Şimdi Ara

BMW F34 GT XDRİVE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
67.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Audi A4 120 hp multitronic aracım vardı.İkinci el piyasası hareketliyken aracımı sattım,şimdi de yeni araç bakıyorum.Şu an bir numaralı tercihim Bmw 320d xdrive.Hafta sonu Ankarada xdrive olmayan 184 hp lik 320d test ettim.Test aracı olduğundan arabanın lastikleri bayağı aşınmıştı,araba gazı kökleyince yerinde durmuyordu.Arabanın motoruna,frenlerine diyecek hiçbir şey yok.Audiden sonra ön konsol çok sade geldi.Bagajı da Audiye göre bayağı ufak.Bir de seneye yeni kasanın gelecek olması durumu var.Yanımda eşim ve çocuğum da vardı,genel olarak arabayı beğendik.Aralık sonu gelecek beyaz bir 320d xdrive var.Donanım olarak sunroof-xenon yok;ekstra olarak arka park sensörü,otomatik klima,spor direksiyon ve parlak siyah iç kaplama var.Büyük ihtimalle de standart alaşım jant ve krom egsoz ucuyla gelecek.Bu haliyle geçen seneki baz paket üstüne;advantage paket eklenmiş gibi.Bu paket 2250 €+ötv+kdv yani;4248€ ya denk geliyordu.
    Benim konuştuğum araç dediğim donanımlarla ;pazarlıksız 48,716 euroya geliyor.Tabiki az da olsa pazarlık payı var ama %5 değil o kadarını söyliyeyim.
    Daha siparişi kesinleştirmedim,sizlerinde yorumlarını almak isterim.
    İyi akşamlar,iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 24 Ocak 2022; 17:31:6 >

• xd almanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum..

3serisi zaten cok iyi yol tutan bi makine..

4 çeker alırsanız ilerde garanti bittiğinde başınıza büyük belalar açabilir..2.elde de bi getirisi olmucaktır..

deri koltuk felan vardır umarım aracta ,yoksa donanımsız 3 serisi cidden kötü gözüküyor..
  • Normal 320D'nin performansı daha iyi fiyatı daha düşük ve yakıt ekonomisi daha iyi değil mi ?
  • Hayırlı olsun.Yeni kasasıı çıksa bile her zaman sevilecek ve 2. elde tutunacak bir araç.Xdrive olmasıda ayrı bir güzel.Yalnız xenon da olursa iyi olur derim
  • Sunroof u da geçtim de xenon olmayan bir BMW almak ne kadar mantikli bilemiyorum..Üstelik önceki aracınızda bixenon lu Led li A4 ken..Onun haricinde arkadasların dedıgı gibi neden özellikle xdrive?
  • Çok güçlü olmayan bu versiyon için 4 çekere fazladan para vermeniz bence pek mantıklı değil. Onun yerine sunroof veya xenon far seçeneklerinden birini ya da ikisini eklerseniz daha çok keyif veren bir araç oluşturmuş olursunuz. Hatta belki daha güzel görünen 17" veya 18" jantlar bile ekletebilirsiniz.
  • Evet ikinci elde xdrive ın bir artısı olmayacaktır.Yakıt tüketimi olarak da daha kötü.
    Araçta bej sensatec deri döşeme mevcut.Ben aslında yeni X3 ü bekliyordum,fakat en erken Mart teslimi var ve bu araçtan en az 30 bin lira daha fazla.Bundaki xdrive la ;diğer tüm xdriveların sistemi aynıymış,ben yol tutuşu için değilde kar-kış için xdrive alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320d GT ( F34 )
    10 yıl önce açıldı
    BMW 318i Edition Sport Line
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A4 ü neden sattınız acaba sadece iyi fiyat fırsatı içinmi , merak ettim de ? sakıncası yoksa tabi sizin için

A4 sonra söylediğiniz gibi iç aksam cok sade kalacaktır ki 3 serisinin tek ve en büyük handikapı bu bence , sanırım avp modellerinin konsol daha farklı
    yeni yüz ile buda giderilir inş.
    Sırf bunun icin 520 d daha cekici geliyor ?
  • xdrive mantıksız bir sistem değil fakat x serilerindeki performansı beklemek te yersiz olur. Raif, ya arazi tercih et yada otomobil, ikisini bir almaya çalışma derim ben sana. Tercih tabi ki senindir.

Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

A4 ü neden sattınız acaba sadece iyi fiyat fırsatı içinmi , merak ettim de ? sakıncası yoksa tabi sizin için

Arabanın hiçbir sıkıntısı yoktu.Sadece ben 5 buçuk ay gibi bir sürede 15bin kilometreden fazla yaptım benzin biraz fazla geldi.Baştan niye aldın derseniz o zaman da aracı hesaplı almıştım.Neticede sıfıra yakın bir zararım oldu.
  • BMW X1 2.0 xdrive da düşünebilirsiniz. Ben aldım ocak ayında teslim edilecek. Navigation profession ve idrive da eklettim. İç mekanda çok hoş oldu. Performansı da çok iyi. Dimdik bayırı sanki bayır aşağı iniyor gibi çıkıyor. Şu an ki aracım Astra ile kıyaslayınca korkunç bir fark var. Ekteki opsiyonlarla 59.800 euro ya maloldu.

BMW F34 GT XDRİVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 16 Kasım 2010; 21:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

BMW X1 2.0 xdrive da düşünebilirsiniz. Ben aldım ocak ayında teslim edilecek. Navigation profession ve idrive da eklettim. İç mekanda çok hoş oldu. Performansı da çok iyi. 59.800 euro ya maloldu.

Öncelikle hayırlı olsun,belki daha önce x3 üm olduğundandır yeni x3 bana daha cazip geliyor.X3 dururken donanımı ne olursa olsun x1 e o kadar para vermem;tabiki karar sizin.
    Aldığım indirimsiz X3 teklifine de bak istersen;

WY31 BMW X3 xDrive20d 32.000,00
    300 BEYAZ / ALP
    AYAT SİYAH 'RİBBON' KUMAŞ DÖŞEME

TÜRKİYE PAKETİ
    205 OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC
    216 SERVOTRONIC
    249 ÇOK FONKS.DİREKSİYON
    255 SPOR DERİ DİREKSİYON 90,76
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    508 PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA
    521 YAĞMUR SEZİCİSİ
    534 OTOMATİK KLİMA
    544 FREN FONKSİYONLU CRUISE CONT.
    563 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    663 RADYO/BMW PROFESSIONAL CD
    6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    EXTRA DONANIMLAR
    2K0 HMJ/V-KOLLU, STİL 304,17"
    3AT ALUMİNYUM GÖRÜN. TAVAN RAYLARI 272,27
    402 ELEKTRİKLİ PANORAMA CAM TAVAN 1.370,42
    502 FAR YIKAMA SİSTEMİ 245,04
    522 BI-XENON FARLAR (502 İLE) 698,82
    6NH HANDS-FREE USB BAĞLANTISI 190,59

Vergi Hariç Araç Bedeli 34.867,90 EUR
    Ö.T.V. ( % 60,00 ) 20.920,74 EUR
    Ö.T.V. li Toplam 55.788,64 EUR
    K.D.V. ( % 18,00 ) 10.041,96 EUR
    Genel Toplam 65.830,60 EUR
    Tescil masrafları 1.970,05 TL
    Anahtar Teslim Tutar(EUR) 66.832,73 EUR
    Ayrıca bu aracın 184hp, 8 ileri joystic vites,start-stop otomatiği,6.5 inch ekranlı idrive la geldiğini de unutmamak lazım

Aslında gördüğünüz gibi aklım X3 de ama; 125 bin lira para çok büyük para ve araç ancak şimdi sipariş versek Mart sonu-Nisan başı ancak geliyor.Belki bu araç hazır olsa bir delilik yapıp hemen alırım ama
    **************************************************************************************************************************************************
    Bu arada 3 kasa x drive videosu da ekliyorum.Kışın 50.ci saniyedeki xdrivesız araç gibi olmak istemiyorum.Araziye girecek değilim,kışın beni üzmesin yeter..

• Hayırlı olsun diyelim az yakar çok kaçar iddiasını gerçeğe dönüştürmüş araçtır.
    Nedense a4 kullanmış biri olduğunuz için
    iç mekanından dolayı cok cabuk sıkılacağınızı ve kısa süre sonra satıcağınızı düşünüyorum.
    Konsolda display olan bir araçtan sonra o araç boşluk yaratır gibi geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

BMW X1 2.0 xdrive da düşünebilirsiniz. Ben aldım ocak ayında teslim edilecek. Navigation profession ve idrive da eklettim. İç mekanda çok hoş oldu. Performansı da çok iyi. 59.800 euro ya maloldu.

Öncelikle hayırlı olsun,belki daha önce x3 üm olduğundandır yeni x3 bana daha cazip geliyor.X3 dururken donanımı ne olursa olsun x1 e o kadar para vermem;tabiki karar sizin.
    Aldığım indirimsiz X3 teklifine de bak istersen;

WY31 BMW X3 xDrive20d 32.000,00
    300 BEYAZ / ALP
    AYAT SİYAH 'RİBBON' KUMAŞ DÖŞEME

TÜRKİYE PAKETİ
    205 OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC
    216 SERVOTRONIC
    249 ÇOK FONKS.DİREKSİYON
    255 SPOR DERİ DİREKSİYON 90,76
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    508 PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA
    521 YAĞMUR SEZİCİSİ
    534 OTOMATİK KLİMA
    544 FREN FONKSİYONLU CRUISE CONT.
    563 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    663 RADYO/BMW PROFESSIONAL CD
    6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    EXTRA DONANIMLAR
    2K0 HMJ/V-KOLLU, STİL 304,17"
    3AT ALUMİNYUM GÖRÜN. TAVAN RAYLARI 272,27
    402 ELEKTRİKLİ PANORAMA CAM TAVAN 1.370,42
    502 FAR YIKAMA SİSTEMİ 245,04
    522 BI-XENON FARLAR (502 İLE) 698,82
    6NH HANDS-FREE USB BAĞLANTISI 190,59

Vergi Hariç Araç Bedeli 34.867,90 EUR
    Ö.T.V. ( % 60,00 ) 20.920,74 EUR
    Ö.T.V. li Toplam 55.788,64 EUR
    K.D.V. ( % 18,00 ) 10.041,96 EUR
    Genel Toplam 65.830,60 EUR
    Tescil masrafları 1.970,05 TL
    Anahtar Teslim Tutar(EUR) 66.832,73 EUR
    Ayrıca bu aracın 184hp, 8 ileri joystic vites,start-stop otomatiği,6.5 inch ekranlı idrive la geldiğini de unutmamak lazım

Aslında gördüğünüz gibi aklım X3 de ama; 125 bin lira para çok büyük para ve araç ancak şimdi sipariş versek Mart sonu-Nisan başı ancak geliyor.Belki bu araç hazır olsa bir delilik yapıp hemen alırım ama
    **************************************************************************************************************************************************
    Bu arada 3 kasa x drive videosu da ekliyorum.Kışın 50.ci saniyedeki xdrivesız araç gibi olmak istemiyorum.Araziye girecek değilim,kışın beni üzmesin yeter..

Sizin konfigurasyonda idrive kucuk ekran ile gelmekte ve navigasyon yok. Ayrica klimasi tek bolgeli ve sanirim gunes sensorleri ve birkac onemli ozellik mevcut degil. Birde benim aractan 15bin tl daha pahali. Tabi fiyat farki cok ucuk degil ama hem benim butcemi zorluyor hemde benim fikrim yeni x3 un on tasarimi hala cok kotu. Yolda gordugunuzde siradan bir aractan farkli degil ama x1 dikkat cekici. Tabi kisisel gorusum bu. Alma konusunda son kararinizi burada paylasirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 16 Kasım 2010; 22:58:10 >

• quote:

Sizin konfigurasyonda idrive kucuk ekran ile gelmekte ve navigasyon yok. Ayrica klimasi tek bolgeli ve sanirim gunes sensorleri ve birkac onemli ozellik mevcut degil. Fiyat iyi ama benim fikrim yeni x3 un on tasarimi hala cok kotu. Yolda gordugunuzde siradan bir aractan farkli degil ama x1 dikkat cekici. Tabi kisisel gorusum bu. Alma konusunda son kararinizi burada paylasirsaniz sevinirim.

Konu x1-x3 olayına dönmesin de;klima olayını tam bilmiyorum ama sipariş koduna bakarsan seninkiyle aynı.Seninkinde navi+x-line+siyah iç kaplama fazladan gözüküyor.Eksik olan fren fonk. cruise control+hands free usb bağlantısı,8 vitesli şanzıman,start-stop otomatiği ve biraz da beygir gözüküyor.Dışı dediğin gibi x1 daha güzel ama içine girince x3 bence 1 değil 2 adım ileri.Fiyat olarak da indirimli fiyatı tam söylemeyim de 5-10 bin arası fark var.
    BMW F34 GT XDRİVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 16 Kasım 2010; 23:09:22 >

• siz karar vermişsiniz hocam bize hayırlı olsun demek düşer
  • Ici konusunda haklisin. Joystic vites harika. idrive ekrani sanirim bende daha buyuk. Fiyata gelince benim fiyat %3 indirimli. 5-10 bin fark dedigin euro mu?
  • quote:

Ici konusunda haklisin. Joystic vites harika. idrive ekrani sanirim bende daha buyuk. Fiyata gelince benim fiyat %3 indirimli. 5-10 bin fark dedigin euro mu?

Seninki 59800 euro ya maloldu olarak konuşursak;x3 e indirim ekleyince arada 5-10 bin lira arası fark kalıyor..
  • Fiyatı ne kadar makul görünse de bizenonsuz bir 3 Serisi almayı istemezdim. Zor seçim, karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Fiyatı ne kadar makul görünse de bizenonsuz bir 3 Serisi almayı istemezdim. Zor seçim, karar sizin.

katılıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.