< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW iX1 eDrive20 önden çekişli (4. sayfa)

-
-
Filo üzerinden alınanlarda kapalı şuanda. Ama BMW yetkili servisi arkadaşıma sordum kendisi açılacağını belirtti.Almanyadan haber bekliyorlarmış.300 Euro gibi bir rakama açtırılabilecekmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"ConnectedDrive hizmetleri, 2024 Mart itibarıyla üretilen, BMW İşletim Sistemi 8 (OS8) ve üzerine sahip ve BMW Teleservices (6AE), ConnectedDrive Hizmetleri (6AK) ve Connected+ Unlimited (6C6) donanımlarının tamamını bulunduran ve BMW Kavisli Ekrana sahip olan BMW modellerinde sunulmaktadır." (BMW TR resmi sitesi)
Benim araç Eylül 2024 üretimli X-line ve filo üzerinden alındı. Connected var.
-
"2024 Mart ayı öncesinde üretilen BMW İşletim Sistemi 8 (OS8) ve üzeri olup BMW Kavisli Ekran’a sahip olan otomobillerde ConnectedDrive hizmetlerinin sunulabilmesi konusunda üreticinin değerlendirmesi devam etmektedir."
Sitede bu ifade de var bugün halen. Umarım altyapısı uygun her araca açılır.
-
Sizin dediğiniz 2024 mart öncesi filoya satılan model oluyor değil mi? Donanım eksiği durumu var mı acaba o araçlarda
Benim aracım temmuz üretimli görünüyor. Ama connected kapalı şuan hala.
Hocam yukarıda BMW TR resmi sitesindeki bilgiyi paylaştım. Borusan ile irtibata geçtiniz mi? Sitedeki bilgiye göre sizin araca açılmış olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leandre -- 12 Şubat 2025; 0:27:3 > -
Teşekkür ederim bilmiyordum yarın görüşeceğim.
Selamlar, 2023 model xdrive30 xline larda adaptif cruise ve şerit ortalama var mıdır? Hud ve 360 var ama yarı otonomdan emin olamıyorım
2023 modellerin hepsi sürüş asistanı profesyonel ile geldi. O yüzden yarı otonom vardır. Olmayanı görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba iX1’in aracım için yazılım güncellemesi için servisde ki arakadaşım aracı getir istersen güncelleme yapalım dedi. Ne güncellemesi bu bilginiz var mı.
Merhabalar, bilgim yok benim. Servisteki arkadaşınızdan bilgi gelirse veya aracı götürüp öğrendiğinizde burada paylaşırsanız çok makbule geçer. Malesef bu güncellemeler konusunda sağlıklı bilgi akışı yok gibi distribütör kanalından.
-
Merhaba, connected drive olmayan araçlarda bir şekilde canlı trafik bilgisi almak mümkün mü? Telefondan internet paylaşımı denedim ama veri aktarımını onaylayın gibi birşey diyor anlamadım
Şahsen bilmiyorum hocam, bu tür konularda distribütöre danışmak en iyisi.
-
Maalesef olmuyormuş ama araştırırken şöyle birşey buldum, carplayde apple haritaları kullanınca navigasyon haritası canlı trafik bilgisiyle beraber gösterge ekranına yansıyor, hud varsa ona da oklu yönlendirmeler geliyor. Hiç yoktan iyidir :)
Evet hocam, Apple map oraya yansıyor ama orada Apple'ın kısıtlaması varmış aslında. Yani google map'in gösterge ekranında görünmesini Apple CarPlay engelliyor. Android kullananlarda google map de gösterge ekranında görülebiliyor demişti bir 3 serisi kullanıcısı. Bizde de öyledir muhtemelen, kullanan varsa paylaşır
-
BMW de fiyatları arttırmış.2.925.000 olan ix1 2.984.000 e çıkmış. Euro artışı etkilemeye başlamış olabilir.
Benim araçta sağ ön kapı diğerlerine göre biraz daha sesli kapanıyor daha böyle yankılanıyor titreşiyor gibi kapanırken. Benzer sorunu yaşayan var mı? Ayar mı gerekiyor nedir anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo -- 12 Mart 2025; 21:18:19 >
Hocam %10 arttı neredeyse etkilemesin mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzer durum bende de var yurtdışı çin sitelerinde susturucular var 100 tl civarı alan alırsam yorumlarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X