Şimdi Ara

Bmw f30 Lpg bu kadar paralık arabaya lpg olmaz diyen gelmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    memlekette benzin fiyatları aldı başını gitti
    benzinli 10lt tüketen bir araç 1000km de 550lira yakıyor hadi cok az yaktı 8lt yaksa 450 lira yapiyor.

bmw f30 alacagım bir iki aya kalmaz ama tek sorun yakıt
    dizel alacak butcem yok sınırlarımı zorlayıp bu arabayı alacam hatta gucum yetmedigi icin hasar kayıtlı 70.000tl civarı bisey alacam 70.000 tl param olması senede 5000tl yakıt parası ödeyebilecegim manasına gelmez şuan lpgli aracımda ayda 1000km 250 tl ancak ödüyebiliyorum
    f30 kasaya binecem her ne olursa olsun.

tsi motorlara gdi motorlara 2000 den baslayan fiyatlarla lpg takiliyor atiker 2000 lovato 2400 gibi bu motora lpg uymuyacak bisey yok direk enjeksiyon turbolu tsi ile ayni ama ogrenebildigim kadari ile lpg sirketleri bu arabaya gore bi calisma yapmamislar.

SAKIN KİMSE BMW YE LPG OLMAZ FALAN FİLAN YAZİK ETME DEMESİN KEYİF BNM KEYFİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 depo benzin paran yok, f30 a binecem diye ağlayıp durma.70 liranda çöp olur sende çöp olursun.kasko sigorta yapamazsın.

Araç fiyatı + en azından sıfır beyin alacak para/güvence cebinizde olmadanda bulaşmayın.hasarsız araçta %98 arıza çıkmaz ama çıktığındada sunumsuz yakalanırsanız inim inim inletir adamı.

Edit. Lpg kitinin 4000tl civarı fiyatı olur.
  • Al o zaman bu neyin konusu? 70 bine f30 diyor bi de

bu kadar paralık arabaya lpg olmaz

Edit: Adam çocuk çıktı rıza baba. Konu silinebilir. Sende dikkate alma çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 29 Ocak 2017; 15:51:46 >
  • 70 bine f30'un bırak hasar kayıtlısını direksiyonunu vermezler
  • Keyif senin keyfinse ne diye konu aciyosun? 70 bin liraya alacagin F30'dan bi keyif bekleme benden soylemesi.

• Türkiye insanının geldiği nokta bu işte. Kısaca özetlenmiş konuda.

Ayranı yok içmeye...
  • Paran yoksa alma arkadaşım, sizin yüzünüzden apaçi arabasına döndü güzelim arabalar, git 70 binlik araba bak. LPG diyor bi de la havle.
  • Keyif seninse yakıt da senin para da Verilecek cevapları kendin vermişsin hocam. Hasar kayıtli BMW nin neresinden ne kadar masraf çıkaracağını bilmeden keyif uğruna alacaksin sonra masraf cikaracak lpg de alamayacaksin ama ustalar aha bmw geldi diye senin yerine keyif alir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslan besleyen yemini düşünmez Hede hödö

• atari anladik birde soruyu sormayi unutmasaydin ?

• 1 depo benzin paran yok, f30 a binecem diye ağlayıp durma.70 liranda çöp olur sende çöp olursun.kasko sigorta yapamazsın.

Araç fiyatı + en azından sıfır beyin alacak para/güvence cebinizde olmadanda bulaşmayın.hasarsız araçta %98 arıza çıkmaz ama çıktığındada sunumsuz yakalanırsanız inim inim inletir adamı.

Edit. Lpg kitinin 4000tl civarı fiyatı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 29 Ocak 2017; 16:19:33 >
  • Ayagini yorganina gore uzat dostum. Ben senin yerinde olsam Euro alirdim. TL cok deger kaybediyor. Hatta aracini sat bir alt segment dizel bak ve kalanini birikime yatir. Kasimda 3.66dan euro almistim bugun 4.14 cebindeki parayi en azindan korumus olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bine herhalde pertten toplanmış bir 3 alacaksınız. Ben olsam bulaşmam.

• ayrani yok icmeye ...

• Olmaz demeye geldim, gidiyorum.

• Tucson un lpg si 7 milyar f30 içinde en az az 7 milyarı gözden çıkar

Ayrıca 70 milyara f30 bulursan bana 80 e sat

• Stones kullanıcısına yanıt
    Stonesciğim niye olmasın BMW X5 E lpg takıyorlar çok gördük. Hatta mercedes e bile takıyorlar adam gizlemiş bagajın içinden dolum yapıyordu

Sonra PEUGEOT RCZ hayalimdeki araca bile takmışlar. BMW F30 nun motoru da direkt enjeksiyon değil mi ? TSİ lara takılır gibi takılır ona.Fakat 2000-2400 tl bana biraz düşük geldi. TSİ lara 3000-3500 tl istiyorlar onu geçtim şuan OBD 2 li düz atmosferik uyumlu bir sistem 1700-2000 tl olmuştur.
  • Bir haber geldi aklıma. Adam bilmem kaç yüz bine jaguar alıyor zengin biri de. Sonra gidip lpg taktırıyor. Muhabir neden taktırdınız? Diyor. Adam da; satarken bana bu kadar yaktığını söylemedi satıcı diyor

Aradığınız araç final oto'da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 29 Ocak 2017; 17:23:3 >
  • Tarzınız hiç hoş değil. Öncelikle bunu bilin. Aynı soruyu en yakın lpgciler giderseniz en doğru şekilde öğrenirsiniz

• C180 1.6 kompresör al bari. Makyajsızı 70'e bulunur, sıralı sistem lpg'ye de uyumlu.

• Kenar mahallede 70 bin liraya satılan F30 3 serisinin hazin sonu güncel kasayken geldi...

70'e al LPG tak.

Veya al 70'e; 20 bin lira harcamayla 40.yıl paket yapılır. 170 bin lira vermek yerine 90'a biter.

BMW'nin olayı bu zaten. Çakma çakma egzoslar sonradan m paketler:) F30 rezil durumda. E90 daha prestijlidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.