Şimdi Ara

BMW F34 GT XDRİVE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
67.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Audi'nin şanzımanı, malzeme kalitesi, direksiyon yumuşaklığı düşündüğünüz araçtan çok daha iyi. Düşündüğünüz araç X-Drive ve diesel olması yönünden daha önde.

Sizin yerinizde olsam A5 SB 2.0 TDI Quattro (6 ileri düz) düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 25 Kasım 2010; 19:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

Bence Audi A4'ü arayacaksınız.
    Audi'nin şanzımanı, malzeme kalitesi, direksiyon yumuşaklığı düşündüğünüz araçtan çok daha iyi. Düşündüğünüz araç X-Drive ve diesel olması yönünden daha önde.

Sizin yerinizde olsam A5 SB 2.0 TDI Quattro Multitronic'i düşünürdüm.

A5 2.0 TDI larda Quattro larda multitronic yok diye biliyorum..

2.0 TDI 143 hp ler multitronic ,
    2.0 TDI 170 hp ler quattro ama manuel..

quattro ve multitronic beraber olarak 2.0T benzinli motorda ve 3.0TDI larda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

quattro ve multitronic beraber olarak 2.0T benzinli motorda ve 3.0TDI larda var..

Evet, yok.
    Az önce manuel yazacağıma multitronic çıkmış, uyardığınız için teşekkür ederim.

Tekrar konuya dönersek, Türkiye'de lüks araçlar için otomatik şanzıman olmazsa olmaz diye düşünülüyor. Manuel şanzıman düşünenler için benzinli-Quattro olarak Audi A4 TFSI-160, diesel-Quattro olarak Audi A5 SB TDI-170 güzel seçenekler. Özellikle A5 SB TDI Quattro'yu düşünün derim.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Ben BMW alırken, geleneklerinin bozulmaması taraftarıyım.

Ama madem işin içinde tüketim ve aile unsurları var, motor ve aktarma gelenekleri bozulabilir.

• Raif Bey, aracınız hayırlı olsun bu arada. Kazasız belasız gunlerde binmeniz dileği ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Evet, yok.
    Az önce manuel yazacağıma multitronic çıkmış, uyardığınız için teşekkür ederim.

Tekrar konuya dönersek, Türkiye'de lüks araçlar için otomatik şanzıman olmazsa olmaz diye düşünülüyor. Manuel şanzıman düşünenler için benzinli-Quattro olarak Audi A4 TFSI-160, diesel-Quattro olarak Audi A5 SB TDI-170 güzel seçenekler. Özellikle A5 SB TDI Quattro'yu düşünün derim.

Audiyi herhalde iç hacim,renkli ekranı,sd kart girişi ayrıca bagajıyla ararım,başka türlü aramam herhalde.Benim aracımda da servotronic direksiyon var,hem ben çok yumuşak direksiyon sevmiyorum.Zamanında hidrolik direksiyonu olmayan araba kullandığım için de olabilir.
    Valla hem benzinli hem otomatik hem de quattro nasıl yakar düşünemiyorum
    Bu arada A4 160 hp likte quattro yok ,2.0 tfsi de quattro var.
    Benim öğrendiğim bu sınıf arabalar mutlaka otomatik vites olacak.Kendi x3 ümü satarken bunun kazığını iyi yedim.Yine forumdan bir arkadaş düz vites dizel a4 ünü satana kadar anası ağladı.Ayrıca bütçe olarak A5 e de çıkamam.
    Benim için en iyi kombinasyon olan dizel,otomatik,dört çekeri 3 serisinde buldum..
    Ayrıca internette bir-iki video izleyince xdrive sisteminin quattro dan daha iyi olduğuna inandım.
    Hayırlı olsun dileklerini iletenlere ayrıca teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten
    Audiyi herhalde iç hacim,renkli ekranı,sd kart girişi ayrıca bagajıyla ararım,başka türlü aramam herhalde.Benim aracımda da servotronic direksiyon var,hem ben çok yumuşak direksiyon sevmiyorum.Zamanında hidrolik direksiyonu olmayan araba kullandığım için de olabilir.
    Valla hem benzinli hem otomatik hem de quattro nasıl yakar düşünemiyorum
    Bu arada A4 160 hp likte quattro yok ,2.0 tfsi de quattro var.
    Benim öğrendiğim bu sınıf arabalar mutlaka otomatik vites olacak.Kendi x3 ümü satarken bunun kazığını iyi yedim.Yine forumdan bir arkadaş düz vites dizel a4 ünü satana kadar anası ağladı.Ayrıca bütçe olarak A5 e de çıkamam.
    Benim için en iyi kombinasyon olan dizel,otomatik,dört çekeri 3 serisinde buldum..
    Ayrıca internette bir-iki video izleyince xdrive sisteminin quattro dan daha iyi olduğuna inandım.
    Hayırlı olsun dileklerini iletenlere ayrıca teşekkür ederim

BMW'nin direksiyonları Mercedes ve Audi'ye göre daha sert oluyor. Hatta X-Drive olanlarının daha da sert oluyor.
    Audi A4'ün 1.8T 160 beygirlik Quattro ve manuel vites olanı var. Motor ve yürüyen aksam olarak çok güzel bir araç.
    Quattro ve X-Drive konusu derya deniz bir konu. Hangi Quattro, hangi X-Drive diye sormak lazım. Audi TT'de de Quattro var, Audi RS5'te de. İkisi arasında dağlar kadar fark var.
    ;-)

Aracınız hayırlı olsun.
    Diesel yakıtta ne yazık ki şanssız bir ülkede yaşıyoruz, bildik istasyondan almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunlu -- 25 Kasım 2010; 20:45:00 >

• hayirli olsun, umuyorum ki bu aracida zararsiz satip X3'e doner keyifle binersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

hayirli olsun, umuyorum ki bu aracida zararsiz satip X3'e doner keyifle binersiniz..

Kısmet diyelim.ilk araç olsaydı muhtemelen çok az zarar ederdim fakat xenonsuz,cruisesuz içime hiç sinmeyecekti.Satarken yeni araçtaki 3-4 bin euroluk fazlalık muhtemelen bana zarar yazacak ama onu da arabanın keyfine sayarız artık
    X3 başka bir bahara kaldı diyelim artık.
    İyi niyetlerin için tekrar teşekkürler..
  • quote:

Bu arada videoda çakallık var gibi geldi bana

Tamam bir VAG dusmani olabilirm, ve evet bu video işime de gelıyor olabilir lakin, iki 4 ceker arasında bu kadar fark olması imkansiz... Birisi kıvranırken diger gram patinaj cekmeden bu platformu cıkamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Markus Petteryoutube
    Quattro vs xDrive - Audi Q5 gegen BMW X3
    http://www.youtube.com/watch?v=HvqQuC_8VrM
    ]

Bu arada videoda çakallık var gibi geldi bana

Tamam bir VAG dusmani olabilirm, ve evet bu video işime de gelıyor olabilir lakin, iki 4 ceker arasında bu kadar fark olması imkansiz... Birisi kıvranırken diger gram patinaj cekmeden bu platformu cıkamaz...

Böyle bir koşul olursa aynen olacağı buBu koşulu yaratmak çakallık o kadar.
    Quattro hiç bir koşulda öne yada arkadaya sıfır verip diğer tarafa %100 veremiyor..

• Oradan çıkması için %100 vermesine gerek bile yok normalde. Gayet basit bir yol xdrive ve quattro için.
    Kullanılan platformda kocaman BMW Xdrive yazıyorsa dürüstlüğünü sorgularım o videonun :)
  • Raif hocam hayırlı uğurlu olsun yeni opsiyonlarla daha da bir albenili olmuş araç heralde tek eksik 2 numara llumar siyah cam filmi

Kazasız belasız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Raif hocam hayırlı uğurlu olsun yeni opsiyonlarla daha da bir albenili olmuş araç heralde tek eksik 2 numara llumar siyah cam filmi

Kazasız belasız inşallah

Eyvallah sağolasın;alınca ben de 2 numara yaptırmayı düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GX]Bortu

Oradan çıkması için %100 vermesine gerek bile yok normalde. Gayet basit bir yol xdrive ve quattro için.
    Kullanılan platformda kocaman BMW Xdrive yazıyorsa dürüstlüğünü sorgularım o videonun :)

Aynı sekilde banada oradan her araç çıkabilirmiş gibi geldi.
    Yani bırakın quattro Q5 i c sınıfı bir aracın aşabileceği bir engel gibi duruyor.
    Q5 patinajlar çekip yerinde sayarken X3 düz yolda gibi ilerliyor.

Aracınızda yeni opsiyonlarla cok güzel olmus hayırlı olsun hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Arkadaşlar Xenonsuz araba olmaz dediniz beni masrafa soktunuz
    Bu sabah arkadaşım aradı,başka bir aracın boşa düştüğünü söyledi.Xenon ve cruise; işi benim de canımı sıkıyordu.Yaklaşık 3500 euro daha pahalıya malolacak ama içime daha sinecek.Arabanın siparişini de kesinleştridim.Herkese teşekkürler,iyi günler..

Bu donanımlar ilave oldu;
    ISITMALI ÖN KOLTUKLAR
    FAR YIKAMA SiSTEMi
    ÖN PARK MESAFE KONTROL
    BI-XENON FARLAR
    CRUISE CONTROL

Hayırlı olsun. 320d xdrive a mı karar verdin? Sonuçta kaça maloldu toplamda?

Evet 320d xdrive alıyorum inşaallah.Öyleydi,böyleydi sıkılmıştım artık.Bu sabah istediğim gibi bir donanımda araç boşa çıkınca da siparişi kesinleştirdim.

Hıncal Uluç yüzünden 2 numara cam filminden dolayı ceza yedim 1-2 ay önce. Artık yaptırırmıyım bilmiyorum. Hıncal Uluç yazısında Emniyet müdürüne saydırmış. Emniyet müdürü de ertesi gün polisleri göndermiş her yere sıradan durdurup yazıyorlardı cezaları. Ben Gayrettepe'de yakalandım.

Bu arada Raif gelen araç hangi renk? Beyaz mı tercih ettin ve ne zaman teslim edilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 26 Kasım 2010; 9:20:02 >

• quote:

Hıncal Uluç yüzünden 2 numara cam filminden dolayı ceza yedim 1-2 ay önce. Artık yaptırırmıyım bilmiyorum. Hıncal Uluç yazısında Emniyet müdürüne saydırmış. Emniyet müdürü de ertesi gün polisleri göndermiş her yere sıradan durdurup yazıyorlardı cezaları. Ben Gayrettepe'de yakalandım.

Bu arada Raif gelen araç hangi renk? Beyaz mı tercih ettin ve ne zaman teslim edilecek?

Gelen araç dışı beyaz,içi siyah sensatec deri.
    Araba için Aralık sonu diyorlardı ama bir aksilik çıkmazsa haftaya teslim edecekler gibi
  • quote:

quote:

Gelen araç dışı beyaz,içi siyah sensatec deri.
    Araba için Aralık sonu diyorlardı ama bir aksilik çıkmazsa haftaya teslim edecekler gibi

Süper ya.. Ben Ocak ayını bekliyorum. Günler geçmiyor :\

• quote:

S¡¡ì¹per ya.. Ben Ocak ayını bekliyorum. Gunler geçmiyor :\

abi walla araç tesliminde yanında olmak isterdim...

Satış Danışmanı: SD
    gbriel: G

SD: efendim hoşgeldiniz sizi şöyle alalım birazdan araç teslim bölumune alıcaz sizi..

G: çabuk.. ÇABUK ADAMIN ASABINI BOZMAYIN!!!

SD: efendim buyrun alalım sizi..

teslimat bölumune geçilir..

SD: öncelikle sizi arabayı tanıtalım..

G: hadi hadi çabuk göster daha iDrive'a gömulecem eve gidince..

arabanın içine binince haddinden fazla bir sırıtış... aynen şu şekilde .. aynı saniyelerde göz direk nav ekranında.. satış danışmanı anlatırken her şeye "hı hı" demeler ve kafadaki soruları sorarak ne nerde nasıl yapıcaz soruları, araç hakkında genel bilgi, rodaj zamanında yapılması gerekenler, ardından anahtar veriliyor ve;

SD: hayırlı olsun efendim iyi gunlerde kullanın...

bundan sonrası çok önemli.. benzin dipte hemen ilk benzinlikten depo fullenir.. sonrası çook streslidir.. eve gidene kadar stres bağlar her yanınızı..

"LA LA LA LA LA LA VURACAK", "YAVAŞ ULAN", "BAK SELEKTÖR ÇAKIO BAK" gibi sözlerle iç ve dış aynalarla yol surekli gözlenir, ayak genellikle fren pedalının ustundedir.. eve gidince ise kullanma kılavuzu ele alınıp iDrive'ın canı çıkartılır.. genellikle 4-5 saati bulur bu durum.. iDrive'ın bazı özelliklerine ağız açık bakılır ve "VAY ANASINI ADAMLAR YAPMIŞ KARDEŞİM" lafları eşlik eder..

tum bu surenin sonunda hala arabanın içinde oturup sağa sola bakılır, her yeri kurcalanır... birde bi tarafdan ter aka aka kazanılan para ile böyle bir araç sahibi olmanın hazzı inanılmazdır... "aklımı seveyim aklımı" denir, sonra ilk iş foruma girip araba geldi şöyle oldu böyle oldu diyerek anlatılır.. genellikle bana "usta iDrive konusunda haklıymışın, iyiki aldırdın çooook teşekkur ederim yardımların için" diye ö.m atılır.. sonra o gece araba garajda uyku tutmaz, tekrar inilir aşağı vs...

bunlar bnm ve bnm gibi arkadaşlarımın dostlarımın birebir yaşadıklarıdır.. tecrubeyle sabittir.. tekrar hayırlı olsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 26 Kasım 2010; 15:40:23 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.