Şimdi Ara

BMW G30 5 Serisi Borusan İncelemesi(Noyan eleştirisinde haklı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lexus GS200t ve Volvo S90 D5 AWD test ettikten sonra G30 un özellikle yol yalıtımı ve konforu yavan kaldı.
  • Fiyatı bildiğiniz sultan ahmet dikili taşının sivriltilmişi ve yağlanmışı gibi kazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 27 Mayıs 2017; 10:7:28 >
  • Arkadaşım 530i xdrive Mpaket aldı,50bin liralık 4-5 tane opsiyonuyla beraber 405bin tl...opsiyonsuz 530i xdrive M 350-360bin civarıydı,kur 3.80...%3 civarı indirim yaptılar...

Fena gidiyor herşeyden önce;0-100:6sn...180-190'la giderken bile dipgaz yaptığınızda güzel hızlanıyor...,İzolasyonu ve süspansiyonu bariz iyileştirilmiş...Oyuncakları güzel;parmakla ses sistemine müdahaleler,kumandayla ileri-geri hareket ettirmeler,360 kamera vs...W212'sindeki adaptif lede göre başarısız diyor,aşırı hareketliymiş farlar...tabela algılamadan olabilir dedim,onu kapatıp deneyecek...

M paket içeriğinde dizel ve benzinli motora göre farklılıklar var...benzinlide "executive M",dizelde "M sport" zaten,benzinde daha dolu...Kaliperler falan farklı...

Arka diz mesafesi iyileştirilmiş sanki,ölçmedim ama:)F10 sıkıntılıydı bu konuda...Önler 245,arkalar 275 taban,F10 M nasıldı bilemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Evet f10 tokluguna yaklasmis. E180 i test ettim motor yine bagiriyo yine bagiriyo tam gazda yil olmus 2017

• quote:

Orijinalden alıntı: canbeyt

Evet f10 tokluguna yaklasmis. E180 i test ettim motor yine bagiriyo yine bagiriyo tam gazda yil olmus 2017

F10 tokluguna mı yaklaşmış W213 :)) neyse iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

500 bin liraya 520 mi alsam yoksa evmi alsam diye basit hesapları olan adamın alacağı bir araba değil zaten.. kenarda köşede bikaç milyonu olan,düzenli yüksek gelir sahibi ve otomobilden anlayan adamın alacağı bir araba.

Kenarda kosede milyonu olan adam 190 hp dizel arabaya 550 bin lira verecek kadar davar olamaz sanmiyorum

Ya 520 almaz 550 alir orasi onun bileceği iş.. benim verdigim örnekti sadece bende 500 bin tl verssm 190 hp dizel araba almazdim..

• Adam 200 bine mal ettiği evi sana 550 ye satıyor sonra bu arabayı alıyor.Bu araca 500 bin verenleri salak yerine koymadan önce dönüp kendi hayatınıza bakın önce.
  • canbeyt C kullanıcısına yanıt
    Normalde icten yanmali motora sahip arabalar tam gazda bagirir. Tesla dan baska arabaya binmediniz herhalde.

• Herkes yine otomobil uzmanı olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 bin lira fiyat nedir arkadaş
  • Hocam sizin e39 da jilet gibiydi. Duruyor mu hala merak ettim. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

suan ki g30 f10 un egzozuna kor,sentatec deri gelistirilmis, direksiyon hissi 10 numara,yalitim sahane,benzinlisinde bile guc daha 1500 devirden basliyor,araba deli gibi hafiflemis olmasina ragmen cok agir guzel bir hissi var,suspansiyonlar ates ediyor,ic dizany sahane,idrive harika.Kisacasi simdiki e serisini 5 e f10u 3 e katlar,noyan gitsin deli gibi ruzgar sesi alan traktorden hallice motorlu makyajla kalite dusurmis e serisine binsin.Ayrica neden acaba borusana gidip, fiyat listesi deli gibi sisirilmis,acaba fiyati ne diye sorsan daha o dakika 60 bin tl inecek olan o 550bin tllik 520s yi bir karsit tez olarak sunuyorsun,gittim 10 numara 530i dizayn ettik borusandaki arkadaslarla, saolsunlar 330 bin tlye suspansiyon kontrollu dakota derili luxury line 10 numara arac yaptilar bana,neden illa dizel kazigi yani bu aracin benzinli 256 hp modelide var onu koy ornege.

2 defa bastan okudum hicbisey anlamadim. sorun bende mi?

• Sorgulamanız gereken arabaların pahalılığı değil, bizim paramızın ne ara pul olduğu ve vergilerin neden 2 araba fiyatına yakın olduğudur.
  • g30 iyi araç,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'dan değil uzaydan ithal ediyorlar herhalde de o fiyata yuh

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Niye iyi gunler oncekide yeniside hala bagiriyo yalanmi e180 mercedes olunca mukemmel olmak zorundami oluyo.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Ben o anlamda dememiştim. 530 da alabilir tabii ki. Ben sıfır arabaların cok pahalı oldugunu belirtmek istedim. Yani 500 bin liralar cok ucuk duruyor ama artik türkiye bu halde yapacak bir şey yok.

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Satıldı hocam o araç

• emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Kısımda zaten ağlanacak haldeyiz...

• Herkese iyi forumlar.

Marka | Porsche

Seri | Cayenne

Model | Diesel

Yıl | 2015

Yakıt | Dizel

Vites | Yarı Otomatik

Km | 29.000

Motor | 262 hp

Fiyat | 517.500 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-lion-motors-2015-cayenne-diesel-dogus-cikisli-sogutma-bose-431741025/detay
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.