Şimdi Ara

BMW iX1 eDrive20 önden çekişli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
6
Favori
14.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Connected drive tüm 2024 modellerde var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Filo üzerinden alınanlarda kapalı şuanda. Ama BMW yetkili servisi arkadaşıma sordum kendisi açılacağını belirtti.Almanyadan haber bekliyorlarmış.300 Euro gibi bir rakama açtırılabilecekmiş.

"ConnectedDrive hizmetleri, 2024 Mart itibarıyla üretilen, BMW İşletim Sistemi 8 (OS8) ve üzerine sahip ve BMW Teleservices (6AE), ConnectedDrive Hizmetleri (6AK) ve Connected+ Unlimited (6C6) donanımlarının tamamını bulunduran ve BMW Kavisli Ekrana sahip olan BMW modellerinde sunulmaktadır." (BMW TR resmi sitesi)

Benim araç Eylül 2024 üretimli X-line ve filo üzerinden alındı. Connected var.

• "2024 Mart ayı öncesinde üretilen BMW İşletim Sistemi 8 (OS8) ve üzeri olup BMW Kavisli Ekran’a sahip olan otomobillerde ConnectedDrive hizmetlerinin sunulabilmesi konusunda üreticinin değerlendirmesi devam etmektedir."

Sitede bu ifade de var bugün halen. Umarım altyapısı uygun her araca açılır.

• sbay S kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz 2024 mart öncesi filoya satılan model oluyor değil mi? Donanım eksiği durumu var mı acaba o araçlarda

Benim aracım temmuz üretimli görünüyor. Ama connected kapalı şuan hala.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.