Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatgs

quote:

Orijinalden alıntı: rur

quote:

Orijinalden alıntı: Bhd1R

F20/F30 için nbt olmayan ana ünitelerde bluetooh dan müzik dinlemenin kodlanması. Sonunda oldu.

SALAPA-Elements den 6NH -> 6NS olarak kodluyoruz.

Sonrada

Hu_Entry -> 3003 -> CDMM_BLUETOOH_AUDIO -> aktiv
    Hu_Entry -> 3003 -> A2DP_PROFILE -> aktiv

Bu ozelligin calismasi icin aracta Combox olmasi gerekiyor saniyordum. Benim 320i ED'de yok diye uzuluyordum. Sizin arac ne? Bagajda Combox var mi?

Bu arada bu Combox ne ise yarar? Ebayda bolca görüyorum.bizim araçlarda varmidir?

Ne desem yalan ama anladigim kadariyla multimedia islerini yoneten aygit kendisi.

Aracin bagaj zeminini kaldirip yerinden cikartin. Arka koltuklarin arkasina yakin bir yerde sag tarafta sigorta kutusunu goreceksiniz. Sol tarafindaki yerde de Combox olmali. Benim aracimda orasi bos. Aracim 2013/11 uretim 320i ED

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araçta tekno paket varsa vardır yani bluetooth usb,,yoksa sonradan da takılabiliyor.
  • Techno plus var ama bahsettigim yerde Combox yok veya bizim araclarda baska yere koymuslar.

Kodlama icin token nereden temin edebilirim bilen var mi? E-Sys 3.24.3

• rur kullanıcısına yanıt
    NBT olan ünitelerde combox kullanamazsınız. combox ccc ve cic üniteler için geçerlidir. NBT ünitelerde yerleşik combox'a benzer üniteis dahili olarak gelmektedir.
    http://esys-est.blogspot.com.tr/ ben bu sitedeki abiden aldım.
    kullanmak istediğiniz sürüm problemleri devam eden, hata ile en sık karşılaşılan versiyondur.3.25.2 dahi hala bir düzene girmedi.hesaplama hataları yapabiliyor. tavsiyem 3.24.2 sürümünü kullanmanız. psdzdata versiyonunu en günceline taşımanız halinde çok stabil çalışır sıkıntı yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

NBT olan ünitelerde combox kullanamazsınız. combox ccc ve cic üniteler için geçerlidir. NBT ünitelerde yerleşik combox'a benzer üniteis dahili olarak gelmektedir.

Peki benim aracimda bagajda sigorta kutusunun yaninda combox olmamasi normal mi? Nerde bu cihaz?
    evek aracı karıştırmanıza gerek yok. Aradığınız combox modul eğer NBT cihaz kullanıyor iseniz NBT ünitenin içerisinde yerleşik haldedir. Bahsedilen yer aynı kasada CIC versiyon da bulunmakta buna hazırlanmış yeri görmektesiniz.
  • quote:

evek aracı karıştırmanıza gerek yok. Aradığınız combox modul eğer NBT cihaz kullanıyor iseniz NBT ünitenin içerisinde yerleşik haldedir. Bahsedilen yer aynı kasada CIC versiyon da bulunmakta buna hazırlanmış yeri görmektesiniz.

NBT yok
    "S6VBA CCC Zusteuerung" varmis
    Aracınızın şase nosunu paylaşırsanız doğrusunu görüp yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 21 Şubat 2014; 21:59:09 >
  • J997182 ile bitiyor

aracın konfigürasyonu resimdeki gibi sizin araçta 7'' ekran ve yerleşik bluetooh sistemi ile usb mevcut yani combox gibi bir gelişmiş detekleyiciye sahip değil.aracın cd çalarına yerleşik bir sistem var yani.
     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit
  • Yani sadece kodlama ile a2dp destekli bir cihazla bluetooth uzerinden muzik dinleyebilir miyim aracimda?

Aractaki bluetooth ünitesinin kontrolü gerekli desteklemesi halinde dinlersiniz.Ama Bmw son bir sene içinde BT'li cd çalar vermeye başladı önceki versiyonlarda o bile yoktu.Araca sadece BT ve usb desteği olan ipod desteklemeyen A2Dp bulunmayan ünitelerde var.Bu detayı kontrol etmeden bilmek zor doğrusu yanıltmak istemem.
  • bundan önce çok BMW sahibi oldum ve Navi. Prof. ile çok tecrubem oldu.. fakat bu durum son aldığım F20 1.16i (03.2012 üretim - Sport Line + Techno + Comfort + Sunroof - VIN digit: J142859) için geçerli olamadı malesef.. biraz benim basiretim bağlandı biraz da satış danışmanının acele ettirmesine geldi diyelim..

aracıma uzun zamandır sizin gibi çalışan şirketler ile anlaşıp Navi. Prof. taktırmayı düşünüyordum. ancak Touch iDrive'ı bekliyordum.. e yenilenen animasyonlu ekran vs derken NBT'lemek için en doğru zamanlardayız diye düşünüyorum.. hazır aracımında garantisi 18 Nisan 2012 tarihi ile sona eriyor, garanti açısından da bir problem olmayacak artık.. uzatılmış garanti paketim falanda yok..

şimdi ben NBT ile sadece yenilenen iDrive'a değil, A'dan Z'ye tüm özelliklerine sahip olmak istiyorum.. yani apps, internet, bmw live, ofis, sesli komut vs her şey.. her özelliği aktif olan NBT bulabilir miyiz?

ayrıca buna "orjinal olarak eklenebiliyorsa" TV özelliğinide dahil edip, tavandaki antenden analog yayın değil de ekstra olarak bagajın bir köşesine uyduyu takip edebilen antenlerden taktırmak istiyorum..

tüm bu işlemler için sizden (ödeme nakit olacak) son fiyatı da alabilirsem çok sevinirim..

şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Şubat 2014; 23:46:56 >

• gerekli detayları mesaj olarak gönderdim.
  • hızlı cevabınız, ilginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim..

fiyatta anlaştık.. Nisan ortası geleceğim..

gerek çevreme gerekse sosyal medyada şirketinizin tanıtımını yapacağım..
  • rica ederim, bir mukabil. benim için zevkti.
    görüşmek ümidiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 22 Şubat 2014; 1:16:57 >
  • quote:

aracın konfigürasyonu resimdeki gibi sizin araçta 7'' ekran ve yerleşik bluetooh sistemi ile usb mevcut yani combox gibi bir gelişmiş detekleyiciye sahip değil.aracın cd çalarına yerleşik bir sistem var yani.
     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

comboxlu araçlarda nbt takıldığında combox devre dışı mı kalıyor. çıkarıp satabilir miyiz?

• combox kullanan araçlara genelde NBT uygulayamazsınız. Çünkü araç bir ZGW modül kullanıyor demektir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.