Şimdi Ara

BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
33
Favori
139.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 32.adam

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler hayir dualariniz icin ekstra tesekkurler. Arac estoril blu m-joy paket acilir tavan 131.100tl oldu 127bine gecen ay ok almistim tam 3farkli bayiden fakat zam geldi deyip ciktilar isin icinden 131.100e antalya kosiflerden aldim 1ay bekledim. Dediniz gibi bi 1000-1500 yapayim ondan sonra rcu takalim arabayla ilgili ilk zamanlar neler yapmam lazim tecrubelerinizden faydalandirin beni simdiden tesekkurler sagolun hatta iyiki varsiniz sayenizde eglenip biraz mutlu olyorum hevesleniyorum falan iyi oluyor yani

Mehmet abi hayırlı olsun , getir de yanyana fotoğraf çekelim abi :)
  • Merhabalar

2011 model 320d aracımda 9 aydır kullandığım racechip Pro'yu satıyorum.
    Satma sebebi : aracın garantisinin bitmesi sebebiyle yazılım yaptırmış olmam nedeniyle cihaz boşa cıkmıştır.

Chip'i söktüğünüzde, araca daha önce takılmış olduğunu anlayamıyorlar. Dolayısıyla garanti dışı kalmıyor aracınız.

Araca %30 hp+ tork civarı kazandırıyor. düşük ayarlarda kullanırsanız %10 yakıt tasarrufu sağladığını iddia ediyor.
    184hp olan aracı 220hp'ye çıkarıyor. ayarları daha da açarsanız 239hp'ye çıkartmak mümkün.
    şu anda 0-100 6.5 saniye. E90 konusunda videolar mevcut.

Chip ve ara kablo verilecektir. sökme takma 2dk sürmektedir.

fiyat: 350tl
    sanalpazar veya sahibinden GET açılır.

BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING

• quote:

Orijinalden alıntı: 32.adam

Sağ olasın Mustafa fotoğraf ne kelime bizde kendi f30 team Isparta'mızı kuralım hatta

Abi kuralım tabii ama göremedik şu estorili , nerde abi garajda mı ? :)
  • secospacos S kullanıcısına yanıt
    F30 lara yanlızca RC Ultimate uyumlu.
    Pro uygulanamamaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johngalt

F30 lara yanlızca RC Ultimate uyumlu.
    Pro uygulanamamaktadır.

http://www.racechip.com/chiptuning/bmw/3er/f30/320d-135kw/index.php

yanlışınız var. f30 320d normal racechip ile dahi uyumlu
  • k.a.a.n. kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar var mı geliişmeler,

super sprint v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

Merhabalar

Satma sebebi : aracın garantisinin bitmesi sebebiyle yazılım yaptırmış olmam nedeniyle cihaz boşa cıkmıştır.

Chip'i söktüğünüzde, araca daha önce takılmış olduğunu anlayamıyorlar. Dolayısıyla garanti dışı kalmıyor aracınız.

Araca %30 hp+ tork civarı kazandırıyor. düşük ayarlarda kullanırsanız %10 yakıt tasarrufu sağladığını iddia ediyor.
    184hp olan aracı 220hp'ye çıkarıyor. ayarları daha da açarsanız 239hp'ye çıkartmak mümkün.

dostum selam

yazılım ile bu chip arasındaki farkları anlatan bir yazı yazmayı düşünüyor musun?

teşekkürler

ayrıca yazılımın hayırlı olsun... kaç hp oldu şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

Merhabalar

dostum selam

yazılım ile bu chip arasındaki farkları anlatan bir yazı yazmayı düşünüyor musun?

teşekkürler

dostum yazılım ile box arasında sadece birkaç önemli fark var.

1)box belirli bir devir aralığında etkili çalışıyor
    yazılım tüm devirlerde etkin

2)box sadece yakıt pompasına (ve bazen turboya) komut gönderiyor.
    yazılım aracın bunlar dışındaki elektronik unitelerini de değiştiriyor.

aklıma başka gelen olursa yazarım tabi ki. ama F kasalar şu an için box'a mecbur. Neden gidip sıfır alıyorlar anlamıyorum. Benim box 3 aydır yatıyor =)

evet kesinlikle yazılımda daha çok güç üretiyorsunuz. @coyoote şahittir =)

dynoya sokmadık. ama 210hp oldum diyen f30 320i ed 'yle arayı sağlam açtığına göre 230hp civarı diye tahmin ediyorum. Buna da @ridleyscott şahittir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

Merhabalar

dostum selam

teşekkürler

dostum yazılım ile box arasında sadece birkaç önemli fark var.

1)box belirli bir devir aralığında etkili çalışıyor
    yazılım tüm devirlerde etkin

2)box sadece yakıt pompasına (ve bazen turboya) komut gönderiyor.
    yazılım aracın bunlar dışındaki elektronik unitelerini de değiştiriyor.

aklıma başka gelen olursa yazarım tabi ki. ama F kasalar şu an için box'a mecbur. Neden gidip sıfır alıyorlar anlamıyorum. Benim box 3 aydır yatıyor =)

evet kesinlikle yazılımda daha çok güç üretiyorsunuz. @coyoote şahittir =)

dynoya sokmadık. ama 210hp oldum diyen f30 320i ed 'yle arayı sağlam açtığına göre 230hp civarı diye tahmin ediyorum. Buna da @ridleyscott şahittir.

O araç ied değildi 2 litrelik 184 hp lik benzinli modeldi. box ile 210 civarı denmişti. Evet arada epey fark olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 5 Ağustos 2014; 14:31:33 >

• RCU 316i de 0-100de bir etki ediyormu yoksa 80den sonraki hizlanmalarda mi asil espirisi bu 0-100 hakkinda net birsey yazan yok birde bu acs nin net fiayti nedir yaptitanlardan gorus bekliyoruz yeni bisey varsa onlarda lutfen simdiden tesekkur ederiz yasasin F30 kardesligi :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32.adam -- 5 Ağustos 2014; 20:38:54 >
  • 3.20 ied ye yapilan racechipde yakit tuketimi artiyor mu?

• araclarımızla ilgili tüm bilgilerini paylasan (dostlarımız dıyorum onlara) arkadaşlarımıza bir teşekkur borcum olduğunu düşünüyorum..uzun zamandır bızlere tum bilgi birikimlerini zamanlarını paylaşan ve hıc bır karsılık beklemeyen arkadaslarımız var.her ne kadar yuzyuze görusemesekte tanısmasakta cook uzakta olsakta bir cok şeyi hala beceremesekte bilgi sahibi olduk.
    Allah sizi korusun kazasız belasız yolculuklar yapmanızı nasip etsin.
    isimlerini tek tek yazmadım atladıgım arkadaslar olabilir diye.ben çok şey öğrendim sizlerden.her ne kadar daha kodlama veya başka bir uygulama yapmamıs olsam bile aracımı daha iyi tanıdım.
    saygılar
  • 32.adam kullanıcısına yanıt
    RC Ultimate ile 7,5 sn civarında oluyor.

ACS 2850 euro montaj dahil fiyatı.
  • Tabi bunlardan en iyisi ACS fakat çok pahalı
    aynı paraya RC Ultimate + super sprint ile çok daha fazla performans alırsın
  • Evet Arkadaşlar stand alone- çift ecu lu sistemler yavaş yavaş çıkmaya başlamış,
    fiyatlar uçuk,

http://www.bimmerboost.com/content.php?4522-Motec-s-M182-standalone-ECU-supports-direct-injection-Turbo-upgraded-BMW-F30-335i-with-Motec-controlled-N55-and-600-horsepower#comments

bir inceleyin isterseniz.
  • bugun bakıma götürecegım dıye racehip ultimateyi sokmustum. sımdıde hangı uclar hangısıne unuttum. kırmızı sarı ve yesıl uclar hangı sokete takılacaktı.yarım lutfen 3,16i arac.
    motorun önunde
    motorun sagında
    sağ farın arkasında
    hangı renk uclar takılacaktı:):):

olmuyormus chıpsız anladım bugun:):):
  • Uzun zamandir bu konuyu takip ediyorum 316 olarak almayi planladigim yolculuga 520i alarak araniza katildim. Race chip ultimte almayi planliyorum ikinci el lakin kafam cok karisti bir box sadece kablo ve yazilim degistirerek tum araclara uymuyormus. Arkadasin biriyle irtibat kuruyorum du ara onda 116 sindan cikardigi ultimate var bu box i benim araca nasil uygun hale getirebiliriz acaba bilgisi olan paylasirsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mmbodrum

bugun bakıma götürecegım dıye racehip ultimateyi sokmustum. sımdıde hangı uclar hangısıne unuttum. kırmızı sarı ve yesıl uclar hangı sokete takılacaktı.yarım lutfen 3,16i arac.
    motorun önunde
    motorun sagında
    sağ farın arkasında
    hangı renk uclar takılacaktı:):):

olmuyormus chıpsız anladım bugun:):):

fırmaya cepten ulaştım .renklerle basıtmıs aslında

• atropin2006 A kullanıcısına yanıt
    Racechip ile irtibata geçiyorsunuz. Aracınız için gerekli yazılım yükleniyor. Ekstra kablo gerekiyosa o işlem yapılıyo ve size teslim ediliyo. Yazılım işlemi ücretsiz yapılıyo diye biliyorum ama kablo gerekirse ücret talep ediliyo.

• Cok tesekkur ederim almanya ile irtibata gectim yazilim ayniymis baglanti soketleri muhtemelen aynidir direk takilacak kismetse

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.