Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın kardeşim soruyu atlamışız hemen cevap vereyim. interneti kodlayarak açabilirsin. VO(vehicle order)'a 6AR ilave etmen gerekli. bu arada önce default kodlaman gerekliki geçersiz kodlamaların olmuşsa düzelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 1 Mart 2014; 9:56:30 >
  • Benim arabamın versiyonu fotodaki gibi. Sonuncusu zaten yüklü. Ama nedense eco pro eski?
     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit
  • Bimmerfest de buldum sanki sorumun cevabını. Aracın üretim tarihini nasıl editliyoruz peki? 2012 üretimi gözüküyor benimki.

"I've done the same on the M135i without update software (flashing), just change the production date to 0713 and the code the whole SVT tree."

http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=755932
  • Sonunda başardım. Borusana gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 1 Mart 2014; 12:17:44 >
  • bu ozellik actirmalar (bluetooth launch control vs) gelismis gostergesiz,navigasyonsuz,tekno paketsiz f20lerde olur mu acaba ? gecen ay en son surum guncellemesi yaptirdim kosiflerde. arac 2012 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayanka -- 1 Mart 2014; 12:43:06 >
  • Sol taraftaki yakit gostergesi icin ozel bir kodlama gerekiyor mu? 2013 sonu uretimi F30'da sol taraf harici gorunum ayni ama sol taraf bos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmwiseman

Sol taraftaki yakit gostergesi icin ozel bir kodlama gerekiyor mu? 2013 sonu uretimi F30'da sol taraf harici gorunum ayni ama sol taraf bos.

Benimki de 2013/11 üretim ve bende de o kısım boş merak ettim açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

Haklısın kardeşim soruyu atlamışız hemen cevap vereyim. interneti kodlayarak açabilirsin. VO(vehicle order)'a 6AR ilave etmen gerekli. bu arada önce default kodlaman gerekliki geçersiz kodlamaların olmuşsa düzelsin.

Hocam selamlar,

Bu konu hakkında bilgi aldım paylaşmak istiyorum.

2014 model BMW ile NBT siparişi verildiğinde, araç içi telefon ve data sistemi de geliyor, yani araç içine SIM takıp nete girebiliyorsunuz.

Benim NBT 2014 model araçtan çıktığı için de sistem otomatik olarak SIM ile nete bağlanmayı deniyor ve böyle bir donanım olmadığı için internet kısmı gelmiyor.

Ne yazık ki 6AR eklemek ile bu menü açılmıyor.

NBT firmware versiyonunu yükseltmek isteyenlere aman dikkat diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bhd1R

Sonunda başardım. Borusana gerek kalmadı.

Hocam bravo walla bu sekilde launch control de calistirilabilir. Uyguladiniz adimlari tek tek yazabilir misiniz size zahmet?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sonunda başardım. Borusana gerek kalmadı.

işlem basamakları nedir i step tarihini flash atılmadan nasıl değiştirdin.

• Müsait olunca basamakları yazarım. LC denemerim sürüyor. Taktım kafaya yapacağım n13 motorlara LC
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    6AR sadece nbt internet yapılandırmasını verir.size özellikle default kodlayın dememin sebebi önceki araç verilerinin başa dönmesi içindi.sadece 6AR ekledim iş tama demek değil zaten :)
    bir çok noktayı düzenlemeniz gerekli. CIC'dan gelişmiş bir üniteyle uğraşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 1 Mart 2014; 16:48:32 >
  • quote:

Müsait olunca basamakları yazarım. LC denemerim sürüyor. Taktım kafaya yapacağım n13 motorlara LC

en son borusan o arabayı alacak senden parasını iade edip :D
  • ces114 kullanıcısına yanıt
    "NBT firmware versiyonunu yükseltmek isteyenlere aman dikkat diyelim"

eee o zaman benim touch idrive yalan oldu :)
  • Vay be, ben orada ekran oldugunu bile bilmiyordum.

Nasil actiniz bu ekrani? Acaba buraya yakit tuketimi disinda baska birsey konulabiliyor mu? 2 yakit gostergersi yok mantikli gelmedi ama koca ekran genede guzel duruyor gercetekten.. Tebrikler..
  • ehazneci E kullanıcısına yanıt
    Araciniz 1 serisi olabilir mi? Simdi jeton dustu..
  • Bugün araç kodlamaya ilk adımlarımı atmış bulunuyorum. Öncelikle @Kerrami,@bmwiseman,@ces114 sizlere çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Şuana kadar spor göstergeler, geri viteste kapı aydınlatmaları ve sport+ modunu araca ekledim.
    Ancak sport+ modunu kodlarken, en sonda hata almama rağmen sport+ modu araca eklendi. Hata raporunda yazanları ekliyorum, sizce bu şekilde kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bu ecu'yu fabrika çıkışı haline mi kodlamalıyım ?
    sport+ için yaptığım değiliklik
    quote:

ICMQL>3000>IcmKod_B_Sportlenkung

Hata raporu
    quote:

Transaktions-Report: Aktion: FDL Codieren
    ICM [1c]
    cdDeploy ProcessedWithError
    cafd_0000067b-002_004_091 Processed

• mxblitz kullanıcısına yanıt
    spor gostergeler calisiyor mu acaba? kerem de eklemisti ancak gostergeler gucu gostermemisti..
  • spor gosterge menusu ve kadranları ekrana geldi. ayrıca birimlerini de kodladım onlar da başarıyla eklendi. Ancak aracı garajdan çıkartıp, giderken gerçekten çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. yarın deneyip sonucunu yazarım
  • mxblitz kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.