Şimdi Ara

Bmw'mi Mondeo'mu Passat'mı? Alındı Teşekkürler :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence tercihini modelli araçtan yana mondeodan yana kullan marka takıntın olmasın dizellerde modeli düşük araçlarda çok sorun çıkıyor çok yakın bir tanıdığım 2001 passat 1.9 dizel aldı 140.000 de idi içinden çıkamadı parçalarıda pahalı bmw yine öyle mondeo parça olarakta onlara göre daha ucuz hemde modeli yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt3627

:)
    benden aynen sizin gibi düşünüyordum
    ama dun bir iki arkadaştan
    dizel turkiye de sorun çıkarır
    emjejtor gitse tane 1500tl (tane bin beşyüz)
    turbo gitse en az 15000 tl (on beş bin)deyince
    gözüm korktu açıkcası ..
    ama bu kadarr kolay olmamalı bu iş..
    bmw alıyorsun
    520d de kullanılan motor var uzerinde
    80000 euroluk araba 520d
    bu kadar bozulsa bmw yi topa tutarlar heralde :)

bu rakamlar gerçekmi acaba ?
  • Saçmalamayın, bir turbo ne zaman 15000 (ON BEŞ BİN) TL etmiş stok haldeki araçta?
  • dızel 406 da olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt3627

:)
    benden aynen sizin gibi düşünüyordum
    ama dun bir iki arkadaştan
    dizel turkiye de sorun çıkarır
    emjejtor gitse tane 1500tl
    turbo gitse en az 15000 tl deyince
    gözüm korktu açıkcası ..
    ama bu kadarr kolay olmamalı bu iş..
    bmw alıyorsun
    520d de kullanılan motor var uzerinde
    80000 euroluk araba 520d
    bu kadar bozulsa bmw yi topa tutarlar heralde :)

yok artık daha neler
  • Teşekkürler bilgiler için, şu an için en mantıklısı mondeo görünüyor, nasip olupta temizini bulursam inşallah alacağım, tabi öncelikle benim aracımı satmam lazım, pazarlıklar iyice sıkılaştı yada takas yapacak birini bulmam lazım hayırlısı artık, ama gözüm hala bmw'ye kayıyor şeytana uyup almam inşallah, bu araç hakkında yakıt ve bakım masrafı gibi bilgileri olan var ise hala merak ediyorum.
  • hocam bmw e46 kasa ise, galiba 98de var o kasa,
    gerçekten çok güzel araba, bence tipi bugünkü arabalardan bile güzel
    kolay gelsin size, mondeo da iyi olarak anılıyor genelde
    saygılar
  • E46 değil hocam baktığım e36 kasa, diğeri direk 25 bin TL'den başlıyor nasip olursa bir kaç sene sonra ona yöneleceğim tereddütümde zaten şu anki bütçemin e36'a yetmesi o yüzden hemen karar veremiyorum, nasip artık.
  • En mantıklı seçenek Mondeo görünüyor. Bir de o kasa Mondeo'lar çok sorunsuz ve sağlam araçlardır.

Yol tutuşu mükemmeldir :http://www.dailymotion.com/video/xjyds_ford-mondeo-20i-vs-others_auto
  • Evet şu an için model ve diğer açılardan mondeo almak en mantıklısı temiz bir tane bulabilirim inşallah.
  • kesinlikle bmw, bir bmw kullancısı olarak diyorum bunu. ota b*ka arıza çıkarmıyor. şahinin doğanın haftada uğradığı tamirhaneye yılda bir gidiyor desem yeridir oda daha benim arac 1990 5 serisi yani siz düşünün gerisi tabi ama mondeo da es geçilmeyecek bi araç ama bmw ye nazaran benzinli motor mondeo vasattır. bunu bi zamanlar mondeo 2001 kullanmış olarak söylüyorum. yakıt durumuna gelince herkes şikayetçi fakat bende sıralı lpg var km 200-250 yakıyor. tabi kullanımlar farklılık gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 3 Ekim 2010; 14:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulo

kesinlikle bmw, bir bmw kullancısı olarak diyorum bunu. ota b*ka arıza çıkarmıyor. şahinin doğanın haftada uğradığı tamirhaneye yılda bir gidiyor desem yeridir oda daha benim arac 1990 5 serisi yani siz düşünün gerisi tabi ama mondeo da es geçilmeyecek bi araç ama bmw ye nazaran benzinli motor mondeo vasattır. bunu bi zamanlar mondeo 2001 kullanmış olarak söylüyorum. yakıt durumuna gelince herkes şikayetçi fakat bende sıralı lpg var km 200-250 yakıyor. tabi kullanımlar farklılık gösterebilir.

Teşekkürler bilgiler için Elimdeki aracı daha satamadım bir satarsam ayrıntıları yazacağım buraya, modeller aynı olsa kıyaslama yapmayacağım ama iki araç arasında 5 yaş olması benim tercihimi etkiliyor ister istemez. Ama gönlümden hala 3 serisi geçmiyor değil. Son anda fikir değiştirip 3 serisi almassam iyi.

• Bunu sorman hata tabikide bmw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL61

Bunu sorman hata tabikide bmw.

Nedenlerini, artısını, eksisini de yazarsanız daha da yardımcı olursunuz
  • Sonunda dün aracımı aldım, 2002 Ford Mondeo Ghia 2.0 Otomatik aldım, teşekkür ederim bilgilerini ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara, daha iyileri ve güzelleri sizlerin olsun.
  • Hayirli olsun
  • Hayırlı olsun, kazasıs belasız binersiniz inşallah, Mondeo ghia mı, donanımından biraz bahsedermisiniz
  • hayırlı ossun
  • hayırlı olsun kardeş, güle güle bin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.