki aracım BMW 318İ 95 MODEL

• yılda 10.000km yol yapacak isen ve alacağın araç her depo da 500km menzile ulaşsa ve ve 500km menzili sana 140-150 liraya sağlasa...

1000km de 300ytl 10.000 de 3.000bin ytl benzin harcaman olur! 3bin ytl yi bir kenara ayırdığında alacağın aracın daha üst model benzinli olması daha mantıklı

ancak 320d nin yaşatacağı 163hp güç ve tork ve ekonomisi ile uzun süre kullanacağım dersen km si az olanı tercih edebilirsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

yılda 10.000km yol yapacak isen ve alacağın araç her depo da 500km menzile ulaşsa ve ve 500km menzili sana 140-150 liraya sağlasa...

1000km de 300ytl 10.000 de 3.000bin ytl benzin harcaman olur! 3bin ytl yi bir kenara ayırdığında alacağın aracın daha üst model benzinli olması daha mantıklı

ancak 320d nin yaşatacağı 163hp güç ve tork ve ekonomisi ile uzun süre kullanacağım dersen km si az olanı tercih edebilirsin!
    bence e46 kasa 3 serisi gelmiş geçmiş en bütün otomobil tasarımlarından biri.

kokpit tasarımı açısından da en iyiler arasındadır. temiz kullanılmış bir 46 uzun süre kullanılıabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayake

kokpit tasarımı açısından da en iyiler arasındadır. temiz kullanılmış bir 46 uzun süre kullanılıabilir.

Alıntıları Göster
    benzinli düşün bence artık dizelde pahalı nerdeyse fark kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonfilika

iYİ aKSAMLAR. Arkadaşlar kısmetse 2008 7. ayında Türkiye ye dönüyorum. Tr döndüğüm zaman. 2001-2005 arası E46 kasa BMW 320 DİZEL yada 2005 model E90 320 dizel düşünüyorum. İki kasa arasında bayağı bir fiyat farkı var. Sizce en az 10 -15bin evro fark yeni kasa için değermi.

Ayrıca yılda en fazla 10 bin km yapacağım dizelini almam mantıklımı. Teşekkür ederim. Not,,,,,,,,,,, şimdiki aracım BMW 318İ 95 MODEL

10 bin km ye dizel gereksiz.e46 yı bende çok seviyorum ama yeni kasa yeni kasadır.Sadece aracın şekli şemali değil ,yapım teknolojileri ve teknikleri farklı,biri 1998 in diğeri 2005 in teknolojisiyle yapılmış araçlar.Ben yerinde olsam e90 3.20 benzinli alırım tısır tısır giderim,çuf çufla uğraşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: kayake

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kayake

katılıyorum..
    dizel/benzinli ayrımından önce e46/e90 ayrımına yoğunlaşmanız lazım
    bana göre e90 bmw nin yüz karasıdır,şanlı tarihinde yaptığı en çirkin otomobildir
    hele o arkası yokmu ah o arkası(4 kapı)

e46 gerçek bi klasik

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

quote:

katılıyorum..
    bana göre e90 bmw nin yüz karasıdır,şanlı tarihinde yaptığı en çirkin otomobildir

e46 gerçek bi klasik

Alıntıları Göster
    E46

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı Volvo s60 mı
    5 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacarsoy

E46

Alıntıları Göster
    E46 derim..
    Bence de gelmiş geçmiş en güzel BMW kasasıda E36 kasadır .1991 / 1998 yılları arası..

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

quote:

katılıyorum..

e46 gerçek bi klasik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

katılıyorum..

e46 gerçek bi klasik

Bence de E46. Benim şahsi tercihim de Amerikan tamponlu E21.
     BMW E46 MI E90 MI

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

katılıyorum..

e46 gerçek bi klasik

Bence de E46. Benim şahsi tercihim de Amerikan tamponlu E21.
     BMW E46 MI E90 MI

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, E 46 ya yoğunlaşıyorum. Bu aracı alırken neye dikkat edeyim. Nerelerine baktırıyım, Kaç km. kadar normalir. BEN 318 1 95 MODEL aracımı 123 bin de aldım 2 yılda 166 bine geldim. Şükür motorda bir sorun çıkartmadı. E 36 Kasalarda genellikle ön cam dış plastikte güneşden dolayı çatlamalar var bunu genellikle çoğu e 36 kasalarda gördüm benimkinde de var. Acaba e 46 kasaların sorunlu bir tarafı varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonfilika

Arkadaşlar, E 46 ya yoğunlaşıyorum. Bu aracı alırken neye dikkat edeyim. Nerelerine baktırıyım, Kaç km. kadar normalir. BEN 318 1 95 MODEL aracımı 123 bin de aldım 2 yılda 166 bine geldim. Şükür motorda bir sorun çıkartmadı. E 36 Kasalarda genellikle ön cam dış plastikte güneşden dolayı çatlamalar var bunu genellikle çoğu e 36 kasalarda gördüm benimkinde de var. Acaba e 46 kasaların sorunlu bir tarafı varmı.

Alıntıları Göster
    yeni kasa 320 d derim
    güçlü ekonomik ve en azından diğerlerine göre yıpranmamıs olucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

E46 derim..
    Bence de gelmiş geçmiş en güzel BMW kasasıda E36 kasadır .1991 / 1998 yılları arası..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

E46 derim..

bir zamanların en çok sevilen arabasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

E46 derim..

bir zamanların en çok sevilen arabasıydı

Alıntıları Göster
    e46 daha bi hos gelyor gozume..

ama e90 da yavas yavas oturdu gibi :)

secim zor

• quote:

Orijinalden alıntı: alpinweis

e46 daha bi hos gelyor gozume..

ama e90 da yavas yavas oturdu gibi :)

secim zor

Alıntıları Göster
    coupe alacaksan E46

Yok sedan alacagım diyorsan keza oyle diyorsun E90

E46 sedan göze oldukça eski gorunuyor cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

coupe alacaksan E46

Yok sedan alacagım diyorsan keza oyle diyorsun E90

E46 sedan göze oldukça eski gorunuyor cunku

Alıntıları Göster
    bence e46 kasa .motor olarakda ztn suan 1.8 motor arac kullanıyormussun.egr performansından memnun ısen.3.18ia yada 3.18cia alabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

bence e46 kasa .motor olarakda ztn suan 1.8 motor arac kullanıyormussun.egr performansından memnun ısen.3.18ia yada 3.18cia alabılırsın

Alıntıları Göster
    e46 nın şu görüntüsü en fazla 2 yıl daha dayanır sonra nanay

e90 hoş araba ..e46dan daha hoş araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: venedik_taciri

e46 nın şu görüntüsü en fazla 2 yıl daha dayanır sonra nanay

e90 hoş araba ..e46dan daha hoş araba

Alıntıları Göster
    e46
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArminBuuren

e46

Alıntıları Göster
    e46 daki tip hangi arabada var sorarım size
    e90 iğrenç bi tasarım olmasa bile ki bana göre iğrenç bi tasarım bmw çizgilerini taşımadığını düşüyorum bmw logosu olmasa bmw olduğuna inanmazdım yanii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astallavista

e46 daki tip hangi arabada var sorarım size
    e90 iğrenç bi tasarım olmasa bile ki bana göre iğrenç bi tasarım bmw çizgilerini taşımadığını düşüyorum bmw logosu olmasa bmw olduğuna inanmazdım yanii.

Alıntıları Göster
    E90 a gözler alışmadı daha. e46 benimde listemde duruyor bakalım kısmet....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

E90 a gözler alışmadı daha. e46 benimde listemde duruyor bakalım kısmet....

Alıntıları Göster
    bence aradaki farka değmez.
    ayrıca E46 çok güzel, yani daha az fark bile olsa yine değmezdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.