< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Daha önce forumda defalarca bahsettik, trafik sigortasının ödeyeceği rakam bellidir, bu rakam günümüzde çok yetersiz ve komik düzeyde. O yüzden kasko yaptırırken İMM sınırını 500bin TL ve üzeri olarak belirletin sigortacınıza. Kaskonuz yoksa ayrı olarak sadece İMM güvencesi içeren poliçe kestirebilirsiniz.
Ben trafik sigortası ile beraber yanında +300.000TL'lik İMM poliçesi kestirdim 160TL para verdim. Trafik sigortasıyla beraber toplamda 340.000TL'ye yakın hasarı sigortam ödeyebiliyor cebimden 1 kuruş çıkmadan. |
Bu durumda kalmamak icin IMM tutarini 1.000.000 tl yaptirdim.Policeye en fazla 200 tl artisi olmustur.Gecenlerde bir videoda 40.yil f30 un sag on farinin 55 bin tl ogrenmistim.Gerisini siz dusunun...
|
2 sene önce Antalya' da benzer bir durum başıma gelmek üzereydi. Broadway ile Rolls Royce Phantom' a neredeyse arkadan çarpıyordum aniden şerit değiştiren halk otobüsü yüzünden. Durana kadar ömrümden birkaç seneyi bıraktım orada. O günden sonra sigarayı azalttım birkaç seneyi kapatmam lazım :)
|
Hocam ferrariye carpinca arabani birak kac diye bosuna mi diyorlar ? Makarami sandiniz onu :)
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 28 Haziran 2019; 11:39:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|