Şimdi Ara

Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamıyorum yanis sanki e30 kullanıyoruz.Neden her bmw serisine apaçi arabası keko arabası deniyor?
    Ne olmuş yani segmentinde motor-şanzımanı en uyumlu arabayı seçtiysek?

Edit:eskiden de megane coupe'ye travesti arabası diyorlardı insanların para verip aldığı arabalara etrafta bi kaç kişiyi görüp,bu seri arabayı kullananlara damga vurmakta saçmalık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 13 Mayıs 2018; 11:29:50 >

• Sen daha yazdığın yazında kendinle çelişiyorsun. " Sanki e30 kullanıyoruz " ne demek ? E30 keko diğer bmw ler bey arabası mı ? Sen F30 alınca lord E30 alan keko mu oluyor yani ? Önce kendini inandır sonra konu aç derim.

Not: hiçbir araç apaçi/ keko arabası değildir. Apaçi/keko olan kişinin kendisidir.
    Keko arabası desinler hatta araba da öyle olsun ne olacak ki? Arabayı alınca genel kitlesi gibi kullanmadığın, yaptırmadığın (Dipbasık estoril veya beyaz M performance 320i ön ızgaralar M rengine boyalı, boydan boya tepede siyah şerit, ön cam dahil zift gibi film çorapsız ayakkapı kısa kırmızı pantolon full sakal ota boka kanka demeler vs anladınız işte) ve davranmadığın sürece hiçbir sorun yok.
  • Eski kasaları kullananlara gerçekten oyle diyorlar
  • Opel Tigra olacak o Megane Coupe değil. Megane için varsa ilk defa duydum bu arada böyle bir şeyi hep Tigra diye biliyordum.

Evet BMW kitlesinin hareketleri garip olabilir bir model kötü şeylerle anılıyor olabilir. Mesela Avrupa Dashcam videoları izliyorum en çok beğenilen yorumlar şöyle :

" Çok şaşırdım çünkü bir BMW dönerken sinyal verdi. " tarzı yorumlar.

Mesela sen alırsın çok efendi şekilde kullanırsın ama insanlar bunu görmez hep aşırılıklar göze çarpar.

Geçenlerde bir Mercedes E kasa bana selektör attı yol verdim. Orta yaşlarda bir adam ve yanında eşi var. Görsen ya bu adam yapmaz dersin ama ileride sol şeritte ben ondan yol istedim 2 kere selektör attım sağı boş olduğu halde yol vermedi. Biraz bekledim bir daha attım. Bu arada hava karanlık ve Bixenon selektör görmemesi mümkün değil. Fren yaptı bilerek. Her zaman takip mesafesini koruduğum için ve yol isterken genelde ayağım gazda olmaz sıkıştırmamak için. Rahat şekilde ben de hafif fren yaptım sağa geçtim. Bu adamı geçince ben de önüne geçip fren yaptım biraz takıştık böyle.

Yani her markanın her modelin sürücüsü aynı olacak diye bir şey yok. Apaçi diyen olabilir aldırmayacaksın sen kurallara uyduktan sonra gerisi travesti arabası desin müteahhit kasa desin gram umrumda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Mayıs 2018; 11:52:10 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın dediğiniz gibi Opel Tigraymış.

Söylediklerinizde çok haklısınız keşke herkes sizin gibi düşünse...
  • hocam çak bi tane 6 serisi kimse bişi diyemez
  • Keko arabası desinler hatta araba da öyle olsun ne olacak ki? Arabayı alınca genel kitlesi gibi kullanmadığın, yaptırmadığın (Dipbasık estoril veya beyaz M performance 320i ön ızgaralar M rengine boyalı, boydan boya tepede siyah şerit, ön cam dahil zift gibi film çorapsız ayakkapı kısa kırmızı pantolon full sakal ota boka kanka demeler vs anladınız işte) ve davranmadığın sürece hiçbir sorun yok.
  • Bizim buralarda barzo arabası diyorlar. Şaka bir yana 3. kişi yeterlik olarak üstte değil ise yorumu zerre umurumda olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen daha yazdığın yazında kendinle çelişiyorsun. " Sanki e30 kullanıyoruz " ne demek ? E30 keko diğer bmw ler bey arabası mı ? Sen F30 alınca lord E30 alan keko mu oluyor yani ? Önce kendini inandır sonra konu aç derim.

Not: hiçbir araç apaçi/ keko arabası değildir. Apaçi/keko olan kişinin kendisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 13 Mayıs 2018; 22:23:58 >
  • Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi?
    e30 f30 pek farketmiyor, millet bunları gördükçe imajı değişmez
  • Şahin < Honda Civic < Scirocco < BMW
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi?
    e30 f30 pek farketmiyor, millet bunları gördükçe imajı değişmez
    Tipe bak çay demle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 13 Mayıs 2018; 23:14:26 >

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    acinacakli
  • Trafikte en çok dikkatimi çeken merso kullanıcılarının genelde daha efendi olmaları, bmw kullanıcılarında keko oranı daha yüksek.
  • BMW’de çakala düşmüş.
  • Trafikte her turlu asiriligi ve salakligi yapip makas vb degisik degisik hareketler yapip ve bunu genelinin yapmasi sonucu hakli olarak yapismis sifat
  • Leona da torbacı arabası diyorlar
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    bu aracın suçu mu yoksa kullanan kişinin mi Araç üst segment bir araç ama sürücü ??????
  • Malum sitede yer alan ilanlar herşeyi anlatıyor hocam. Bu imajı silmek imkansız. Adı çıkmış 9'a inmez 8'e hesabı.

Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi?Bmw kullananlara yada alıcaklara tavsiye verirken keko arabası denmesi?

• _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

Leona da torbacı arabası diyorlar
    Siz mi diyorsunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.