Şimdi Ara

BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön edit : Bu konunun bu forumla alakalı olduğunu düşünüyorum sonuçta yks ye girip meslek seçimi yapacak gençler var burada

Meslek seçimi yaparken dikkat edilecekler listesine bugün bir şey daha eklendiğini gördüm evet araba markası kampanyası BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !] 

Eczacılar hakimler savcılar ve pilotlarda var tabii de

mühendisler niye yok onu anlamadım

BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 30 Nisan 2023; 12:20:43 >

• Konuyu anlayamadım.

Mühendislerin çıkardığı her otu boku teknolojiyi kullan , sonrada mühendislik ikinci kademe meslektir de. Bu ülkede değer verilmiyor.

Telefonunda kullandığın en ufak uygulamaya kadar mühendislik ürünü.

O baktığın araba mühendislik ürünü.

Seyahat ettiğin uçak mühendislik ürünü.

Evindeki sıcak suyu sağlayan kombiye , sokakta satın aldığın cipsin üretildiği makinaların yapımına kadar her şey mühendislik ürünü.

Doktor , Pilot ve Hakim ne yapar?

Doktor latin tercümanı (tek dışarıda tutacağım alan cerrahlıktır)

Hakim de yasa uygulayıcısı yani yazılı kitaba bakar sadece. Yani bunları emin ol çok insan yapabilir.

Pilot ise bir dünya simülasyon uygulaması ve programından geçer. Kullandığı uçak ve üzerindeki her şey aviyonik sistemlere kadar mühendislik ürünüdür. Eğitim aldığı platform da , kullandığı uçak ta buna dahil. Sen o adamın kolu hareket ettirdiğinde uçağını yönlendiremeden , motora istediği gibi hükmedemediğinde nasıl pilot olacağını düşünüyorsun? En ufak sorun bile çıksa pilot sıçar. O sistemler saat gibi çalışmasa ne olacağını sanıyorsun? Önüne o sistemler konulmadan ne olacağını sanıyorsun?

Ben bu forumda aklı ermeyen çok gördüm de , böyle boş yorum görmedim. Yeni yetmeler hep aynı sanırım.

Aynen butun muhendisler son teknoloji ürünü icat ediyor

O dediğin teknolojiyi üretenler zaten bu BMW nin galerisini alır onlari tenzih ediyorum

Doktorlar ne yapiyor demişsin de sen de o zaman TIP DOKTORLARININ ürettiği aşıları kullaniyorsun, çocukken onlarca aşı oldun hepsi de TIP DOKTORLARININ icadı. Onlar olmasaydı acaba 20 yaşlarını görebilecek miydin herhangi bir hastalıktan ölmeden
  • Aynen arkadaşlar
    Bölüm seçerken BMW kampanyasını da düşünün.
    Çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

• Forum sürekli TOP üni muhabbeti yapıyor ama daha da önemli ve yapılması gereken muhabbet TOP mesleklerdir.

Pilotluk, DOKTORLUK, Yargıçlık TOP mesleklerdir, muhendislik ikinci kademe meslektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 30 Nisan 2023; 12:25:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maazallah ileride alamayız falan

• Ben bundan sonra mersedesciyim aga böyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 30 Nisan 2023; 12:32:14 >
  • Audiciyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Top üni mühendislerinin BMW almak için indirime ihtiyacı yok diye yorumladım.

• Audi ve mercedes varken bmw çöp zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle, artist arabası gibi

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Aynısını yazmak için gelmiştim

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Hocam artık hukuk ve tıp koalisyonu vakti gelmiştir bence

• Geldi de geçti hocam. SAYISALIN kralı TIP ve EA'nın kralı HUKUK öğrencileri ivedilikle bir araya gelmeli

RESMİ DUYURU vakti belirlenmelidir. Öbür ÇOK DEĞERLİ tıp öğrencilerinin de onayını alırsak sürecin karşısında bir engel olmayacağını umuyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyu anlayamadım.

Mühendislerin çıkardığı her otu boku teknolojiyi kullan , sonrada mühendislik ikinci kademe meslektir de. Bu ülkede değer verilmiyor.

Telefonunda kullandığın en ufak uygulamaya kadar mühendislik ürünü.

O baktığın araba mühendislik ürünü.

Seyahat ettiğin uçak mühendislik ürünü.

Evindeki sıcak suyu sağlayan kombiye , sokakta satın aldığın cipsin üretildiği makinaların yapımına kadar her şey mühendislik ürünü.

Doktor , Pilot ve Hakim ne yapar?

Doktor latin tercümanı (tek dışarıda tutacağım alan cerrahlıktır)

Hakim de yasa uygulayıcısı yani yazılı kitaba bakar sadece. Yani bunları emin ol çok insan yapabilir.

Pilot ise bir dünya simülasyon uygulaması ve programından geçer. Kullandığı uçak ve üzerindeki her şey aviyonik sistemlere kadar mühendislik ürünüdür. Eğitim aldığı platform da , kullandığı uçak ta buna dahil. Sen o adamın kolu hareket ettirdiğinde uçağını yönlendiremeden , motora istediği gibi hükmedemediğinde nasıl pilot olacağını düşünüyorsun? En ufak sorun bile çıksa pilot sıçar. O sistemler saat gibi çalışmasa ne olacağını sanıyorsun? Önüne o sistemler konulmadan ne olacağını sanıyorsun?

Ben bu forumda aklı ermeyen çok gördüm de , böyle boş yorum görmedim. Yeni yetmeler hep aynı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 30 Nisan 2023; 14:35:0 >

• antizero kullanıcısına yanıt
    Aynen butun muhendisler son teknoloji ürünü icat ediyor

O dediğin teknolojiyi üretenler zaten bu BMW nin galerisini alır onlari tenzih ediyorum

Doktorlar ne yapiyor demişsin de sen de o zaman TIP DOKTORLARININ ürettiği aşıları kullaniyorsun, çocukken onlarca aşı oldun hepsi de TIP DOKTORLARININ icadı. Onlar olmasaydı acaba 20 yaşlarını görebilecek miydin herhangi bir hastalıktan ölmeden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.