evet arkadaşlar zevkler çok farklı elbetki.. herkese kazasız diyorum.. ama tercihim merso olurdu kesinlikle..
mercedes in amg motor sesinde çok dehşet bi çekicilik var ince tiz bir ses uçak gibi....süper bir ses
ama diğeri de bmw M yaaa
///\/\ tabii ki
motor dediğin e46 m3 motoru gibi olur... atmosferik basınçlı (turbosuz) 3200cc 343HP :)))
AMG turbulu bilmem neyli 5000cc alman aracı karakteristiklerinden ziyade amerikanların "muscle car" diye tabir edilen aracları gibi 400-500 beygir :) 5000-6000cc motora bak bee TIR motoru mübarek....
BMW yi bu yüzden takdir ederim 50li60lı yıllarda bile 1600-2000cc lik motorları 100beygir üzeriydi hemde turbosuz.....
ARKADAŞLAR MERCEDESİN KALİTESİ TARTIŞILMAZ.NE BMW NEDE BAŞKA BİR MARKAYLA.SAĞLAMLIK KALİTE İŞÇİLİK.HER ŞEY ORTADA.AYRICA BMWLERİN MOTORLARI MERCEDES KADAR DAYANIKLI DEĞİLLER.ÇOK ÇABUK MOTOR YİYORLAR.
Bmw M lerde safkan sportif ruh var kesinlikle M technic
tabiki de AMG
tercihim mercedes olurdu yani AMG yada Brabus
mercedes e body kit kesinlikle yakışmıyor orjinalleri daha iyi. şöyle bir piyasaları var ve bütün dünya da bunda hemfikir. bmw saf sportiflik, mercedes saf konfor. ne mercdes bmw olabilir ne de bmw mercedes.
anlayacağınız forza bmw 50 yaşımdan sonra mercedes e para veririm ancak
abi sen ne diyorsun yaaaa.... ben ikisindende ikişe tane bindim ama kesinlikle merso merso....
tabiki amg m6 m3 kulandım amg de hepsi süper ama son zamanlarda bmw ye kıl olmaya başladım çıkardıkları arızlara kendi fiyatlarından daha pahalı
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel
ben 2006 m5 sürmüş biri olarak amg falan hikaye,ben bir bmw m serisi bir bugatti weryonu birde audi rs modellerini tanırım gerisi dili geçmiş zamanın hikayesi
E55 amg kullandıkdan sonra bu yorumu yap bence
quote:
Orjinalden alıntı: impress
anlayacağınız forza bmw 50 yaşımdan sonra mercedes e para veririm ancak
bırakın şehir efsanelerini artık..
malesef M güç ve çeşit bakımından AMG ile kapışamıyor.
S65,Sl65 gibi modeller zaten M serisinin modifiye etsen bile ulaşamayacağı güçteler kaldıki m5 rakibi e63 amgye m6 da rakibi cls63 amg ye göre daha güçsüz. amg her türlü düz otobanda siler ama M ler parkurda daha iddalı. ama sonuç ta AMG.
M power deşhet bit alet
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel
ben 2006 m5 sürmüş biri olarak amg falan hikaye,ben bir bmw m serisi bir bugatti weryonu birde audi rs modellerini tanırım gerisi dili geçmiş zamanın hikayesi
E55 amg kullandıkdan sonra bu yorumu yap bence
e55 eski kasa eski teknoloji. m5 in rakibi e63 amg dir. ve e63 amg her türlü daha hızlı ve güçlü.
quote:
Orjinalden alıntı: rambo53
malesef M güç ve çeşit bakımından AMG ile kapışamıyor.
S65,Sl65 gibi modeller zaten M serisinin modifiye etsen bile ulaşamayacağı güçteler kaldıki m5 rakibi e63 amgye m6 da rakibi cls63 amg ye göre daha güçsüz. amg her türlü düz otobanda siler ama M ler parkurda daha iddalı. ama sonuç ta AMG.
cevap bu kadar basit işte!
BU resimler AMG E SERİSİ SPORTİF DEGİL DİYENLERE GELSİN
NE AMG NE M POWER E270 CDI ALDIK ARACIN RESİMLERİNİ KOYACAM AMA ŞU ARABAYLA AYNI
MERCEDES'İN NEDEN BU KADAR BUYUK OLDUGUNU ŞİMDİ ANLADIM MERCEDES KULLANMAYAN BİLEMEZ
e 270 mi bunun neresi güzel dostum amg m serisinin yannda
quote:
Orjinalden alıntı: herrero
BU resimler AMG E SERİSİ SPORTİF DEGİL DİYENLERE GELSİN
NE AMG NE M POWER E270 CDI ALDIK ARACIN RESİMLERİNİ KOYACAM AMA ŞU ARABAYLA AYNI
MERCEDES'İN NEDEN BU KADAR BUYUK OLDUGUNU ŞİMDİ ANLADIM MERCEDES KULLANMAYAN BİLEMEZ
E270 CDİ E63 AMG ile nasıl aynı oluyor ?
AMG görünümlümü aldınız?
Mercedes e270 olsun e320 olsun pek güzel bir performansı yokk