bu araba için hız problemmi 507 bg 520 tork 250-330 belki daha fazlası
quote:
Orjinalden alıntı: PolatA
top speed 250 diyor kadran 330 nasıl iş bu sınırlandırılmışsa neden 330 kadran var garip ...
Evet butun arabalar 250 ile sinirandiriliyor Ama bu sinirlandirmayi kaldirmak mumkun!
kadranlar renault megane ın neredeyse aynısı
ayrıca ahsap gıtmemısh orta konsola
evet bunlara 250 sınırlı cıp takıyolar ama kaldırılabilir
Fiyatı hakkında herhangi birşey duyan var mı?
demek kaldırsınlar diye 330 kadran koymuslar bende onu merak ediyodum 250 kadran koyarlarsa diye herifler uyanık 330 koymuşlar açıklık kazanmış oldu araba harika türkiyede herhalde 230 bin euro falan olur belki daha fazla 6.45 150 bin euro
süper araba ya ...
quote:
Orjinalden alıntı: PolatA
demek kaldırsınlar diye 330 kadran koymuslar bende onu merak ediyodum 250 kadran koyarlarsa diye herifler uyanık 330 koymuşlar açıklık kazanmış oldu araba harika türkiyede herhalde 230 bin euro falan olur belki daha fazla 6.45 150 bin euro
şuanki standart m5 ile 270 yapılan video gördüm herhangibirde sınırlandırmayı kaldırıcı işlem yapmamışlar sınırlandırma kalkmış hali ile standart m5 ile 300 yapılan videoda var elimde ki bu m6 ile sınırlandırmayı kaldırınca kesin 320 civarı bir hız yapar demek yakında onunda test videoları çıkar bende burada linklerini veririm
zaten şimdiden modifiye firmaları atağa geçti bile Hamann 645ci yi baya modifiye etmiş çokda güzel olmuş
abi almanyadaki fiyatından cok fazla olduğunu biliyom 2001 de almanyada bmw fabrikasına gittim o zaman m3 orda 100000 marktı burda 165000 marktı dusunun
ahdım olsun alacam bundan bi tane...
evet fiyat olarak almanya ile aramızda enaz 50 bin euro var ancak zatne araç çıkalı 1 hafta olmadı fiyatı dah belli değildir
valla benim hayalim hala m3 varsa ucuz bilen parayı topladım sayılır 90000 é eksik
Allah Aşkına Bmw mi bu araba yoksa Jaguar veya Porsche mi ? Bmw olayı abarttı artık. Çizgisini korusa iyi olur. Her ne kadar arabanın özellikleri çokta güzel olsa