Şimdi Ara

BMW E60 5.20D 2010 MODEL ALDIM IZLENIMLERIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samwise42

km orjinal arkadaşlar. servis bakımlı. km her bakımda kayda giriyor. muayene kayıtlarındada sıkıntı yok. derdiniz ne yani km orjinal olmayınca ödül mü vercekler size ???

177 hp araba

makyajsız kasaya göre dizaynda belirgin fark var. vites joystik ama hala 6 vites. 163 hp makyajsız. 2009 sonrası 177 hp. birde 2008 öncesinin problemli olduğunu söyledi bmw servisindeki tanıdık.

w211 e binince neden soğuyorum ??? bir kere dış görünüş çok yaşlı işi e60a göre. yakıt konfor güzellik performans şimdilik tatminkar.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.

2014 model olup 70-80 bin km'de araba da var elbette ama bu tür makam araçlarında KM sorunu olmaz, olursa da hemen anlaşılır, ustası anlar. O yüzden bence de KM doğrudur, kaldı ki olmasa ne olacak araç sorunsuz zaten.

W211'i öneren arkadaşta bu arabadan var o yüzden övüyor sanırım ama aralarında dağlar kadar fark var, W211'i dedeler ya da şoförler kullanır genelde, sizin araç ise spor görünümlü, genç arabası, gayet güzel.

Arkadaşımda aynı aracın 5.30d'si var tüketimi çok düşük diyor, motor büyük olunca hep düşük devirde kullanılıyor bu da ciddi yakıt tasarrufu sağlıyor (istanbul köprü trafiğinde dur-kalk hariç tabii).

• ben 3.20 d ıle bu dgerı yakalıyamıyorum nasıl oluyor :)
  • Geç olacak ama hayırlı olsun hocam nasip olursa ilerde alma hayalim var bakalım
  • 2.0 dizeller (genel olarak) başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

O aracın km si ile oynanmamış ise ben adam değilim. 4 yaşında araç 60bin? İmkansız hele 520d daha imkansız

Ne alakasi var arkadasim ya? Bizde de 2010 model astra var 1.3 cdti h kasa, 49.000 km de daha. Icine binince herkes bu hala fabrika kokuyor diyor. Olamaz mi dusuk km dizel arac?

Bende 2003 Corsa 1.7DTI var, 2003'den beri bizde, bugün 68 bin oldu km'si, geçen yıl bu zamanlar 48 bindeydi, biraz km artsın diye Fluence yerine Corsa'ya biniyorum işe gidip gelirken(günde 110 km yapıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rucar -- 10 Mart 2015; 21:06:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• hayırlı olsun
  • Ula imzasina bakilırsa adam arabayı satıp f10 520i almiş.bu nasıl hortttur

• Adam satmış arabayı.
  • ses sistemin de e60 kasa da degisiklige giden oldu mu

• bi hort da ben yapayım. bu e60 kasa neden tutmadı arkadaşlar?
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Zincir sorunu var. Ic dis tasarim ve konfor harika ama zincir ugruna yediler arabayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw böyledir f10 dan devam etmişsiniz sanırım ?
  • ilanlardaki e60 ların 50 ilan varsa 40ı kazalı bunların kaderinde mi var bu kaza işi yoksa araba uzun model olduğu için mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.