Şimdi Ara

Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulgar arkadaşımla otomobil tavsiyesi üzerine muhabbet ederken bmw almasını önerdim. Kesinlikle almayacağını çingenelerin altında hep bmw olduğunu söyledi. Bulgaristan, Türkiye, Almanya... Sanırım global olarak bir sıkıntı var.
  • NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    Youtube da idiot bmw drivers diye seriler dizilmis videolar var evet global capta bir problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dönem tofaş kullandım. kimse arabama apaçi arabası demedi. işim gücüm de vardı.

boş işlerle uğraşıyor büyük çoğunluğu. tofaşı bmwyi hor kullanan aynı insanın mercedese forda binme yasağı mı var

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

Malum sitede yer alan ilanlar herşeyi anlatıyor hocam. Bu imajı silmek imkansız. Adı çıkmış 9'a inmez 8'e hesabı.

bir de safkan diye bir şey türedi. genelde ankara tayfası yazıyor. ya safkan ya da " saf kan " diye ilan açıyorlar. 20-25 yaşındaki araba nerden baksan en az 2 kere rektifiye görmüş. ne demek istiyorlar anlamıyorum?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    "Geçenlerde bir Mercedes E kasa bana selektör attı yol verdim. Orta yaşlarda bir adam ve yanında eşi var. Görsen ya bu adam yapmaz dersin ama ileride sol şeritte ben ondan yol istedim 2 kere selektör attım sağı boş olduğu halde yol vermedi. Biraz bekledim bir daha attım. Bu arada hava karanlık ve Bixenon selektör görmemesi mümkün değil. Fren yaptı bilerek. Her zaman takip mesafesini koruduğum için ve yol isterken genelde ayağım gazda olmaz sıkıştırmamak için. Rahat şekilde ben de hafif fren yaptım sağa geçtim. Bu adamı geçince ben de önüne geçip fren yaptım biraz takıştık böyle"

Yapacak bir şey yok hayatımızın bir parçası, sıradan.

Aynı duruma defalarca ben de düştüm, hatta tekinde annemi hastaneye yetiştiriyordum öndeki E serisi sürücüsü yan aynadan feryat figan yol istediğimi gördüğü halde bir de sırıtarak fren yapınca ben de onu gördüğüm halde gaza basıp tamponuna kafa atmıştım, mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

"Geçenlerde bir Mercedes E kasa bana selektör attı yol verdim. Orta yaşlarda bir adam ve yanında eşi var. Görsen ya bu adam yapmaz dersin ama ileride sol şeritte ben ondan yol istedim 2 kere selektör attım sağı boş olduğu halde yol vermedi. Biraz bekledim bir daha attım. Bu arada hava karanlık ve Bixenon selektör görmemesi mümkün değil. Fren yaptı bilerek. Her zaman takip mesafesini koruduğum için ve yol isterken genelde ayağım gazda olmaz sıkıştırmamak için. Rahat şekilde ben de hafif fren yaptım sağa geçtim. Bu adamı geçince ben de önüne geçip fren yaptım biraz takıştık böyle"

Yapacak bir şey yok hayatımızın bir parçası, sıradan.

Aynı duruma defalarca ben de düştüm, hatta tekinde annemi hastaneye yetiştiriyordum öndeki E serisi sürücüsü yan aynadan feryat figan yol istediğimi gördüğü halde bir de sırıtarak fren yapınca ben de onu gördüğüm halde gaza basıp tamponuna kafa atmıştım, mesela.
    İste her arabanin surucusu farkli seviyede.

Arabadaki beygir sayisi falan onemli degil direksiyondaki eşek olunca marka model de fayda etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Bulgar arkadaşımla otomobil tavsiyesi üzerine muhabbet ederken bmw almasını önerdim. Kesinlikle almayacağını çingenelerin altında hep bmw olduğunu söyledi. Bulgaristan, Türkiye, Almanya... Sanırım global olarak bir sıkıntı var.
    Genelde parayı akılla, emekle sindirerek kazanarak değil de şans eseri sonradan vurmuş ya da rant veya miras sayesinde eline hazır para gecmiş sonradan görmelerin soluğu showroomlarında aldıkları markalardır bmw ve mercedes. 40 yaş altı soluğu borusan da, 40 yaş üstüde soluğu mengerlerde alırlar. Bu işin amentüsü gibi bişey bu.

Audi ve volvo kullanıcıları ise bunlardan biraz farklıdır. Bu markaların kullanıcıları genellikle hayatta birşeyler başarmış, kendini gerçekleştirmiş , eğitim ve farkındalık seviyeleri daha yüksek insanlardır. Soysokültürel açıdan daha zaten daha üst sınıftadırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Sen daha yazdığın yazında kendinle çelişiyorsun. " Sanki e30 kullanıyoruz " ne demek ? E30 keko diğer bmw ler bey arabası mı ? Sen F30 alınca lord E30 alan keko mu oluyor yani ? Önce kendini inandır sonra konu aç derim.

Not: hiçbir araç apaçi/ keko arabası değildir. Apaçi/keko olan kişinin kendisidir.
    Şirokko keko arabası değil mi şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay E30 değilki.. Mevzu eline 2 gram para geçen adamın alması. Bmw kullanıp da düzgün giden görmedim daha. Sürücüler kekonun daniskası oldukça bu intiba devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Şahin < Honda Civic < Scirocco < BMW
    Ortaya kırmızı bir Leon rica edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

e30 f30 pek farketmiyor, millet bunları gördükçe imajı değişmez
    Tipe bak giydiği ayakkabıya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Şahin < Honda Civic < Scirocco < BMW
    Şahin < Civic < Scirocco< leon < BMW
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:10:28 >
  • Çünkü alan genç kesimin %90'ının amacı belli.5.20İ alan amcalarda emekliye ayrılmış Uludağ'a çıkarken veya karlı yol gördüğünde Esp kapatıp koymak isteyen amcalar oluyor genelde.

BMW alan insan konfora değil sürüş kalitesine,zevkine göre aldığı için de var o önyargı insanlar sadece yanlamanın zevk verdiğini sanıyorlar.Bir bilseler yüksek hızlarda tren rayındaymışcasına virajdan çıkmayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Şirokko keko arabası değil mi şimdi

Alıntıları Göster
    Elbette ki değil hangi firma bu mantıkla araç üretiyor ? Bilgisiz cahil hareketler içerisinde bulunan insanların bu modeli veya başka bir modeli tercih etmesi arabanın veya firmanın suçu mu ? s2000 i alan bizim ülkemizde saçma hareketlere giriyor apaçi aracı diyorsunuz e aynı araba F1 pilotlarının, top gear ekibinin garajında da mevcut f1 pilotları epey apaçi adamlar demek ki zibidilere bak. İnsana göre arabayı, arabaya göre de insanı yargılayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 14 Mayıs 2018; 16:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Elbette ki değil hangi firma bu mantıkla araç üretiyor ? Bilgisiz cahil hareketler içerisinde bulunan insanların bu modeli veya başka bir modeli tercih etmesi arabanın veya firmanın suçu mu ? s2000 i alan bizim ülkemizde saçma hareketlere giriyor apaçi aracı diyorsunuz e aynı araba F1 pilotlarının, top gear ekibinin garajında da mevcut f1 pilotları epey apaçi adamlar demek ki zibidilere bak. İnsana göre arabayı, arabaya göre de insanı yargılayamazsın.

Alıntıları Göster
    Sokakta gördüğüm o modelin yarısından fazlası garip keko modlariyla doluysa benim için keko aracıdır. S2000 ülkemizde keko aracı ama yurtdışında özellikle Avrupa'da tuner aracı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Sokakta gördüğüm o modelin yarısından fazlası garip keko modlariyla doluysa benim için keko aracıdır. S2000 ülkemizde keko aracı ama yurtdışında özellikle Avrupa'da tuner aracı.

Alıntıları Göster
    Senin için öyledir ben sevip almışsam senin görüşün umrumda olmaz aaçıkcası olay bundan ibaret. Yeri gelir kafamı çevirip bakmam yeri gelir ooo sciroccoya bak helal olsun güzel yapmış derim.
  • Dunya genelinde imaj o sekilde. Biraz gerceklik, biraz abartma, biraz da kiskancligin birlesmesinden kaynakli bir imaj bence.

Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Olay E30 değilki.. Mevzu eline 2 gram para geçen adamın alması. Bmw kullanıp da düzgün giden görmedim daha. Sürücüler kekonun daniskası oldukça bu intiba devam edecek.
    İşte bu dertlere çözüm olarak üretilmiş 7 serisi var.
    Yakın takipteyim dolu bir e65 745li denk gelirse koltuk masajlı -4koltk ısıt-soğt hafıza-
    direk alacam.
    Geçenlerde denk geldi.
    Alsammı almasammı derken 2.gün gitti araba.

Tekrar diyorum e65 745li Prins lpg'li bir araç alın keyfinize bakın. fiyatları 100 k altında :)
  • Tüm dünyada alay konusu olduğuna göre sadece bizim uydurduğumuz birşey olamaz. Tabi ki efendi efendi kullananı da kurallara uyanı da vardır içlerinde. Ancak dünyada genel görüş bu şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.