Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: navigatepark

açılış logosu normalde default olarak connected drive animasyonu ile gelir. kodlanarak M açılış logosu atılabilyor. biz retrofit yaptığımız tüm araçları M logo teslim ediyoruz. Diğer açılışta Navigasyonun 2014-1 harita açılış, standartta zaten böyle. videoyu yapan arkadaşlar ilk kurulum anından görüntüleri bir araya getirmişler.

merhabalar, nbt için fiyat bilgisi gönderebilir misiniz? tşkler.
  • navigatepark kullanıcısına yanıt

default nbt açılışı istenirse M olarak kodluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

quote:

açılış logosu normalde default olarak connected drive animasyonu ile gelir. kodlanarak M açılış logosu atılabilyor. biz retrofit yaptığımız tüm araçları M logo teslim ediyoruz. Diğer açılışta Navigasyonun 2014-1 harita açılış, standartta zaten böyle. videoyu yapan arkadaşlar ilk kurulum anından görüntüleri bir araya getirmişler.

ürünün ham fiyatı linkteki gibidir.kodlama,montaj ve navigasyon aktivasyonu,connected drive,bmw APPS ilave edilerek anahtar teslim fiyatı tekliflendirmekteyiz.
    kişinin isteğine göre fiyatlar değişmektedir.linkteki ürün standart idrve ile çalışan versiyondur. touch idrive ile yapılması halinde hem ünite hem idrve farklılaşmakta onuda ayrıca tekliflendiriyoruz.
    http://www.navigatepark.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=31&virtuemart_category_id=3

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

quote:

fiyat bilgisi aşağıdaki linkimizde mevcut
    http://www.navigatepark.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=31&virtuemart_category_id=3
    linkteki ürünümüz normal idrve ile olan NBT versiyonu içindir. Ham fiyattır.montaj,kodlama,navigasyon aktivasyonu bu fiyata ilave edilerek anahtar teslim fiyatlar oluşturuyoruz. Şase nosu aracın konfigürasyonuna uygun üniteyi belirlememiz için gereklidir.Touch versiyon veya extra bmw paketlerini kullanmak isteyen arkadaşlar bu kontrolleri sağlamaları gerekmektedir. Sadece ürünü isteyen gerisini ben yapabilirim diyenler için linkteki fiyatımız günceldir.

• bu haftasonu f30 aracımıza cc takıp kodlama işlemini yapmayı düşünüyorum. bana esys programı ve dataları hakkında özel mesaj gönderebilir misiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz

bu haftasonu f30 aracımıza cc takıp kodlama işlemini yapmayı düşünüyorum. bana esys programı ve dataları hakkında özel mesaj gönderebilir misiniz acaba ?

Enet kablonuz var mı?
  • Benim kablo geldi ama tokenmaster maillerime cevap vermiyor. Esys patchlemeden kullanilabilen token satan var mi bildiginiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rur kullanıcısına yanıt
    Pazartesi itibariyle isteyene Esys token satabilirim. 3.25.0 versiyon için 1 yıllık fiyatı 60 usd olacak. patch dosyası olmadan esys ile güncel psdzdata kullanmanız pek mümkün değildir.
  • cevap için teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigatepark kullanıcısına yanıt
    3.24.3 ve 3.25.0 arası changelog elinizde var mı? Internet'te herhangi bir bilgi göremedim.
  • 3.25 versiyonunda bazı sıkıntılar varmış galiba o nedenle tokencılar da 3.23/.24 sürümlerini tavsiye ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxblitz -- 27 Şubat 2014; 14:36:54 >
  • selam arkadaşlar,

bugün ilk denememi yapmayı planlıyorum fakat 3-C:\EDIABAS\Hardware\ENET klasöründeki ZGWSearch.exe bu programa nasıl ulaşacağım verilen linkler arasında yok. Nette INPA nın içinde gelıyor. bu program e sys yi calıstırmadan once sartmı?
  • xxxlarge kullanıcısına yanıt
    sana özel mesajdan link gönderiyorum. oradan aradığın dosyayı indirebilirsin.
  • Arkadaslar tokenmaster den token satın aldım ve aşağıdaki işlemleri yaptım :

1) Tokenmaster in mailde linkini verdiği E-Sys_3_23_4_RC_b36359 ve 2 adet patch dosyasını indirdim. (est-cm-01.03.02 ve psdz-core)
    2) E-sys programını kurdum , token dosyasınıda attım programın klasörüne.
    3) Daha önce indirdiğim Psdzdata Lite v51.3 ü C:\Data\psdzdata içine kaydettim.
    4) Options menüsünden de token dosyasının ve data klasörünün yerini düzelttim.
    5) Patch dosyalarını, olması gereken yerlere aynı isimdeki dosyaların üstüne kaydettim.

Bu arada kurulum ile ilgili farklı installing e-sys.pdf açıklamaları var nette. Yukarıda yaptklarım dışında aşağıdaki işlemleri yapmam gerektiğini söyleyen açıklamalar var. Acaba V3.23.4 ün de farklı versiyonları var da kurulumunda aşağıdaki gibi farklar mı var?

1) EDIABAS klasörünü de C: içine atmak gerekiyormuş. e-sys 3_22_5.zip içinde böyle bir klasör varmış, netten indirip kurdum ama kurduğum e-sys sürümü ile uyumluluk problemi olur mu ?
    2) ismini hatırlamadığım bir .bat dosyasının içinde değişiklik yapmak gerekiyormuş, benim yüklediğim versiyonda da gerekli mi ?? (tokenmaster'in mailindeki linklerde böyle bir açıklama yoktu.)
    3) C:\Data\Psdzdata içindeki swe klasörünü C:\Data\swe üzerine kopyalamak gerekiyormuş?? Gerekli miydi bilmiyorum ama yaptım yine de.

help --> about e-sys menüsünde, psdz versiyon 4.7.0 yazıyor 51.3 yazması gerekmez miydi? Acaba 51.3 versiyonunu indirmemiş olabilir miyim?

Yaptığım işlemlerin doğruluğundan emin olmadığım için araca bağlanmak istemedim. Aracım bu arada 320i ed, geçtiğimiz aralık ayında teslim aldım.

• albatros3 A kullanıcısına yanıt
    selam.

ediabas'ı c'ye at. daha sonra hardware klasörü içinde EDIABAS/HARDWARE/ENET/ZGW_SEARCH.exe dosyasını çalıştır. bu program doğru çalışırsa ufak bir ekran aracına ait bilgiler çıkıyor. çıkan pencereyi kapama.

e-sys'yi açtığında connect'e tıkladığında açılan pencerede edibas'ı çalıştırdığında açılan pencerede yazan VIN kodu'nu göreceksin. F20'yi seçip bağlan.
  • beyler şaka maka forumca coştuk!

kendime buraya gerçekten sadece BMW hakkında hiç bilgisi olmayan kişilere cevap yazmak için girmeye söz vermiştim ama üstün çabalarınız ve karşılıklı saygı ve sevgi unsurunu gözettiginiz için sizleri tebrik ediyorum..

daha önce BMW alıp kendini kral zannedenlerle doluydu buralar.. @coyoote @Donanımcı Aras @CemUsUs ne demek istedigimi çok iyi anlarlar..

arabanın orjinali ile oynamak pek bana göre olmasa da (her ne kadar BMW yazılımla bunları opsiyonlara göre kisitlamis olsada) helal olsun hepinize..

@navigatepark ile ayrı bir iletişime geçeceğim.. önce kendi çevreme ayar vermem gerekiyor ki bu çevreden kastım hem Ankara & İstanbul öncelikli çevredir hem de BMW AG'nin ve Borusan Oto'nun resmi olarak tanidigi bir dernek olan BMW CAR CLUB TURKEY'dir!

işini hakkıyla yapan ve para konusunda açgözlü olmayan herkesin arkasındayımdır! Navigatepark kurucularına daha yaptırmadan kefil olabilirim.. neden mi? Borusan Oto sıfır 1.16i için sadece Navi. Prof. opsiyonuna "ÖTV VE KDV HARİÇ" 2100€ fiyat çekerken onların bu işi çok uygun fiyata yapmaları beni Türkiye'de özellikle bu kuruluş (BMWCCTR) ve kendi çevremde ciddi reklam yapmaya itti.. şimdiden "patron işi sen biliyorsun, navigatepark'ta yaptır, memnun kalırsan biz kuyruk oluruz" diyen 28 dosta sahibim..

BMW CAR CLUB TURKEY adminleri ile yüzyüze görüşmeye gideceğim bu sıralar ki bu NavigatePark'ta kendi aracıma NBT taktirdigim zamana denk gelecek, "sponsor alalım abi NavigatePark'ı" dediğimde kendileri tarafından aracima bakılacak ve iletişime geçilecek yine kendileriyle..

şu anda Bostancı Oto Sanayi'de olan başka firmalar 18 lira istemeye devam etsin.. ve onlara yazıklar olsun diyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Şubat 2014; 2:04:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bende şans eseri araştırırken kendi sitesinden buldum Serdar ustayı (navigatepark) diğer görüştüğüm 3-5 yere göre daha samimi ve tatminkar cvp lar verdi.Bıkmadan usanmadan sorulara mantıklı cvplar vermeye de devam ediyor..Bende Allah nasip ederse martın sonlarına doğru gidip taktıracam nbt yi ve ekstra birkaç zımbırtıyı...Müşteri memnuniyeti esaslı çalışan esnaflar her zaman kazanacaktır. Borusan gibi aracı sattım bitti mantığı da kaybedecek sonunda...Çağ iletişim çağı insanlar iletişime geçtikçe gerçekleri öğrenecekler.
  • Abi Borusan ile ne alakası var, o ne iş ile uğraşıyor, arkadaşımız özenerek ne iş ile uğraşıyor. otomobili de o satsın o zaman :)

Ayrıca arkadaşlar,

Şöyle sormaka istediklerim var;

1-)Küçük ekran sistemlerimiz (663) üretim tarihine bakmaksızın HU-CIC olarak mı kabul edeceğiz.

2-)Ben iki BMW otomobil sahibiyim, CAF dosyaları diğer aracı okutunca overwrite(üzerine yazma) mı oluyor yoksa otomobil farklı şase sahip olduğu için program alt klasör mü yaratıyor? Yoksa buna nasıl bir yol izleyebilirim?

3-)Başka bir otomobilde bulan .CAF dosyalarını direk bir otomobile sağlık tek hamlede geçirebilir miyim?Tekradan edit işlemi yapmadan ( F30 dan F30 a)

4-)Sheat lerde bulunan adreslere nasıl ulaşacağım, deneye yanıla keşfetmekten başka bir yolu var mı?
  • teknik konulardaki bilgilerinizi imrenerek belkide kıskanarak izliyor ve okuyorum.tek tek okuyorum özellikle. aracların yazılım ve donanımları hakkında bu kadar bilgiye sahip olabilmek için elektronik bilgiye sahip olmak gerekiyor sanırım. bilgisayar bilgisi yeterli değil. gercekten soylıyorum szielere hayranım arkadaslar. uzakta olmasamher an sızlerle ıletısım kurmak ısterdım.
    bilgi kadar güzel bir şey yok. servisteki formen veya çalışanlar sizlerden eğitim almalı.
    sizlerin yazdıklarını okumak bile güzel.
    hersey gönlünüzce olsun sizlerin........
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.