Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :)) muhtemelen öyledir..pazar buluşmasında kodlama yapabiliriz diye hazır geleyim diyorum...ama önce kodlayıp parçayı sonra takınca da çalışacaksa sonradan nbt takılırken de oradaki ustaya montajı yaptırabilirim,çünkü çorluda hayatta yapamazlar..hasbel kader yapan yerde arabayı görünce hemen fahiş bir fiyat çeker..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrmtn

:)) muhtemelen öyledir..pazar buluşmasında kodlama yapabiliriz diye hazır geleyim diyorum...ama önce kodlayıp parçayı sonra takınca da çalışacaksa sonradan nbt takılırken de oradaki ustaya montajı yaptırabilirim,çünkü çorluda hayatta yapamazlar..hasbel kader yapan yerde arabayı görünce hemen fahiş bir fiyat çeker..

CC butonlari olmadan kodlarsak hata verebilir.
    En guzeli butonlari taktiktan sonra kodlamak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmancanavari

selam arkadaşlar,

http://www.bimmer-tech.net/shop/bmw-e60-e61-2003-2010/connecteddrive-retrofits/internet-bmw-live-activation şöyle bir site buldum. bilgisi olan var mı?

Please note we do not guarantee availability of these services after the activation.

Bizim yaptığımızdan fazlasını aktif edeceklerini sanmıyorum.

• ces114 kullanıcısına yanıt
    selam,

dün adamlara mesaj gönderdim nasıl internet'i kodluyorsunuz diye. şasi numarasını ilettim. bugün mail ile dönmüşler, sizin araca yükleyemiyoruz diye. :)
  • F20 kodlayan var mı? Sadece F10 ve F30 için midir yoksa?
  • F20 aracimda sport+ modu var. Kodlama olmadan launch controlu acabilir miyiz ?

• Merhaba,

Bugun F20 aracıma 2TB yi kodladıktan sonra Servis ihtiyacı menüsünde yer alan tüm bilgiler sıfırlanmış fakat aracı ilk çalıştırdığımda gelişmiş gösterge panelin de ne zaman servise gidebileceğim yazıyor. Servis ihtiyacı bölümü daha sonra kendi kendine düzelir mi yoksa gidip servise " -bu sorun bir anda olu verdi, hadi bir yazılım atında düzelsin" mi diyeyim?
  • quote:

selam,

dün adamlara mesaj gönderdim nasıl internet'i kodluyorsunuz diye. şasi numarasını ilettim. bugün mail ile dönmüşler, sizin araca yükleyemiyoruz diye. :)

NBT cihazının şasi nosunu yollamak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaleo111

Merhaba,

Bugun F20 aracıma 2TB yi kodladıktan sonra Servis ihtiyacı menüsünde yer alan tüm bilgiler sıfırlanmış fakat aracı ilk çalıştırdığımda gelişmiş gösterge panelin de ne zaman servise gidebileceğim yazıyor. Servis ihtiyacı bölümü daha sonra kendi kendine düzelir mi yoksa gidip servise " -bu sorun bir anda olu verdi, hadi bir yazılım atında düzelsin" mi diyeyim?

Düzeliyor bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ces114

quote:

selam,

NBT cihazının şasi nosunu yollamak lazım :)

Nbt cihazının şasi nosu nasıl öğrenilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F20/F30 için nbt olmayan ana ünitelerde bluetooh dan müzik dinlemenin kodlanması. Sonunda oldu.

SALAPA-Elements den 6NH -> 6NS olarak kodluyoruz.

Sonrada

Hu_Entry -> 3003 -> CDMM_BLUETOOH_AUDIO -> aktiv
    Hu_Entry -> 3003 -> A2DP_PROFILE -> aktiv
  • Denemek icin sabirsizlaniyorum :)

Hangi model telefonla calisti? IPhone/Android farkediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmwiseman

Denemek icin sabirsizlaniyorum :)

Hangi model telefonla calisti? IPhone/Android farkediyor mu?

Farketmiyor :)
  • Elinize saglik.

VO kodlama sirasinda (6HN -> 6NS) sadece HU_ENTRY'nin ECU'sunu mu kodladiniz? Yoksa baskalarini da kodlamak gerekti mi?
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Esys - Comfort Mode - FSC - View diyoruz. HU_NBT yanında VIN numarası çıkıyor
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dostum. Bakayım ve bir yere not edeyim o zaman.

• bmwiseman kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile telefonda A2DP özellği olması yeterli o da şuan bluetooth u olan hemen hemen tüm telefonlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bhd1R

F20/F30 için nbt olmayan ana ünitelerde bluetooh dan müzik dinlemenin kodlanması. Sonunda oldu.

Sonrada

Bu ozelligin calismasi icin aracta Combox olmasi gerekiyor saniyordum. Benim 320i ED'de yok diye uzuluyordum. Sizin arac ne? Bagajda Combox var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rur

quote:

Orijinalden alıntı: Bhd1R

F20/F30 için nbt olmayan ana ünitelerde bluetooh dan müzik dinlemenin kodlanması. Sonunda oldu.

Sonrada

Bu ozelligin calismasi icin aracta Combox olmasi gerekiyor saniyordum. Benim 320i ED'de yok diye uzuluyordum. Sizin arac ne? Bagajda Combox var mi?

Bu arada bu Combox ne ise yarar? Ebayda bolca görüyorum.bizim araçlarda varmidir?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.