Şimdi Ara

Bmw f30 Lpg bu kadar paralık arabaya lpg olmaz diyen gelmesin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Hasar kayıtlı F30 = 70.000TL ?

2011 model hava yastıklarının hepsi patlamış pert ve hasar kayıtlı E90'lar bile 80.000TL'ye giderken, sen ya hayal görüyorsun, yada aklınca fake bir hesap açıp asosyal deney yapmaya çalışıyorsun.

Kaldı ki evet benzine verecek paran yok, muhtemelen muayene ve sigorta+MTV verecek paran da olmayacak sonra sizlerin yüzünden ödemiyorsunuz devlet bize geçirip duruyor.

55'e alırsın

sahibinden 2011ışık paket bmw

İlan No: 299521203

Konu sahibi de bunu 70'e alır takar LPG'sini kimseye de laf düşmez.

2012 BMW 3.16I YENI KASA OTOMATIK

İlan No: 386216787

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulların tatil olduğunu otomobil genelden takip eder olduk. Sabredelim az kaldı

• ' SAKIN KİMSE BMW YE LPG OLMAZ FALAN FİLAN YAZİK ETME DEMESİN KEYİF BNM KEYFİM' hebele hübele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 için sadece Icom'da uygun lpg kiti var. Sıralı değil lpg teknolojisinin son ürünü sıvı sistemlerden. Bir iki tane F30 320i'ye uygulama yapıldı bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

atari anladik birde soruyu sormayi unutmasaydin ?

Harbiden, soru ne?

Buarada aklıma kaskoyu sigortayı nası yaptıracal diye geldi ama zaten pert araç alacakmış. Kaskosuz binecek.

• Kardeşim iyi güzel konuyu açıp derdini anlatmıştım da bizden beklentin nedir biz onu anlayamadık. Soruları sorup cevapları da kendin vermişim zaten.

• paran yoksa niye kasıyosun, git o paraya 1.16d al

üç kuruş maaş alıp, iphone alan tipler gibi niye kasıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 29 Ocak 2017; 21:18:8 >
  • kirala al hevesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Paran yoksa alma arkadaşım, sizin yüzünüzden apaçi arabasına döndü güzelim arabalar, git 70 binlik araba bak. LPG diyor bi de la havle.

Sana soracak ? Size ne kardeşim adamın ne araba aldığından ne taktığından , kafana takıyorsan git arabanı sat
  • 70000 aldında sadece aracı yürütmek yakıtıyla olsa yine sorun değil, f30 sonra şu parayı hatcadım bu parayı harcadım dersin, ucuz alıp pahalıya mal etmede sonra, ayrıca hiç lpg li f30 görmedim de duymadım da, kim yapıyor bu sistemi onu bul önce araç sonraki iş.

• F30 a belki atiker gold olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Paran yoksa alma arkadaşım, sizin yüzünüzden apaçi arabasına döndü güzelim arabalar, git 70 binlik araba bak. LPG diyor bi de la havle.

la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

Devamını getirin hocam, yarım bırakmak tehlikeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

Sen git oyun oyna bakalim hadi...

AMD falan yaziyor profilinde. Oyun platformu,TTNET...

"Yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür,inanmayın..." yazıyor. Ve defalarca yazılmış, korku mu var biraz?

Git Galatasaray fanatikliği yap. Peugeot 320i fanatikliğini bırak artık.

70 bine boş paket hasarsız da var gayet F30 piyasası bu işte rezalet 85 bine 2012 temiz 316i lar var satılık. Piyasa böyle kenar mahallelerde dönüyor arabanın ikinci eli zaten.

Oyunu bir tek çocuklar mı oynuyor ? Konudan ve konuyu aça n arkadaştan bağımsız olarak soruyorum.

• arkadaşlar 68.000 liraya f30 aldım kabut ve çamurlukda değişen 3 parçada boya var hasar kaydı var anlamadım siz neyin kafasındasınız hasar kayıtlı bir f30 icin bu fiyatlar bile cok ben heves ettim ve aldım siz gökyüzünde yasıyorsunuz sanırım ve bu arabayda lpg takıp bu sayfada paylaşmazsam bende adam degilim saygıdan yoksun arkadaşlar babadan kalma mirasla yada farklı yollarla kazanılıp 120-130 binlira araç alıp gerisini küçümseyen şahsiyetler allah rızası icin mahallenizde dolaşın

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    hayırdır kardesılim.nufus memurumusun kimin cocuk kimin buyuk oldugunu senmi belirliyosun aracı aldım 68.000 tlye bnce piyasadan uzaksın cok yükseklerdesin gel sen birak bu isleri

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Keyif senin keyfinse ne diye konu aciyosun? 70 bin liraya alacagin F30'dan bi keyif bekleme benden soylemesi.

Bu da banlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: wukaat3838

arkadaşlar 68.000 liraya f30 aldım kabut ve çamurlukda değişen 3 parçada boya var hasar kaydı var anlamadım siz neyin kafasındasınız hasar kayıtlı bir f30 icin bu fiyatlar bile cok ben heves ettim ve aldım siz gökyüzünde yasıyorsunuz sanırım ve bu arabayda lpg takıp bu sayfada paylaşmazsam bende adam degilim saygıdan yoksun arkadaşlar babadan kalma mirasla yada farklı yollarla kazanılıp 120-130 binlira araç alıp gerisini küçümseyen şahsiyetler allah rızası icin mahallenizde dolaşın

Araç yapılmışmı yoksa yapılacak durumda mı
  • quote:

Keyif senin keyfinse ne diye konu aciyosun? 70 bin liraya alacagin F30'dan bi keyif bekleme benden soylemesi.

bir f30 daha kaydi forumdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

bir f30 daha kaydi forumdan...

kartalus neden banladı hocam
  • Hocam elbet olur ama sizde para yok anlaşılan. Bence siz arabayı alın, bir müddet sürmeyin. Müzik falan dinlersiniz, içinde oturursunuz ya da bu sevdadan vazgeçerseniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.