Şimdi Ara

BMW F20 Gelişmiş Gösterge Paneli Güncellenebilir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eco Pro Mode' da belirli bir model sonrası CHARGE ve POWER olarak ayrılırken, belirli bir model öncesi bu ayrım bulunmuyor. Her iki ekran görüntüsünü de atıyorum. Bu kısım güncellenebilir mi yazılım ile bir fikriniz var mı?

Not:Görselleri donanımhaberdeki postlardan aldım. Görsel sahiplerinin affına sığınıyorum :)

Güncel Hali Sanırım

Eski Hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubis7 -- 5 Temmuz 2017; 11:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

Birinde araba calisir durumdayken digerinde araba calismiyor. Bu yuzden olabilir. Kendi arabamda gelismis gosterge paneli yok o yuzden net konusamiyorum ama %90 dedigim sebepten oturudur.

Benim aracımda hem çalışır hem de çalışmaz durumda ikinci görseldeki gibi :) o nedenle söylediğiniz gibi değil malesef hocam.
  • Bence sizin göstergeniz çok güzel.
    F10 lardaki gibi bir hayalet gösterge durumu olsa yine hadi diyeceğim de, sizin göstergenizin diğeriyle de öyle aman aman bir farkı yok ki.
    Allah başka dert vermesin ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Bence sizin göstergeniz çok güzel.
    F10 lardaki gibi bir hayalet gösterge durumu olsa yine hadi diyeceğim de, sizin göstergenizin diğeriyle de öyle aman aman bir farkı yok ki.
    Allah başka dert vermesin ne diyeyim.

Hocam dert değil de merak diyelim :). İlla bende de bu olsun demiyorum zaten niye farklılar onu merak etmiştim sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.