Bildirim
BMW M Mİ? MERCEDES AMG Mİ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorulur mu yaw tabi ki ///M.. -
M power tartışılmaz forever M6quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Sorulur mu yaw tabi ki ///M.. -
Tabikide M hocam,quote:
Orijinalden alıntı: Can_vtec
M power tartışılmaz forever M6
Alıntıları Göster
Amg GMBH de çok başarılı bir firma... Fakat M GMBH gerçekten efsane otomobiller üretiyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: okan
Tabikide M hocam,
Amg GMBH de çok başarılı bir firma... Fakat M GMBH gerçekten efsane otomobiller üretiyor...
Alıntıları Göster
-
ya neyini tartışıyosunuz bunun hala anlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: herrero
Alıntıları Göster
bence mercedesin sedanı da coupeside aynı görüntüyü veriyo çok sportiflik yok..
ama bi BMW M serisi öylemi dehşet bi spor hatlar var araçta...
sırf M görüntüüs ersin diye aracıma M paket yaptık
BMW M ................. o bir efsane.........
-
quote:
Orijinalden alıntı: umut16
ya neyini tartışıyosunuz bunun hala anlamıyorum.
bence mercedesin sedanı da coupeside aynı görüntüyü veriyo çok sportiflik yok..
ama bi BMW M serisi öylemi dehşet bi spor hatlar var araçta...
sırf M görüntüüs ersin diye aracıma M paket yaptık
BMW M ................. o bir efsane.........
Alıntıları Göster
-
RESİMLERE DEVAM
-
HOCAM ŞU AŞAGIDAKİ VİDEOYU LÜTFEN İZLEYİNquote:
RESİMLERE DEVAM
http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
-
hocam burda ima ettiğn şey merco nun enzoyu haklamış olması ise şimdi bulamadım ama forumda çok kez verildi BMW M3 - M5 -M6 ların ne ferrariler ne porsche ne lamborghiniler hakladıkları..quote:
HOCAM ŞU AŞAGIDAKİ VİDEOYU LÜTFEN İZLEYİN
http://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w
Alıntıları Göster
eline geçen arkadaş olursa koysunda izleyelim tekrara çok zevkli oluyo..
-
STONE_16 BURDA BAHSETTİGİMİZ SIRADAN BİR ARABA DEGİL FERRARİ ENZO BEN BMW DÜŞMANI DEGİLİM BENDE COK SEVİYORUM AMA AMG'yE BİRAZ HAKSIZLIK YAPILIYO SANKİquote:
hocam burda ima ettiğn şey merco nun enzoyu haklamış olması ise şimdi bulamadım ama forumda çok kez verildi BMW M3 - M5 -M6 ların ne ferrariler ne porsche ne lamborghiniler hakladıkları..
eline geçen arkadaş olursa koysunda izleyelim tekrara çok zevkli oluyo..
Alıntıları Göster
-
ya ben amg kötü demiyorum şahsi fikrimi söylüyorum ama koyduğun video bişeyi kanıtlamaya çalışır gibi duruyo amg bunu yapıyo m de ne var der gibi geldi bana bende m in de buna benzer videoları olduğunu söyledim sadece ...quote:
STONE_16 BURDA BAHSETTİGİMİZ SIRADAN BİR ARABA DEGİL FERRARİ ENZO BEN BMW DÜŞMANI DEGİLİM BENDE COK SEVİYORUM AMA AMG'yE BİRAZ HAKSIZLIK YAPILIYO SANKİ
Alıntıları Göster
amg de tabiki iyi ama ben şahsen ne şekilde olursa olsun M i ve BMW yi tercih ederim..
-
tabiki bmwquote:
ya ben amg kötü demiyorum şahsi fikrimi söylüyorum ama koyduğun video bişeyi kanıtlamaya çalışır gibi duruyo amg bunu yapıyo m de ne var der gibi geldi bana bende m in de buna benzer videoları olduğunu söyledim sadece ...
amg de tabiki iyi ama ben şahsen ne şekilde olursa olsun M i ve BMW yi tercih ederim..
Alıntıları Göster
-
kıbrıs da görmüştüm e 30 m3 4*4 çekişlisni ondan sonra bmw dedim 2005 subaroyu sti hemde 5 boy farkla geçdi drakda bmw nin bilmedimiz arabaları var sadece m3 321 beygirlik değil anlıyacanız.. bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmwquote:
Orijinalden alıntı: tolgakol
tabiki bmw
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar dünyada kadranındaki son hıza ulaşan bir araba var oda mercedes başkada yokquote:
Orijinalden alıntı: TLGKOC
kıbrıs da görmüştüm e 30 m3 4*4 çekişlisni ondan sonra bmw dedim 2005 subaroyu sti hemde 5 boy farkla geçdi drakda bmw nin bilmedimiz arabaları var sadece m3 321 beygirlik değil anlıyacanız.. bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw
Alıntıları Göster -
1960 model bile olsa mercedes in her turlu parcasini afrikada bile bulursunuz, bmw nin sansi yok bu konudaquote:
Orijinalden alıntı: çılgın_26
arkadaşlar dünyada kadranındaki son hıza ulaşan bir araba var oda mercedes başkada yok
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: çılgın_26
arkadaşlar dünyada kadranındaki son hıza ulaşan bir araba var oda mercedes başkada yok
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: çılgın_26
cok beklersın bemw 3.2 motorla 280 290 goruo sızın s500lerde 5.500 motor var 260 da hızı var (kadranı saten okadar)
mercedes kotu demıyorum e200hastasıyım nede olsa sportıflık bakımdan bmw derim
ama baba dursun agırlıgı olsun ortamda dersen merco(merconun hıc bır spor arabasını semıyorum mercedes havası vermıo cunku)95 e230 derım tek gecerım
bıde 2001e320
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 30 Kasım 2006; 16:26:18 >
-
neden 96 değilde 95 model yadaquote:
Orijinalden alıntı: black/whitequote:
Orjinalden alıntı: çılgın_26
cok beklersın bemw 3.2 motorla 280 290 goruo sızın s500lerde 5.500 motor var 260 da hızı var (kadranı saten okadar)
mercedes kotu demıyorum e200hastasıyım nede olsa sportıflık bakımdan bmw derim
ama baba dursun agırlıgı olsun ortamda dersen merco(merconun hıc bır spor arabasını semıyorum mercedes havası vermıo cunku)95 e230 derım tek gecerım
bıde 2001e320
Alıntıları Göster
2002 değilde 2001
ilginç?
bmw M = sert,sinirli spor otomobil
mercedes AMG = hızlı araba
bu benim fikrim
-
M Dendimi önce şöyle duracaksın ..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
neden 96 değilde 95 model yada
2002 değilde 2001
ilginç?
bmw M = sert,sinirli spor otomobil
mercedes AMG = hızlı araba
bu benim fikrim
Alıntıları Göster
Daha sonra M5 alacak Hamann Spor Kit ile şu gücü elde edip 250sınırını iptal ettireceksin .
STANDART GÜÇ: 507 Hp / 520 Nm / TOP SPEED:250 Km
HAMANN GÜÇ : 567 Hp / 574 Nm / TOP SPEED:320 Km
BU SİSTEME:HAMANN RACE HEADERS,HAMANN RACE CATALYSOR,HAMANN RACE CENTER TUBE,HAMANN RACE SUSTURUCU,HAVA FİLTRESİ,YAZILIM SİSTEMİ ve 250 Km LİMİTÖR İPTALİ DAHİLDİR.
-
Bir tane BRABUS ROCKET alsana 364 km/s hız 730 beygir 1100 nm torkquote:
Orijinalden alıntı: yusuf
M Dendimi önce şöyle duracaksın ..
Daha sonra M5 alacak Hamann Spor Kit ile şu gücü elde edip 250sınırını iptal ettireceksin .
STANDART GÜÇ: 507 Hp / 520 Nm / TOP SPEED:250 Km
HAMANN GÜÇ : 567 Hp / 574 Nm / TOP SPEED:320 Km
BU SİSTEME:HAMANN RACE HEADERS,HAMANN RACE CATALYSOR,HAMANN RACE CENTER TUBE,HAMANN RACE SUSTURUCU,HAVA FİLTRESİ,YAZILIM SİSTEMİ ve 250 Km LİMİTÖR İPTALİ DAHİLDİR.
Alıntıları Göster
hemde araba 2 ton mu ne......
anlayan anlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 5 Aralık 2006; 1:21:44 >
Benzer içerikler
- gazelle kamyonet yorumları
- mini countryman elektrikli yorumlar
- ssangyong torres yorum
- range rover evoque yorum
- isuzu npr 10 long kullanıcı yorumları
- nissan x-trail neden tutulmuyor
- c200 all terrain
- citroen c4x özellikleri
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- peugeot e-208 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X