Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl anlayabilirim dijital yayını desteklediğini
  • emrmtn E kullanıcısına yanıt
    Kodlama adimlari dogru gorunuyor. Buyuk ihtimalle aracta gelismis gosterge paneli ve/veya teknoloji paketi olmadigindan calismadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmwiseman -- 24 Şubat 2014; 8:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve touchpad(dokunmatik idrive) sonunda çalıştı.

07.2013 üretimi sonrası araçlar idriver kontrolü için CAN2 hattını kullanıyor daha önceki F30'lar ise CAN1 hattını kullanıyor.

Benim aracım 03.2013 üretimi olduğu için NBT arkasından CAN2 kablolarından idrive kısmına ekstra kablo çektik ve CAN1 hattını iptal ettik. Bu işlemden sonra Idrive touch kontrolcüsüne elektrik geldi ve normal olarak çalışmaya başladı (touch hariç).

Touch sistemi için ise ekstra modül gerekli, bu modül idrive sistemine paralel bağlanıyor ve sistem çalışmaya başlıyor.

Not: NBT'nin ayarlar kısmında touchpad diye bir menü yok ise NBT firmware yazılımı eskidir ve güncellenmesi gereklidir.
  • navigatepark kullanıcısına yanıt
    3.23.4

51.3 PSdZData Lite

olarak deniyorum. tşkler
  • tekkemal kullanıcısına yanıt
    digital kanal sayısını 0 olarak görmeniz gerekli kanal settings içinde
  • iyi bir sürüm zaten diğer sürümlerinde çok esprisi yok gelişmiş ince ayarlar için değişiklik var.kolay gelsin
  • Arkadaslar her sey ok ama degeri degistirip save dedigimde kaydedemuyor ve bu hatayi aliyorum nedeni nedir ?
     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

• navigatepark kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkür ederim bu kanal araması yapınca
    analog 45
    dijital 0
    radyo 0
    olarak gösterdi bu dijital yayına uyumlu anlamına geliyor sanırım şu an bir işe yaramıyor en azından dijital yayına geçince uzun yolda tv eğlenceli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uydurukk

Arkadaslar her sey ok ama degeri degistirip save dedigimde kaydedemuyor ve bu hatayi aliyorum nedeni nedir ?

E-sys dizi içine yüklenmesi gereken gerekli .jar dosyaları yüklenmemiş sanırım

• ces114 kullanıcısına yanıt
    token ile mi ilgili olan ?

• uydurukk U kullanıcısına yanıt
    c158 hata kodunu araştırmayı deneyin. sınırlı sayıda kullanıcıya sahip olduğu için e sys hakkında çok şey bilinmiyor.
    en kolayı her şeyi en baştan kurmak olabilir. java sürümünüzü güncelleyip deneyin.
    aldığınız token da sorun olabilir mi acaba? çünjü fdl ye müdahale edememiş o yüzen hata veriyor sanki
  • kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    3.24.3 kullanıyorum token olayında bir hata yapıyorum olabilir. .est uzantılı dosyayı tanımlıyorum. ancak .jar ile ilgili de bir işlem var sanırım. bunu nasıl aşabilirim. öneriniz ne olur ? nereden anlayabilirim ?
    jar buraya kopyalanacak C:\EC-Apps\ESG\E-Sys\lib.

C:\EC-Apps\ESG\E-Sys and find E-Sys.bat
    bu bat dosyasını gerektiği şekilde düzenlediniz mi ? (note pad ile birlikte açmanız gerek)

set CLASSPATH=%CLASSPATH%;%~dp0lib\EsysGenerated.jar
    18. satır civarında yukarıdaki satırı bulup aşağıdaki satırı bu satırdan sonrasına eklediniz mi?
    set CLASSPATH=%CLASSPATH%;%~dp0lib\tokenmaster-1.jar

yani şu şekilde gözükecek doğru yaparsanız
    set CLASSPATH=%CLASSPATH%;%~dp0lib\EsysGenerated.jar
    set CLASSPATH=%CLASSPATH%;%~dp0lib\tokenmaster-1.jar

tüm bunları yaptıysanız bir de shawn ın diğer önerisini deneyin

bölge ve dil seçeneklerinden dil İngilizce abd lokasyon abd seçilecek
    olmazsa dil İngilizce abd lokasyon tayvan olarak deneyin
    önerebileceklerim bunlar kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 25 Şubat 2014; 21:40:25 >
    karşılaştığınız problem nedir?
  • Hocam burada ciddi bir eksiğim olduğunu düşünüyorum.

öncelikle bende tokenmaster-1.jar dosyam bulunmuyor.
    codeaway içerikli .est bulunuyor.

@navigatepark

hocam read yaptıktan sonra , svt ağaçtan değişimi uyguladıktan sonra kaydet yaptığımda yukarıda ekranı paylaştığım hatayı alıyorum.

birde heves yaptım ne olacaksa yapamadıkça kuruyorum kendimi :)
    öncelikle est dosyasının gelişi güzel kullanımı mümkün değildir. her patch dosyası kendi versiyonuna özel çalışır. bir sürümün dosyasını diğer bir sürüme import edemezsiniz. sürekli hata mesajları alırsınız. Eğer patch dosyanız mevcut değilse sadece est dosyası ile esys çalışmaz.Ayrıca kullanacağınız database(psdzdata) sürümüde versiyonlar ile beraber büyür küçülür.
    kurulum dosyalarınızı ve patch dosyanızı kontrol etmek gerekli bu şekilde dene yanılla bu işi çözmeniz pek olası değil.
  • isim benzerliğinden bir şikayeti bizimle ilgil olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti ilkemiz gereği çözüme ulaştırdım. bizlere teşekkür etmiş paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

isim benzerliğinden bir şikayeti bizimle ilgil olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti ilkemiz gereği çözüme ulaştırdım. bizlere teşekkür etmiş paylaşayım dedim.

patron, nbtledikten sonra şöyle bir başlangıç videosu yapabiliyor muyuz kerataya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 26 Şubat 2014; 1:11:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

token satın aldığınız kişi ile irtibata geçin.
    eksik dosya ile çalışabileceğini sanmıyorum.
  • açılış logosu normalde default olarak connected drive animasyonu ile gelir. kodlanarak M açılış logosu atılabilyor. biz retrofit yaptığımız tüm araçları M logo teslim ediyoruz. Diğer açılışta Navigasyonun 2014-1 harita açılış, standartta zaten böyle. videoyu yapan arkadaşlar ilk kurulum anından görüntüleri bir araya getirmişler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.