Şimdi Ara

Bmw f30 Lpg bu kadar paralık arabaya lpg olmaz diyen gelmesin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen 70 bine f30 u al. Lpgsini ben taktirayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne f30muş be sanki ferrari alıyorsunuz
  • F16dır o f30 olsa duramazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Keyif senin keyfinse ne diye konu aciyosun? 70 bin liraya alacagin F30'dan bi keyif bekleme benden soylemesi.

bir f30 daha kaydi forumdan...

kartalus neden banladı hocam

bilgim yok bilgisi olanlar bizi de aydinlatsin

• bmw 1.6 motor takmış utanmıyo adam lpg takarken niye utansın
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Sende abartmışsın

2011 model hasar kayıtsız e90 320d 160bin km deki yeni şanzımanlı aracı 78 civarına satmıştım 1 yıl önce. Hava yastığı açılan 60 tan kuruş fazla etmez 78 e hasar kayıtsızı dururken kimse almaz.

• Söylenmiş ama bi daha söyleyelim 70 bine binilecek f30 bulamazsın, buluyorsan bil ki dolandırılıyorsun.
  • Babamın verdiği harçlıkla okulda kahvaltı etmesem sene sonunda ekranı kırık aypon alıyorum kanka

• 84.500luk var olmaz mı

• 2000 liraya hangi mantıklı direkt enjeksiyon lpg kiti varmış Yakıtı bir kenara bırak, en ufak parçasında sanayide sağlam atlarlar, arabayı rehin bırakır çıkarsın. Herkes ayağını yorganına göre uzatacak.
  • wukaat3838 kullanıcısına yanıt
    Gardas bir noter kagidini at gorelim soylemesi kolay. Buradaki adamlar zengin benzinli arabaya biniyorlar dedigini anlamazlar ciddiyim. Su zamanda benzinli arabaya binmek pompanin ucuna oturuyorum param maasim bol demektir.

Biz symbole mutlu mesut gidiyoruz hemide lpg li kokluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Keyif senin keyfinse ne diye konu aciyosun? 70 bin liraya alacagin F30'dan bi keyif bekleme benden soylemesi.

Bu da banlanmış

chgjhxzgcjzxc yazık olmuş bmw ciler tel tel dökülüyor
  • Konuyu açanın çocuk çıkması veya çıkmaması mevzu değil. Bu lpg öfkesi nedir herkesin anlamadım gitti. Ayranı yok içmeye falan size ne arkadaşım? 8 litre yakan bir arabaya lpg taktırmadan binenlere zenginlik madalyası mı veriyorlar ? Örneğin müstakil bir evim var doğalgaz döşettiğimde zengin kömür kazanlı kalorifer sistemi döşettiğimde ayranı yok içmeye mi oluyor ? O evde oturmaya hak kazanamıyor muyum ? Ülkedeki akaryakıt ve otomobil fiyatlarından dolayı hayatında BMW ye binemeyecek adamlar gelip burda ona lpg konmaz şuna şöyle binilmez diyor. Ya sen baksana kardeşim 1.33 toyota corollona yada 1.2 tsi golfüne binmeye. Sana ne kim hangi arabaya lpg takacaksa taksın.
  • "bnm" yazdığını görünce zaten çocuk olduğunu anlamıştım. kaale alınmayacak bir başlıktı. şaşırtmadı
  • quote:

quote:

Döndüm hocam buradayım artık.F30 da hala duruyor,49 bine geldi.

• quote:

quote:

quote:

hayirdir yolculuk nereyeydi f30 bey
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayirdir yolculuk nereyeydi f30 bey

Şubattan beri tatildeydim yeni döndüm

• quote:

quote:

quote:

hoşgeldin hocam, shadow hocanın da açılır belki yakında.
    alexa verilerinde 34. sıraya düşünce eski üyeleri bi çağıralım demişler.
    edit: ooo 33 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 25 Ekim 2017; 22:42:25 >

• Hem fukara hem "hayali" büyük...

• arkadaslar konuyu 2-3 yıl once acmistim konuya bir bakiyim dedim yorumlara boş beleş yorumlar yapmissiniz o günden sonra 6 tane f30 onlarcada arabam oldu ayranımızda oldu icmeye şükürler olsun
    diyecegim şu ki zevkler ve renkler tartışılmaz bir araca 200bin tl verilir ama yakıtına 1lira verilmez km bası ha veriyoruz verecek durumumuzda var hamd olsun ama mantıken logye ihtiyaç duyuyoruz sükür deneme fırsatımız oldu bir f30 a sıvı sistem lpg uyguladık 2000-4000 bandında sorunsuz calışsada rolantide uat devirlerde arada kararsızlık saçmalamalar oldu bu sebeple söktük. boş beleş konuşmayı bırakıp herkes işine baksın

[
    simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1776654/eb8abf7a-3ac7-4024-986a-6313eb50c2a2.jpeg[/simage]

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.