Şimdi Ara

BMW F34 GT XDRİVE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
67.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemşehrim, hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Tadı damağımda kalmıştı

İkinci el ; F34 320D GT xdrive aldım

Tekrar yazarım birşeyler....

vay raif abicim :D

hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın.. fotoğraf atar mısın..

5 GT'lere de ben çok özenmiştim ama nereye ulaşıyosun.. yalnız inanılmaz pratik, f10 5 serisi ile ilgisi olmayan, f01 7 serisine daha yakın bir araba olarak intibam kalmıştı.. inşallah bir gün kısmet olacak, XC70 ve bu, eşim için, arada benim de kullanabileceğim gözüme kestirdiğim araçlar..

ben çok memnun kalacağını düşünüyorum.. küçümenler de büyümüştür artık.. geniş ferah güven içinde seyahat etsinler :D

öpüyorum çok.. tekrardan sağlık günlerde raif abicim..

Merhaba Cem;5 gt ye ben de baktım ; hem daha pahalı,hem daha eski hem de yıllık mtv fazla.
    İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)
    Kal sağlıcakla...

• quote:

Tadı damağımda kalmıştı

İkinci el ; F34 320D GT xdrive aldım

Tekrar yazarım birşeyler....

hocam hayirli olsun benim de yapmak istedigim sey ama cesaret edemiyorum sifir aldigim/bildigim arabayi satip ikinci ele gecmeye.

gule gule kullanin. GT cocuklu aileler icin cok iyi secim.
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ; yurtdışı devam mı ? Oralarda almak daha kolay ; 330i , 340 i alınır .Hatta ben şartlarımı zorlayıp 640i gt alırım ;)
  • quote:

Teşekkür ederim ; yurtdışı devam mı ? Oralarda almak daha kolay ; 330i , 340 i alınır .Hatta ben şartlarımı zorlayıp 640i gt alırım ;)

Evet hocam devamm kalici olduk artik. Haha evet tabiiki Turkiyeye gore daha kolay ama cocuklar olunca zor oluyor:)
    Sartlar farkli insan bir sure yasayinca daha iyi anliyor. Ilk gelince vayy be diyor ona binerim suna binerim sonra anlasiliyorki tam olarak oyle degil:) Ha zorlanirsa alinir tabiiki yine de.
  • Eskiden forum ne güzelmiş. Sizi 2012’deki abant buluşmasından hatırlıyorum. Keyifli sürüşler

• quote:

Değerli Hocam;

Geçenlerde, sizin bir sonraki aracınız olma potansiyeli yüksek olan 630i GT'yi incelemiştik, birkaç fotoğraf paylaşayım.

Saygılarımla. Sizin canavarın da fotoğraflarını bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 17 Ocak 2018; 3:0:17 >

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi beğenmiyor ama 6gt güzel araç bence . Önce ikinci el 5 gt alalım, 10 sene sonra da onu alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Eskiden forum ne güzelmiş. Sizi 2012’deki abant buluşmasından hatırlıyorum. Keyifli sürüşler

Teşekkür ederim

Maalesef eskisi gibi değil :(

• Hayırlı olsun Raifçim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlannnnn

• Bir resim atalım , değişiklik olsun .
    320d Xdrive gt yi 86 bin km de almıştım. Şimdilerde 127 bin km oldu. 40-50 bin km daha binerim diye düşünüyorum. Arka diz mesafesi geniş , bagajı büyük , bastığın zaman giden ve çok yakmayan , üstüne üstlük Xdrive bir araç tüm beklentilerimi karşılıyor.
    Sonradan piano black m böbrek alıp taktırdım. Standart ses sistemi çok kötü biliyorsunuz Bmw lerin, bu yüzden bazı eklemeler yaptım. Ön - arka kapı hoparlörleri hi-fi olanlarla değiştirildi . Kapı direklerine harman kardon tweeter ve Koltuk altı basslar yerine daha güçlü basslar eklendi. Bunlar çok değiştirdi; fakat standart ünitenin ses çıkışı da kötü olduğundan tam verim alamıyorum. Onu harman kardon ünite ile değiştireceğim kısmetse. Aynaları ve tavanı da siyah kaplatınca daha da güzel durur diye düşünüyorum.

• Bir güncelleme yapalım ...
    Aracım 164 bin km oldu halen binmeye devam. Biraz daha da binerim , bakımlar zamanında serviste yapıldığı için motor olarak bir sıkıntı gözükmüyor. Zamanı gelen parçaları da değiştirtiyorum.
    En son yazdığımdan beri yapılanlara da değineyim.
    -Ses sistemi ile ilgili bu araçlara özel alpine amfi denk geldi , onu taktırdım.Bayağı farketti. Harman teyp de gelirse on numara olacak artık.
    -Xiaomi mi 70mai 4K araç kamerası taktırdım, Muazzam bir işçilik oldu , Caraudio soul Sebo’ya buradan da teşekkürler
    -Uzun zamandır peşinde koştuğum 397 kodlu sportline Jant vardı onlar da denk geldi . Eskisi gibi yazlık ayrı kışlık ayrı takım oldu.
    -Apple Carplay için Çin’den modül getirttim , bunun için de yeni konu açarım.
    -135 bin km civarında Xdrive yavru şanzıman(Transfer kutusu-vtg) arızalandı; servis sıfırına 30 bin lira civarında para istedi . Sıfır ayarında çıkma bulup o iş de halloldu.
    -Son olarak 3 gt üretimi artık sonlanmış , yeni 4 le beraber 4 gt olarak gelir mi bilinmez.

• Maşallah Raif abi keyifle binmeye devam :) Bende F30 3.20d istiyorum ama temiz ve masrafsızını bulmak çok zor olduğu için bu planı sürekli erteliyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Hayırlı olsun Raifçim.
    Haluk hocam selamlar nasıl gidiyor görüşemiyoruz..

en son uludağda sohbetlemiştik
  • enoman kullanıcısına yanıt
    Bütçe ? Ama uçmuş durumda ikinci el fiyatları . Mart ayında biraz düşer gibi geliyor bana

• quote:

Bütçe ? Ama uçmuş durumda ikinci el fiyatları . Mart ayında biraz düşer gibi geliyor bana
    Şimdilik 150 civarı abi.Ama o fiyatlara oynanmamış temizini bulmak imkansız farkındayım birazda dolu olsun deyince bütçe yetmiyor haliyle ama en geç yazın makası kapatırım diyorum:)
  • enoman kullanıcısına yanıt
    Bu bütçeyle bir araca bulaşma sakın :(

• quote:

Bu bütçeyle bir araca bulaşma sakın :(
    olmadı passat bakıcaz abi.
  • 3.20d xdrive 48.000 Euro’ya alınmış zamanında. Şimdi alınabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.