Şimdi Ara

BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslanım o aşıyı nerden üretecek bir tarafından mı? Neyle o deneyler yapılacak? Ne ile gözlemlenecek? Ne ile üretilecek?

• antizero hocam doğruları konuşmuş.

Bilgisayarların tarihine bakıyorum, geldikleri son aşamaya bakıyorum.
    Vay be

Günlük hayatta kullandığımız teknolojik aletleri "Take it for granted", hafife alıyoruz ama aslında arkalarındaki ilim bilim hiç de hafif değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antizero kullanıcısına yanıt
    İlk mesajında en üst düzey muhendis ile (teknoloji üreten başarılı mühendisleri kastettin), aile hekimi tarzi alt seviye doktorları karşılaştırdın (cerrahları hariç tutuyorum diyerek)

O yüzden yaptığın kiyas en başında saçma, ben zaten yorumumu Türkiyeyi baz alarak yaptim. Turkiyedeki mühendislerin durumu ortada. Çevremde de akrabalarımda da muhendislik okuyan veya muhendis olanlar var ve hiçbirisi de uçak falan üretmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    İyi de türkiyedeki mühendisler bilim yapamıyor diye(sana göre) tüm mühendisler neden doktorlardan geride kalıyor?

Ben sizin niye sidik yarıştırdığınızı da anlamıyorum nedir bu kendi okuduğu bölümü tüm bölümlerden üstün tutma çabası?Bana göre ikisi de olmazsa olmaz bölümler.İkisi de farklı zamanlarda daha önem kazandı.Örneğin antik roma döneminde tıp önemli bir haldeymiş hipokratın çalışmaları vs gibi ancak Orta çağ'da avrupa'da tıp alanında pek bir gelişme kaydedilmedi mühendislik daha önemli hale geldi.

Yani bence mühendislik ve tıp her ikisi de farklı zaman ve koşullarda önem kazanmış.Zaten bugün her ikisinin de ortak amacı insanın yaşam kalitesini arttırmak.

MühendislikTıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 30 Nisan 2023; 15:31:38 >

Sen hiç zorlama. Senin ne anlamda yorum yaptığını anlayacak kadar aklımız var. Aklınsıra yön vermeye çalışma bize. Her zaman dedim ve hep söyleyeceğim. Mühendislik olmadan bir bok olmaz , gram ilerleyemezsiniz. Taş devrinde kalırdınız. Bir tarafınızı yapraklara silmeye devam ederdiniz. Ev nedir araba nedir bilmezdiniz. Katırlar ile seyahate devam ederdiniz. Daha ne çok örnek sayılır. Şuan türeyen meslekler bile mühendislik-bilim gelişimi sonrası türeyen mesleklerdir. Uçak üretilmese pilot mu olacaktı? Tren olmasa makinist mi olacaktı?

Bu örnekler sayısızca arttırılabilir.

Boşuna kendinizi kaf dağında görmeyin. Çünkü öyle bir yanınız yok.

Üsluba bak, okumaya değmez sen git başkasına 10 saat paragraf yaz

Cevabın olmayınca kıvırma boşuna. Hadi eğlenmene bak.

• doktorların sıfır bmw alcak parası yok diye

• DOKTOR>all

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Niye meslek kıyası peşindesiniz ag ekonomi böyle giderse bi skin sahibi olamayacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu mühendislerin her şeyi biz yapıyoruz söylemi ne zaman sonlanacak bu şekilde hak da aranmaz

bir salıverin tıp doktorlarını sosyal medyada da doktorlarla hep dengiz hatta üstünüz diyorsunuz bir salıverin artık

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Nöbetten mi çıktınız hocam gergin gibisiniz, fikrini normal belirten arkadaşın ne suçu var

okuduğunuzu anlamıyor musunuz ben karşılaştırmıyorum tam aksine ikisinin de birbirinden değerli olup karşılaştırma yapmanın doğru olmadığını söylüyorum

keşke hakaret etmeseydin hocam mesajını silmişsin zaten, ben 11. sınıf öğrencisiyim ve sosyal medyam yok reddit hariç

BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 30 Nisan 2023; 19:57:5 >
  • Hocam harbiden uğraşmaya bile değmez, kendince takılsınlar bırak. Ülkede milletin hakkını savunması suç olmuş.

• millet hakkını savunsun ama doktorlar üzerinden hak aramasınlar

git başkasının üzerinden hakkını ara sen kimsin uzman doktor kim aldığınız eğitim bile bir değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Nisan 2023; 20:20:38 >
    Ben öğretmenleri doktorlardan üstün görüyorum objektif bir kıstas olmadığına göre cevap veremezsin. Mesaj yazmaya da uğraşmayacağım, size iyi akşamlar forumdan önemli şeyler var hayatımda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.