Şimdi Ara

BMW M Mİ? MERCEDES AMG Mİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
99.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Biz Bunlara MeRsO Dioruz Adamın Aklını alır
  • bizde diğerlerine bmw diyoruz. alanlar kullanır
  • 730 HP Bir araç sence günlük kullanım için nasıldır onu bir tartışalım önce... Sonrada git bitane M5 al kaputun altında 507 hp lik bir güç barındırmasına rağmen nasıl hem haftasonları pikniğe gidecek kadar sakin hemde autodromda turlayacak kadar agresif bir otomobil olduğunu anla...
  • kardeş bmw alma son zamanlarda fazla arıza çıkarmaya başladı merso al gittsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

kardeş bmw alma son zamanlarda fazla arıza çıkarmaya başladı merso al gittsin
    evet zaten arkadaşta m5 ile e55 arasında kalmıştı..
  • ya bu konu bence hakikaten zor bi konu ama vence bi yerde zevk meselesi yani bmw m serisi de mükemmel mercedes e seriside kişisel zevke kalmış bi şey bence ama m5 le e55 amg arasında beygir farkı var gerçi e 65 amg de var ama türkiye ye geldimi bilimom ama benim favorim belki büükarabları da sevmem den dir MERCEDES S 65 AMG 6000 MOTOR 612 HP 1000 NM TORK MANYAK Bİ ALET BU DA Bİ TANE satılık buldum biraz ucuz ama

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/search.aspx?satici=0&aracTipId=1&markaId=19&kurTipi=6&modelGrupId=220&modelId=7885&mdlTree=0

• BMW daha sportif hatlara sahip olduğu ve dizaynının sportifliği tartışmasızdır fakat M power fln dinlemez Mercedes AMG! Fakat AMG de değil şuan en hızlısı Brabus oda Mercedes yani.. V12 motorlu modlu bir CLS ile 362,4km ile dünya hız rekoru kırıldı.. (Fakat normal arabalar için bu sanırım yoksa daha çok yapan çölde denen roketli arabalar flnda yok değil ) BRABUS Rocket üstüne tanımam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade__tr

ya bu konu bence hakikaten zor bi konu ama vence bi yerde zevk meselesi yani bmw m serisi de mükemmel mercedes e seriside kişisel zevke kalmış bi şey bence ama m5 le e55 amg arasında beygir farkı var gerçi e 65 amg de var ama türkiye ye geldimi bilimom ama benim favorim belki büükarabları da sevmem den dir MERCEDES S 65 AMG 6000 MOTOR 612 HP 1000 NM TORK MANYAK Bİ ALET BU DA Bİ TANE satılık buldum biraz ucuz ama

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/search.aspx?satici=0&aracTipId=1&markaId=19&kurTipi=6&modelGrupId=220&modelId=7885&mdlTree=0

430k euro biracık saçma bir fiyat diilmi yaw? 300k falan olsa anlıyacaz ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: blade__tr

ya bu konu bence hakikaten zor bi konu ama vence bi yerde zevk meselesi yani bmw m serisi de mükemmel mercedes e seriside kişisel zevke kalmış bi şey bence ama m5 le e55 amg arasında beygir farkı var gerçi e 65 amg de var ama türkiye ye geldimi bilimom ama benim favorim belki büükarabları da sevmem den dir MERCEDES S 65 AMG 6000 MOTOR 612 HP 1000 NM TORK MANYAK Bİ ALET BU DA Bİ TANE satılık buldum biraz ucuz ama

430k euro biracık saçma bir fiyat diilmi yaw? 300k falan olsa anlıyacaz ama...

hakkaten biraz uçuk..

bmw nin invidual seriside bu kadar lüx ve 6000cc ama çok daha hesaplı..

• evet arkadaşlar fiyatı ben de görünce çok şaşırdım alet çok manyak olabilir ama fiyat baya bi uçuk yani arabam com da işte bi tane buldum o de bu fiyat ben ce de çok uçuk bi fiyat

• ewt wartoks brabus rocket çok deli bi şey ya bi cls v 12 görmüştüm brabus modifye etmiş 730 beygir 1320 nm tork tu yanlış hatılamıysam fecii bi şey .....

• bu resimleri niye koydun anlamadım bu amg deil ki bu SLR

bu makinaya laf edilmez cidden feci bişey.
  • bmw m power dendiği zaman,durup iki kere düşünmek lazım.m power lar dünyanın en güclü ve en hızlı otomobilleri olmayabilirler,dünya rekorları kırmayabilirler fakat 321hp lik e36 kasa bir m3 bile size kendinizi schumaher gibi hissettirebilir ve bu araç ile günlük işlerinizide halledebilirsiniz.size bunları yaşatabilecek bir m3 ün fiyatında en fazla 25.000 euro dur.ayrıca bu 25.000 euro luk m3,hız sınırlayıcısını iptal ettiğiniz zaman 289km/h son hıza çıkabilmektedir.m5 denen akıllara zarar makineyi(400hp,500nm e39 m5 bile) örnek vermeye gerek bile yok,efsanenin başrol oyuncusu zaten
    işte bu yüzden mpower dendiği zaman iki kere düşünmek lazım.mpower komle bir hayat tarzıdır,sadece bir araba veya 100 lerce beygir güç değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

bmw m power dendiği zaman,durup iki kere düşünmek lazım.m power lar dünyanın en güclü ve en hızlı otomobilleri olmayabilirler,dünya rekorları kırmayabilirler fakat 321hp lik e36 kasa bir m3 bile size kendinizi schumaher gibi hissettirebilir ve bu araç ile günlük işlerinizide halledebilirsiniz.size bunları yaşatabilecek bir m3 ün fiyatında en fazla 25.000 euro dur.ayrıca bu 25.000 euro luk m3,hız sınırlayıcısını iptal ettiğiniz zaman 289km/h son hıza çıkabilmektedir.m5 denen akıllara zarar makineyi(400hp,500nm e39 m5 bile) örnek vermeye gerek bile yok,efsanenin başrol oyuncusu zaten
    işte bu yüzden mpower dendiği zaman iki kere düşünmek lazım.mpower komle bir hayat tarzıdır,sadece bir araba veya 100 lerce beygir güç değildir.

Anlatılmaz ; Yaşanır .

• quote:

bmw m power dendiği zaman,durup iki kere düşünmek lazım.m power lar dünyanın en güclü ve en hızlı otomobilleri olmayabilirler,dünya rekorları kırmayabilirler fakat mpower komple bir hayat tarzıdır,sadece bir araba veya 100 lerce beygir güç değildir.

işte bu ya...
  • ben 2006 m5 sürmüş biri olarak amg falan hikaye,ben bir bmw m serisi bir bugatti weryonu birde audi rs modellerini tanırım gerisi dili geçmiş zamanın hikayesi
  • Malık hocam bu dedıklerını anca yasayan bılır bosuna yorma kendını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

bmw m power dendiği zaman,durup iki kere düşünmek lazım.m power lar dünyanın en güclü ve en hızlı otomobilleri olmayabilirler,dünya rekorları kırmayabilirler fakat 321hp lik e36 kasa bir m3 bile size kendinizi schumaher gibi hissettirebilir ve bu araç ile günlük işlerinizide halledebilirsiniz.size bunları yaşatabilecek bir m3 ün fiyatında en fazla 25.000 euro dur.ayrıca bu 25.000 euro luk m3,hız sınırlayıcısını iptal ettiğiniz zaman 289km/h son hıza çıkabilmektedir.m5 denen akıllara zarar makineyi(400hp,500nm e39 m5 bile) örnek vermeye gerek bile yok,efsanenin başrol oyuncusu zaten

Anlatılmaz ; Yaşanır .

evet dostum dediğin gibi,anlatılmaz yaşanır.askerlik dönüşü bir 528 alıcam,ondan sonrada olursa e39 kasa 400hplik bir m5.anlatamadığımız o duyguyu yaşamak için

• quote:

Orjinalden alıntı: nipp

neden 96 değilde 95 model yada
    2002 değilde 2001
    ilginç?

bmw M = sert,sinirli spor otomobil
    mercedes AMG = hızlı araba

bu benim fikrim

çunku o kasaları daha cok hosuma gıdıor mesela2001e320 bence son e320den daha gusel gorunuo cun ku hem sportıf hemde agır gorunmulu bı arac ama son kasada sportıflık yok bence dıs dzaynı bakımından bmw dede agır gorunumluluk yok sadece sportiflik var son 5 serılerınde hep sportıf gorunum on planda

bu arada bazıları yazmıs rocket brabusmu ne sız 100 tane mod cuya sorun bıtanesı m dısında arac solemez sıze dadonun m3 unu gordunuzmu hic bı arastırmanızı tavsıye ederım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.