Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam süpersin o dediğin olayı 5 serisinde bende görmüştüm ama f30'da olduğunu bilmiyordum. Bir ara ayarlatmak lazım, o halde.
    Bmw'yi de tebrik ediyorum bu arada, bir sürü extra özellik varken sırf satış kaygısıyla bunları araçlarda aktive etmiyorlar
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal aracınızda ayarlıdır.
    ben de baktığımda kodlar zaten yukardaki gibiydi. f30 3.16i
  • Ana F30 forumuna buluşma ile ilgili mesaj attım.

Gelmek isteyenler kendini listeye eklesin.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88109015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces114 -- 17 Şubat 2014; 14:37:46 >
  • kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    E tabi sert fren yaptımızda stop lambalarımı göremediğimden bilemiyorum
    Fakat hiçbir F30'da o yazdığınız "ani sert frenlemedeki, stop lambalarının hızlı bir şekilde yanıp sönme" durumu göremedim. Ama 5 serisinde görmüştüm.
    Teşekkürler tekrar...
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesi de haberdar etmeseydik daha seçilmiş bir grup olsaydık coding-retrofit grubu olarak
    ben gördüm hocam sahilyolundaki beyaz bir f30 da ilk başta niye bu basıp basıp çekiyor diye düşündüm sonra böyle bir özelliğin olduğu aklıma geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber_warrior -- 17 Şubat 2014; 16:17:41 >
    benim CC yola çıktı. cuma günü istanbul'da olacak :) gümrüğe takılmazsa pazar günü hayırlısıyla kodlamasını yaparız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmancanavari

benim CC yola çıktı. cuma günü istanbul'da olacak :) gümrüğe takılmazsa pazar günü hayırlısıyla kodlamasını yaparız :)

Hadi bakalim, 2dk da aktif ederiz ;)

Tabi montaj kismi da var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cuma gelirse ben Cumartesi Özgür abiye taktırtırtırım mutlaka.

bir şey soracağım @ces114 ; FSC kodları üzerinde bir güncelleme yapıldığında NBT resetlenip daha önce yapılan tüm kodlamalar ve yüklenen haritalar gidiyor mu?
  • sarmancanavari S kullanıcısına yanıt
    Hocam sonradan taktırdığınız Nbt'yi update edemezler serviste zaten merak etmeyin. Ama arabanın şasisine kayıtlı donanımsa ve siz sonradan bir takım özellikleri ve haritaları yüklediyseniz onlar silinir update ile (tabi servis gerçekten sistem update yaparsa). Size tecrübe ile sabit bilgi vereyim; yetkili Bmw servisleri sistem update falan yapmıyor çok gerekmedikçe, ancak usb ve hansfree'nin versiyonunu güncelliyorlar o kadar
    gerçi soruyu bana sormamışsınız ama tecrübelerimi paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 17 Şubat 2014; 20:34:33 >
    Selam dostum

Sorum servis güncellemesi ile ilgili degildi. Kendimiz esys ile fsc kodlarını degistirdigimizdeki durumu sormuştum.

Benim de alasim var, nette en ucuz 140 euro ya buldum. Ama gumruge takilir diye ugrasmak istemiyorum. Nerden kaca aldin hocam? Insallah takilmadan gelir, bi cesaret ben de girerim o ise

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerrami K kullanıcısına yanıt
    Partsale.eu sitesinden aldım.

Parça nosunu forumdan buldum. Benim araca uygun olup olmadıgı konusunda biraz şüphem var ama bakalım alınca gireceğim :)

Shipping dahil 175 Euro ya geldi. Gümrüğe takılırsa 150 200 tl daha masrafım olur diye düşünüyorum.

Umarim takilmaz ama takilsa da o kadar vergi cikacagini sanmiyorum. Haberlerini bekliyoruz hocam.

Bu arada parca kodlari icin asagidaki siteyi tavsiye ederim. Cc icin sayfayi asagiya koydum.
    M direksiyon ve aktif cc ye hayir deyince uygun cc kodunu veriyor. Forumda da bu numara paylasilmisti ztn diye hatirliyorum. 61319316954

http://www.etk.cc/bmw/TR/search/selectCar/F30/Lim/BMW+320i+ed/ECE/61/61_3595

benimde cc geldi çok şükür bende getireyim ..zaten kodlamayı arkadaşlar yapsa montajı nbt yaptıracağım yere de yaptırırım,kolaysa oradada yaparız..
    Hayırlı olsun.devlet postasi ile aldıysanız 80-85 lira vergi ödersiniz.
    Dhl,fedex vs ile aldıysanız takip nosu ile takip edin tr ye girdikten 3 gün geçmiş ise depo parası gibi saçma sapan ücretler isteyebiliyorlar.

parça kodu doğru hocam bende bu kodla açılan sayfada ortadaki ürünü getirttim...eğer sipariş verebiliyorsanız ebay dan vs. takılmaz korkmayın zaten ufacık bi parça takılsa bile memura desen 50 tl inanır yani gönderene de 50 dolar falan yazmasını söyleyin rahat geçer diye düşünüyorum.
    gonderim yontemi olarak fedex seçtim. fedex 100 euro üstündeki böyle gönderilerde sacma sapan masraflar cıkarabiliyor. bu nedenle 150 - 200 dedim. belki daha fazla olur.

aklınızda olsun gönderilerin ulusal posta servisini seçmenizi tavsiye ederim.
  • ferhatgs kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
    fedex'ten gönderiyi takip ediyorum sürekli :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.