Şimdi Ara

Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bmw 3 ile mercedes c serisi tam keko arabası..bunların 3 de 2 sine çakallar biner..
  • Bu tipler o güzelim arabalara binerler ben de ona yanarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estoril bir f30 yanından geçerken “offf arabaya bak süper” diyenler burada “BMW F30 apaçi arabası” diyorlar. Biz buna kıskançlık diyoruz.
    Takılma kimsenin aklına. Bunlar gibilerin aklına uyup istediğin aracı almazsan, yanından her f30 geçtiğinde “keşke f30 alsaydım”, bir mekan girişine geldiğinde öncelik tanındığında, seninle aynı hızda(hatta daha yavaş) arkandan gelen kişi selektör atınca, arkadaşının f30 una binip soldan aheste aheste bile giderken önündeki aensen daha hızlı gitae bile fren yapıp orta şeride geçince oluşan egoyu hissettiğinse “keşke f30 alsaydım” dememek için istediğğn aracı al. Bu f30 olur, Cla olur, seversin honda cıvık olur, seversin 208 gti olur.
    Kimseye göre karar verme. Sen ne istiyorsan onu al. Hangisi mutlu edecekse seni onu al. Başkalarının hayatını yaşama kendi hayatını yaşa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Ben demiyorum etraftan duyumlarım öyle

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Allahtan arabayı siyah almışım arada bende kaynayacaktım yoksa
  • murderer_utku kullanıcısına yanıt
    "seninle aynı hızda(hatta daha yavaş) arkandan gelen kişi selektör atınca, arkadaşının f30 una binip soldan aheste aheste bile giderken önündeki aensen daha hızlı gitae bile fren yapıp orta şeride geçince oluşan egoyu hissettiğinse"

Güldürme katil kardeş Sanki 911.

• Ooo yargıçlar toplanmış hüküm dağıtıyorlar.

• Derler kardesım derler.kekoda derler apaçide derler, imkanları olsa ilk onlar alır ama bmw,scirocco vs. kedi-ciğer ilişkisinden başka bişey değil.

• Defalarca E36 almak için epey vakit harcadım ancak kekolar yüzünden temizini bulup almak nasip olmadı.E30 değilde (artık piyasada pek yok) E36,E46,F30 gibi kasaları kullananlar arasında ciddi apaçi potansiyeli var.
  • Keko değil de, kendini ve beynini geliştirememiş diyelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.