Ya bu aracı uzun süredir araştırıyordum almayı da düşünüyordum ama Temmuz ağustos ayında çalışanlarına ve 10 üzeri araç alan filo şirketleri ve galerilere alt vergi diliminden 1.9m civarı fiyatlara satıldığını duyunca kendimi enayi yerine koyuluyor hissettim. |
BMW iX1 eDrive20 önden çekişli (3. sayfa)
-
-
Şöyle bir durum var biniciye şu an için araç yok diyorlar. Fiyat olarak da 2800 gibi bir şeyler dedi bayi. O alanlarda baya komisyon ödüyor. 50 araç alan var bildiğim 6 ay satış yapamıyor. Şöyle ki adam parasını faize koysa 6 ayda araç bunlara 2100 e falan geliyor. Verdikleri komisyon olayı zaten tam skandal herkes tezgahı çözmüş firma araç satıldığı için memnun bayii zaten yol buluyor. Galerici de aracı uzuca getirmiş oluyor. Açıkçası şartlar bu binici o paraya alamıyor maalesef. Burada 10 kişi bir araya gelseydik bundan 6 ay önce he bir de tanıdık bayii olayacaktı. 3-5 fazlasını verecektik. 2 civarına aracı alabilirdik. Ama o iş geçti maalesef. Araç gayet iyi bu arada sadece xline paketine birkaç güvenlik özelliği daha eklenmeliydiler.
-
Ben aldım tanıdık bir filo şirketi üzerinden.Zaten o şirket toplam 15 tane aldı, aldığı araçların 13 tanesini 100 er bin kar koyarak eşine dostuna sattı.Araçlarda connected drive yok maalesef.Ancak servise gidip 300 Euro karşılığında açtırabilinicekmiş.Yıl başından sonra fabrika izin verecekmiş. 4 aydır kullanıyorum.Araç BMW premium vasıflarını karşılıyor.
Bmw 1.9-2 bandına çekse piyasayı siler süpürür.Çinlilerde o paraya satıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbay -- 29 Aralık 2024; 9:21:34 > -
Bu aracı aldıktan sonra yakın zamanda satma durumuyla karşılaşırsan epey zarar etme ihtimalin var çünkü bu 1.9m den alanlardan dolayı piyasada çok fazla ix1 var hatta sahibindene 2.2-2.4 m aralığından satışa düşmeye başladı bile bayi şu anda 2.8-2.9 m istiyor.
-
Şuan satmak gibi bir niyetim yok.Ancak 2 milyona alınan 2024 BMW ix1 den nasıl zarar edilebilir bilemedim. -
Sizin için söylemiyorum. Bu zamandan sonra bayiden Sıfır alınacak ix1 lerden bahsediyorum -
Tabi 2.8-2.9 a şuandan itibaren alınmaz.Sahibinden de ki araçlar sıfır gibi. -
Hocam burayı kurcaladım ama ne kadar öndeki araca yaklaşırsam yaklaşayım araç fren yapmadı. Ekranda sadece kırmızı bir uyarı veriyor o kadar.
-
Selamlar, hangi filo üzerinden aldınız? Eğer hala aynı durum olabiliyorsa dahil olmak isterim, tabi araç ilk 6 ay filonun sahipliğinde olacak ama işi garantiye almak için ne yapmak lazım detaylarını buradan yada dm den yazabilirseniz çok memnun olurum -
Merhaba, Şuan filoya da yok diyorlarmış araba.Borusan 9 ay satış yapılmamasını şart koşuyor. Fabrikadan da araç gelmiyor dediler en son sorduğumda.Temmuz ve ağustos ayında bir furya vardı, o furyada BMW filolar üzerinden çok sayıda satış yaptı.
Sahibinde de 2.3 mio civarında satışı olan araçları düşünebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X