Şimdi Ara

BMW F30 KASADAN DAHA KONFORLU ARAÇ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Malesef öyle ama en konforluyu arıyorsanız yeni insigniayı bilmiyorum mondeo exclusive c serisi ya da a4

Saydiginiz 4 model asagi yukari ayni seviyede mi konfor konusunda? Yoksa bariz en kotu veya iyisi var mi?

Konfor anlamında D segment en zayıf araçlardan biri F30 kasa BMW dir.

İkinci elde konforlu bir otomobil arıyorsanız bu fiyat aralığında (nispeten yeni jenerasyon bir araç olarak)

kesinlikle en iyisi Mercedes E serisi (örneğin W212) diyebilirim..

D segmentte bir alt klasmanda ise her ne kadar E serisi gibi olmasada Passat B8 yada süspansiyonu biraz daha konforlu olsun derseniz Mazda 6 olabilir.

• 2.el F10 5.20İ veya W212 E180 bulunur o fiyatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes e180 , bmw f10 520i , yılda fazla km yapılacaksa yüksek km takıntısı yoksa (genellikle makam arabası olarak kullanılan) a6 2.0tdi. Ben 2.el den yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_sarp -- 31 Mayıs 2017; 0:32:23 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Konfor olarak bir exclusive c serisi iki mondeo üç a4 bu üçü arasında ama bu yorumum güncel kasalar için geçerli ama benim tercihim bu üçü arasında sanırım güncel a4 olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

A3 hocam konfor olarak f30u ikiye katlar konfor arıyorsanız tavsiye ederim

Yok daha neler

F30u kullan sonra a3 e bin hocam ne demek istediğimi çok iyi anlarsın ben f30 kötü araba demiyorum yanlış anlaşılmasın a3ün koltuğu bile ayrı bi huzur

a3 c sınıfı bi kere d sınıfı araçdan nasıl konforlu olacak ki bana göre a3 e beş para verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

A3 hocam konfor olarak f30u ikiye katlar konfor arıyorsanız tavsiye ederim

Yok daha neler

F30u kullan sonra a3 e bin hocam ne demek istediğimi çok iyi anlarsın ben f30 kötü araba demiyorum yanlış anlaşılmasın a3ün koltuğu bile ayrı bi huzur

a3 c sınıfı bi kere d sınıfı araçdan nasıl konforlu olacak ki bana göre a3 e beş para verilmez

Bu kadar peşin hükümlüyüz iste hocam aracın c veya d segment olması ile konforun alakası yok

• Biraz baktım 2011-2012 E serisi ve A6 var o fiyatlara yine 5 serisi de olabilir hem sınıf yükselmiş olur hem daha konforlu biraz araca geçiş yapmış olursunuz. Eğer ki bu arabalar yaş olarak büyük diyorsanız A4 bakılabilir, S60 hakkında çok bilgim yok ama onada bakılabilir bi. Arkadaşlarında dediği 3 kasa konfor odaklı bi araba değil pek. Çok iyi yönleri var ama konfor olarak sınıfının en kötülerinden biridir muhtemelen.

• korsan58 K kullanıcısına yanıt
    YENİ inaignia geldi mi? Test ettiniz mi? Nerden biliyorsunuz konforunu?

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel sen bana güven

• SuperB.

Bir bayiye gidip incelemenizi görmenizi isterim.

• O sınıfta premiumlar da dahil bindiğim en rahat araba Mondeo. S60 da oldukça rahat ve diğer premiumlar kadar dar değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tipik Bmw konforda zayıfçılar yok mu,böyle bol keseden cahil cahil sallayan, yok Passat bile etmezmişte, A3 iki katıymış da. Mercedes C serisi aracım da oldu, Passat B7 de, F30 a iki sene bindim, Passat konfor konusunda F30u konuşuyorsak albea, Linea, sümbül falan olmalı bu kadar iddialıyım. Her çukurda kasiste arka tarafında fırtınalar kopan takır tukur kağnı arabası gözümde Passat. Sahibi olmasam inanmazdım, henüz 10 bin Km de 17" jantlarla 1 sene bile sabredemdim iğrenç tek kelime ile. 520i nin süspansiyonu FL ile birlikte sertleştirilip nerdeyse F30 dan daha kötü hale getirilmiş, hiç beğenmedim şahsen ben. Lütfen sallamayalım

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    passat 1.6 tidiay dsg haylayn ile aynı tadı veremez

• BMW 3 F30 aslında rahat bir araba sayılır. Hatta standard bir c serisinden daha rahat diyebilirim. Ancak bu konuda özel bir takıntınız varsa gerçekten mondeoya bakmalısınız. Ya da sayılan modellerin adaptif şasili araçları sizin işinizi görebilir.
  • SUBARU LEVORG
  • insignia flexride de varsa bu sınıfının konforda en iyisi oluyor..18 jant pamuk gibi kalıyor araçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

Dalga gecilen passat bile daha konforlu olabilir

Not:vag fani degilim

Passat yerine en azından Jetta diyeydiniz belki tutardı.

F30 un rakibi jettadır.

Çünkü passat bmw 5serisinin rakibidir.

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    4x4 170hplik canavar.

2015modeli 120binden başlıyor.

İlanlara baktım 17bin kmde satan bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

E segmenti versek?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-gozde-otomotiv-den-2015-model-volvo-s80-1.6-d-advance-hatasiz-343909383/detay

Hocam galeri olmasa arıyordum cidden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.