Şimdi Ara

BMW G30 520i GELDİ! (1.6 170 BG) FİYATLAR İÇERİDE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
20.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trust06

Müstehaktır bu fiyatlar Premium da Premium isterük diyenler için.

Ne kadar kazık o kadar peremeyum ne de olsa...

yazdıklarınla çelişmek.
    hükümetin koyduğu ötv yüzdesini
    hatırlamak yerine balık hafızayı oynamak
    bir vag fanının algısının ötesinde bir ironi.
  • Ben sıfır 2016 modelini 205 e almıştım araç fulldü. Ben memnunum araçtan ancak kesinlikle 200 bin edecek araç da değil ederi bunların 160-170 tir. Şimdi ise 300 ü geçmiş????? Tam bir çılgınlık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Ben sıfır 2016 modelini 205 e almıştım araç fulldü. Ben memnunum araçtan ancak kesinlikle 200 bin edecek araç da değil ederi bunların 160-170 tir. Şimdi ise 300 ü geçmiş????? Tam bir çılgınlık ya

ıphone x in ederi nedir?. yani ederi kendimize göre belirleyebilsek, hiç sorun yok ortada :). ama ilginç bir şey söyliyim. ben g 30 aracımı yurtdışı konfigratörde hesaplıyorum. tabi orada 5.30 seçeneği var, yani 2000 motor. 1.6 yok. motor farkı için 2-3 bin avro eksik diyelim. yine araç, ek donanımlarla 48-49 bin avro yu buluyor. yani almanya dan alsak bu aracı, bu rakamı ödeyeceğiz. orada birine göre şöyle düşünelim. adam 2 bin avro kazanıyorsa ayda, iki yıllık kazancı ile bu aracı alıyor. (hesaplayan adam geldi) . bizim burada asgari ücretli 1500tl. 300 avro kazanıyor ayda. ötv yi kaldıralım. almanya fiyatını getirelim. 48 bin avro yu kaç yılda toplar. araç, yani subvanse edilmezse, ilk türkiye ye gelen 5.30 lar gibi, o dönem, 10bin avro yu ya borusan, ya almanya üstlendi aşikar bu. zarar yazdılar adamlar. eğer almanya zarar yazmasa, normal avrupa fiyatı ile bu aracı satsa, bizde de ötv olmasa, sadece kdv olsa. yine bu araba 250 bin t. vaka bu yani. alım gücü düşük ülkemizde, kur yüksek. araçta bi anormallik yok. teknoloji var altında, temelli teneke değil ki bu.

• 6 ayda arabaya zam mi geldi yoksa euro kur artisimi ? E tabi birde gubcellenen vergi duzenlemeleri var.Ulkede zam yok bizim paramiz eriyor ve alim gucumuz dusuyor

• sosyal saptamacı geldi hanıııııııııııııııım .
    şimdi ne acaip sosyal saptamalar yapcam. sonra bunu copy paste yapıp, değişik değişik tüm üye olduğum forumlara yazcam. forumlarda epey bi gıcık kaptılar bana. artık usuldan laf da atıyorlar. olsun bakalım .
    şimdiiiiii ;
    sosyal saptamalar geliyor.
    1- f 10 neden başarılı.
    cevap veriyorum.
    türkiye de bi ara para bolluğu oldu mu oldu. likitide.
    döviz yatay seyir gitti mi gitti.
    o ara, ben kendimi de katayım, kimse üstüne alınmasın. sosyal saptama. bizim gibi orta gelir. bmw ye kavuştu.mercedes e kavuştu. f10 a f30 a kavuştu.
    f10 öncesi, bmw tasarımcı değiştirmişti, bir önceki 5 kasa tam bir garabetti. yani araç heybetli ama, kof gibi. o nun da öyle bi dezavantajı var. daha doğrusu öldürmeyelim, o da bir tarz araç ama, bmw çizgisinde değildi.
    f10 la yeniden bmw 5 kasada çizgisini buldu.
    sonra, orta gelir olarak bunu aldık. f30 da aldık. f 10 da aldık.
    şimdi aldık ya, konuşuyoz tabi, sinyali böle, kolu şöle, görmemişiz tabi, alman arabası sıfır, ya arkadaşlar koltuğun yanında bi düğme var ona basıyom, geri gidiyor, sizce bozuldu mu falan gibi muhabbetler. . forumlar oldu bin ikibin sayfa. araba hakkında konuşuluyor yani. şöle iyi böle güzel. reklam yani bu da bi nevi.
    yine orta sınıf cevvallendiriyo ortalığı, şimdi makas açıldı. biz de son kıyısından köşesinden yakaladık yani. az biraz depreşiyoz.
    siz hiç mercedes s forum gördünüz mü?. arkadaşlar, minibarın orda düğme var basınca, g.tüme üflüyo, sizce dört bölge mi iki bölge mi diyen işadamı .
    demez abi, o alır, biner gezer gider. zaten yapmış s olarak adam aracı. bi sorusu olursa, mengerler, o kahvesini içerken, çözer sorusunu sorununu.
    bizim gibi orta sınıf şovrum insanı, uçurdu arabayı kasayı, f30 a ve f10 a ulaşılabilir oldu. ondan yani.
    yoksa eskisi gibi, fiat fiornio başlığında birleşçektik.
    güzel rüyaydı bitti. bir iki seneye yine oralarda buluşuruz. oraları şenlendiririz.
    bunlara bu parayı veren kesim verir. konuşmaz onlar. s ci gibi, 7 kasacı gibi. takılır abi adam, bi de forumda zaman mı tüketcek. arkadaş bak bana geçen dedi, sabah akşam forumdasın napıyon. e iş yok güç yok. krizdeyiz. sandelyede bacak sallıcama, burda klavye sallıyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyoglubeyy

sosyal saptamacı geldi hanıııııııııııııııım .
    şimdi ne acaip sosyal saptamalar yapcam. sonra bunu copy paste yapıp, değişik değişik tüm üye olduğum forumlara yazcam. forumlarda epey bi gıcık kaptılar bana. artık usuldan laf da atıyorlar. olsun bakalım .
    şimdiiiiii ;
    sosyal saptamalar geliyor.
    1- f 10 neden başarılı.
    cevap veriyorum.
    türkiye de bi ara para bolluğu oldu mu oldu. likitide.
    döviz yatay seyir gitti mi gitti.
    o ara, ben kendimi de katayım, kimse üstüne alınmasın. sosyal saptama. bizim gibi orta gelir. bmw ye kavuştu.mercedes e kavuştu. f10 a f30 a kavuştu.
    f10 öncesi, bmw tasarımcı değiştirmişti, bir önceki 5 kasa tam bir garabetti. yani araç heybetli ama, kof gibi. o nun da öyle bi dezavantajı var. daha doğrusu öldürmeyelim, o da bir tarz araç ama, bmw çizgisinde değildi.
    f10 la yeniden bmw 5 kasada çizgisini buldu.
    sonra, orta gelir olarak bunu aldık. f30 da aldık. f 10 da aldık.
    şimdi aldık ya, konuşuyoz tabi, sinyali böle, kolu şöle, görmemişiz tabi, alman arabası sıfır, ya arkadaşlar koltuğun yanında bi düğme var ona basıyom, geri gidiyor, sizce bozuldu mu falan gibi muhabbetler. . forumlar oldu bin ikibin sayfa. araba hakkında konuşuluyor yani. şöle iyi böle güzel. reklam yani bu da bi nevi.
    yine orta sınıf cevvallendiriyo ortalığı, şimdi makas açıldı. biz de son kıyısından köşesinden yakaladık yani. az biraz depreşiyoz.
    siz hiç mercedes s forum gördünüz mü?. arkadaşlar, minibarın orda düğme var basınca, g.tüme üflüyo, sizce dört bölge mi iki bölge mi diyen işadamı .
    demez abi, o alır, biner gezer gider. zaten yapmış s olarak adam aracı. bi sorusu olursa, mengerler, o kahvesini içerken, çözer sorusunu sorununu.
    bizim gibi orta sınıf şovrum insanı, uçurdu arabayı kasayı, f30 a ve f10 a ulaşılabilir oldu. ondan yani.
    yoksa eskisi gibi, fiat fiornio başlığında birleşçektik.
    güzel rüyaydı bitti. bir iki seneye yine oralarda buluşuruz. oraları şenlendiririz.
    bunlara bu parayı veren kesim verir. konuşmaz onlar. s ci gibi, 7 kasacı gibi. takılır abi adam, bi de forumda zaman mı tüketcek. arkadaş bak bana geçen dedi, sabah akşam forumdasın napıyon. e iş yok güç yok. krizdeyiz. sandelyede bacak sallıcama, burda klavye sallıyom.

güzel tespitler aynen katılıyorum...

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımla niye çeliş mişim?

Ötv diğer markalara da geliyor sadece bmw değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

520i

Pure: 308.500
    Sport Line: 328.000
    Luxury Line: 336.900
    M sport: 345.900

M sport'tan yola çıkarsak araca 6 ayda 57.800 TL zam yapılmış !

Şu zamdan sonra 10-11.000 lira indirime gitti Borusan.

Pure: 298
    Sport Line: 317
    Luxury Line: 325
    M sport: 334
  • quote:

quote:

520i

530i fiyatına 520i. Şaka gibi.

• Zamdan indirim yapıldı iyiymiş

• quote:

quote:

520i

hiç yoktan iyidir alacak olanlara. 345.900 den iskonto yüzde 5 alıp satın alan oldu.
  • binek araç alırken kdv yi şirketten düşemezsin ama aracı şirkete işletip satarken %1 kdv öder sin.ticari araçlarda %18 kdv işler satarken %18 kdv ödersin.yanlız araç yıllar içerisinde değer kaybedeceği için aradaki farkın kdv si şirkete kalır ticaride.ama binek araç alan şirketlerin büyük bölümü kdv yi düşer 5 sene maliye yakalamazsa 300 bin tl lik araçta 50 bin tl avantajın olur.maliye tespit ederse düştüğün kdv 50 bin 5 yıllık faizi oda 25 bin artı ceza yani 100 bin tl devlete ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaismail -- 16 Aralık 2017; 11:54:3 >
  • Mesajları okuyorum da döviz ile alakalı yorumunuzu alkışlıyorum 👏👏👏

Bende 2015 f10 5.20i kullanicisiydim f10 5.20d aldım ama benzininin tadı başkaymış yine dönüş yapacağım:(

• 30.06.2018 edit:

BMW G30 520i GELDİ! (1.6 170 BG) FİYATLAR İÇERİDE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Konu 1000 tl mtv degil.
    2017 sonuna kadar o arac engelli raporu ile otvsiz alinabiliyordubo yuzden fiyatlar siskindi 5.20de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet memnun halinden yeni seçim oldu abi

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar kim ne derse desin günümüz fiyatlarıyla 345.000tlye 520i MSport alınmaz alınmamalı.

Ama biz ne dersek diyelim alanlar olacak. Aynen bir önceki kasada olduğu gibi. 1.6 520iler E180ler bu ülkenin gerçeği vergi sistemi değişmedikçe bu böyle devam edecek. Büyük motorları unutalım yani.

2014 520i sahibiyim Premium+Mpaket. Halen severek beğenerek kullanıyorum üç senedir. Bu fiyatları gördükten sonra da bir beş sene satmayı düşünmüyorum.

Aracımı güncellemek istesem 170.000tllere aldığım kendi aracım kadar bir 170.000tl daha vermem gerekiyor üstüne. Bu bir çılgınlık başka bir açıklaması yok.

340.000tlye iki adet 2014 2015 pırıl pırıl 520i alırım Mpaket birisini eşime birisini kendime. Prestijse bundan iyi prestij mi var. Eşinizin güvenliği ise bundan iyi güvenlik mi var.

Passatlar dayanmış 200.000tllere. Cliolar dayanmış 90.000tllere. Hani diyorsunuz ya 300.000tl prsikolojik sınır 520i için. Biz bu lafı bir önceki kasa F10 520i için 200.000tl psikolojik sınır olarak konuşuyorduk. Göz açıp kapayıncaya kadar 250.000tllere gelmişti bile..

Biz kabullenemiyoruz ama paramızın değeri giderek eriyor. Maalesef G30 makyajlandığı zaman 520iler 400.000tl olacak 520dler ise 550.000tlleri görecek. Bunun için de sadece 3 sene gerekli :)

90lardaki enflasyonu yaşamayanlar okusunlar. Eski bol sıfırlı tl dönemlerine geri dönüyoruz. Doların 4.5tl Euronun 5tl olacağı bir 2018 yaşanacak gibi görünüyor.

340.000tl bu araçlara verilmez. Tüm araçlarımı ikinci el alan birisi olarak düşeş bir aracı ikinci el denk getirin en azından sıfır araç zararını yaşamamış olursunuz.
    Adam dolari euroyu nokta yapmis 2019 icin gorus nedir ustam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar kim ne derse desin günümüz fiyatlarıyla 345.000tlye 520i MSport alınmaz alınmamalı.

Ama biz ne dersek diyelim alanlar olacak. Aynen bir önceki kasada olduğu gibi. 1.6 520iler E180ler bu ülkenin gerçeği vergi sistemi değişmedikçe bu böyle devam edecek. Büyük motorları unutalım yani.

2014 520i sahibiyim Premium+Mpaket. Halen severek beğenerek kullanıyorum üç senedir. Bu fiyatları gördükten sonra da bir beş sene satmayı düşünmüyorum.

Aracımı güncellemek istesem 170.000tllere aldığım kendi aracım kadar bir 170.000tl daha vermem gerekiyor üstüne. Bu bir çılgınlık başka bir açıklaması yok.

340.000tlye iki adet 2014 2015 pırıl pırıl 520i alırım Mpaket birisini eşime birisini kendime. Prestijse bundan iyi prestij mi var. Eşinizin güvenliği ise bundan iyi güvenlik mi var.

Passatlar dayanmış 200.000tllere. Cliolar dayanmış 90.000tllere. Hani diyorsunuz ya 300.000tl prsikolojik sınır 520i için. Biz bu lafı bir önceki kasa F10 520i için 200.000tl psikolojik sınır olarak konuşuyorduk. Göz açıp kapayıncaya kadar 250.000tllere gelmişti bile..

Biz kabullenemiyoruz ama paramızın değeri giderek eriyor. Maalesef G30 makyajlandığı zaman 520iler 400.000tl olacak 520dler ise 550.000tlleri görecek. Bunun için de sadece 3 sene gerekli :)

90lardaki enflasyonu yaşamayanlar okusunlar. Eski bol sıfırlı tl dönemlerine geri dönüyoruz. Doların 4.5tl Euronun 5tl olacağı bir 2018 yaşanacak gibi görünüyor.

340.000tl bu araçlara verilmez. Tüm araçlarımı ikinci el alan birisi olarak düşeş bir aracı ikinci el denk getirin en azından sıfır araç zararını yaşamamış olursunuz.
    Katiliyorum.

Guncel kurlarla 345.000TL degil ama 245.000TL olabilir. Borusan maalesef kazik sokmayi cok seviyor.

520i ve E180 Bundan 2-3 sene once 140-160.000TL olan aracti. Hadi kurlar vergiler artti simdi olsun 245.000TL.

Ekstradan 100.000TL almak ney'n kafasi Borusan arkadasim?

Hep soylerim, BMW AG kendisi Turkiye distributoru olmali. Borusan gibi kan emici firmalari aradan cikarmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 benzinli arabayı neredeyse yarım milyona satacaklar

• senersongur kullanıcısına yanıt
    İyi diyorsun da Şener hoca,

Mercedes kendi distribütörü de ne oluyor, 377 bine E180 AMG,

590 bine E220d AMG satıyor onlarda.

Yeni W213 kasa E220d AMG ilk geldiğinde 2016 yılında 280-290 bin filandı. Şuan 2 katı fiyatında.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.