Şimdi Ara

BMW MUSEUM FOTOĞRAF ALBÜMÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Münih'teki BMW Museum ve BMW Welt ziyaretimde çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istediM. Gerçekten BMW'ye saygı duymamak ve etkilenmemek mümkün değil. Albüme aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Konuyu renklendirmek adına birkaç fotoğraf da buraya ekliyorum. Keyifli seyirler :)

Fotoğraf Albümü Link:https://photos.app.goo.gl/HJNgLkqNDngQvNLV7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMKİN0Z -- 13 Temmuz 2018; 0:3:25 >

• Arabaya o kadar para verdikten saygiyi ben beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nisan'da Welt - Museum - Werk olmak üzere gezip ben de çok keyif almıştım. Özellikle müze ve BMW Welt gezilmeli ancak gitmişken fabrika turu da yapmak gerek, gerçekten muazzamdı.

Hazır Münih'e gitmişken 80 km ötede İngolstadt'ta da Audi'nin genel merkezi ve müzesi Museum Mobile bulunuyor. Orası da güzel. 80 km gidiş geliş 160 km yapıyor ancak otomobil kiralamışsanız ya da tanıdığınızın yanına gitmişseniz hiç problem olmuyor, Alman otobanları çok zevkli.

Münih'e gidecekler muhakkak müzeyi, Welt'i ve fabrikayı gezsinler. Bir de Almanya'ya gidip Alman otobanlarının keyfini yaşamadan dönmeyin sakın. Bu tecrübeyi 2.0 TDI manuel passat B8 variant ile yaşamıştım, gerçekten muazzamdı.

Bir de öğleden sonra BMW gezisini tamamlamış çıkmaya hazırlanırken Welt'in içinde BMW personeli Alman bir teyzemiz Welt'te bulunan mavi isetta'yı çalıştırmış içerde tur atıyordu. Denemek istediğimi söyleyince BMW'nin Welt'te duran mavi isetta'sı ile Welt binası içinde de olsa tur atarken yolcu koltuğunda oturmuştum gerçekten harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 13 Temmuz 2018; 0:30:26 >

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Hocam fabrika gezisi için önceden bir şey ayarlamak gerekiyor mu tam olarak nasıl acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CAMKİN0Z kullanıcısına yanıt
    Ben belki gittiğimde kontenjan kalmaz diye Türkiye'deyken bileti aldım internet üzerinden 15€ ödedim. Sonra o çıktıyla Welt içindeli buluşma noktasında ekiple buluştum. Zaten buluşma noktası Welt'in tam ortasında biryerdeydi sanıyorum isetta sağınızdayken ileri doğru yürüyüp Minilerin tam karşısındaydı. Fabrika gezisinde cep telefonlarını kapattırıyorlar ve çıkarmak yasak, fotoğraf video da kesinlikle yasak. Bir de tura başlamadan fabrikaya sırtçantasıyla girmenin yasak olduğunu söylüyorlar bunun için sırt çantası varsa Welt'teki ücretsiz kilitli dolaplara koyulabiliyor. Ben de ufak decathlon'un çantasından vardı oraya kitledim. Hem gezerken rahat oluyor.

Rehber orada kulaklık ve ses kaydediciye benzer bir cihaz dağıtıyor ve mikrofondan konuşuyor dolayısıyla ortam gürültülü olsa bile o alet sayesinde rehberin sesini net duyabiliyorsunuz.

Bu BMW Premium Tour rezervasyonu beni Münih havaalanında Polizei'nin aşırı sorularından kurtardı. adam sordukça soruyor, sordukça soruyordu. Ben de tabi her türlü evrak var çıkardım rezervasyonu dedim Türkiyeden özellikle fabrika ve müzeyi gezmeye geldim bu da rezervasyonum. adam bir anda yumuşadı vaaav falan deyip çok iyi falan derken bastı damgayı.

Gerçekten benim için unutulmaz ve çok güzeldi. Özellikle çok sevdiğim isetta'nın çalışırken içinde tur atmak muazzamdı. BMW'yi zaten seviyordum ancak bu geziden sonra markaya bağlılığım arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 13 Temmuz 2018; 0:41:28 >

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Bir daha fırsat olursa ben de fabrika turuna katılmak istiyorum.

BMW gerçekten muazzam. Kesinlikle çok keyifliydi. Bir tarafta onlarca yıl önceki arabalar, uçak motorları; diğer tarafta M8 derken sırıta sırıta gezdik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CAMKİN0Z kullanıcısına yanıt
    Genel olarak huzurlu ve yeşil bir şehir olması çok keyifli oluyor. Ancak Audi müzesinin belirli artıları vardı. Örneğin Audi müzesinde her katta ücresiz kartpostal boyutunda fotoğraflar var. Önü fotoğraf arkası bilgi. Hepsinden birer tane almama rağmen 80 tane falan oldu. Audi'den aldığım kahve kupası ve BMW'den aldığım "BMW Parking Only" yazan bardak altlığıyla kullanıyorum

Bir dahaki sefere mutlaka fabrikayı gezin gerçekten muazzam bir teknoloji adamlar Münih'in göbeğince çatır çutur 3-4 serisi üretiyor. Bileti siteden alabilirsiniz hem pasaport polisi çok soru sorarsa bunun özellikle bunun için geldim derseniz muhtemelen başka soru sormayacaktır. Zaten fabrikayla müze arası yürüyerek geçiliyor 2 dk kadar sürüyor. Fabrika içi ise bir noktada otobüs ile kısa bir yolculuk yapılıyor. Fabrikanın içinde BMW'lerin yüklendiği tırlar olsun, BMW itfaiyesindeki kamyonlar olsun, parça vs taşıyan Sprinter'ler olsun içerde bolca Mercedes'te kullanılıyor. Tabi bizim rehber de dururmu gruptakilerden biri bu Mercedesler ne diye espri yapınca yapıştırdı cevabı, Mercedes iyi bir kamyon üreticisi biz de tercih ediyoruz dedi

Bilet buradan alınıyor bu arada bir çok seçenek var:https://tickets.bmw-welt.com/tickets/shop/#/de_DE/start

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 13 Temmuz 2018; 0:55:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TDU 2 RESİM GALERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.