Şimdi Ara

BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam stajlar nasıl gidiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sen öğretmenleri doktorlardan üstün görebilirsin ama onlar üzerinden hak arayamazsın

BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !]
    BMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !]Dahiliye Doktorutwitter
    “Bugün gün boyu tehdit ve hakaret aldım. Sebep öğretmen sayfalarının hekim maaşı üzerinden yaptığı algıya karşılık yıllardır verdiğimiz emeği açıklamam. Destek veren arkadaşlara teşekkür ederim.”
    https://twitter.com/DahiliyeDoktoru/status/1652382862581149702

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Nisan 2023; 20:14:42 >
  • slotrate kullanıcısına yanıt

şu an sorun yok usmle ye çalışıyorum yakında sınav varBMW'nin Doktorlara özel kampanya yapması [Mühendisler yok - Meslek seçecekler dikkat !]  ilk aşaması

• İki tarafı da gören biri olarak yorum yapayım:

İyi bir mühendisin yapamayacağı bir meslek yoktur.

Ancak trdeki muhendislik fakultelerinin çoğu çöp o yüzden insanlar mühendislik dendiği zaman saygi göstermiyor.

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum hocam, TOP muhendislik öğrencileri zaten DOKTORLAR kadar değerli fakat onların sayısı %1 bile etmiyor. 300k dan saçma sapan bir yere gidip oradan da şöyle böyle mezun olmuş birisinin "mühendislik" etiketini alıp kendini doktorla bir görmesi, eşit maaş falan istemesi mantıksız bence

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

odtü, bilkent, boğaziçi, itü, sabancı, ytü gibi okullardan çalışanlar zaten kamu mühendisi olmak için kpss ye girmiyorlar

ama kamu mühendisi siye bir grup çıkmış sabah akşam sürekli doktorlar üzerinden hak aramaya çalışıyorlar güya iddia ettiklerine göre de uzman hekimle denkmişler ve eskiden aldıkları ücretler aynıymış, hiç alakası yok denk falan da olmadı algı yapıyorlar

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

kesinlikle, zaten iyi sıralamadaki adamın kpss'ye çalışıp sonra da sosyal medyadan uzman hekimle dengim aynı ücreti almalıyım demesi de beklenmez

aselsan direkt başlangıç ücretleri olarak sene sonu primi hariç 30-35le başlatıyor ve genelde daha iyi şartlarda çalışıyorlar

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim benim otuz kere yazdıklarını editlediğin için sürekli telefona bildirim geliyor kapatacağım artık. Ben mühendislik okuyan biriyim öğretmen de değilim ama ülkenin sorunlarına olacak en iyi çözüm eğitim olduğunu düşünüyorum o yüzden öğretmen maaşlarının olabilidiğince yüksek olması hatta uzman doktordan bile yüksek olması beni rahatsız etmiyor. Hayatımda en çok içimi burkan olay lisede nitelikli eğitim alamamam sırf yaşadığım coğrafyadan dolayı bunu istemem o yüzden çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74E143A6 -- 30 Nisan 2023; 20:27:44 >
    Dediğim gibi hocam muhendislik turkiyede cok ele ayaga dusmus durumda o yuzden bi agirligi yok. Halbuki medeniyetin bel kemigidir (vertebra mi demeliyim yoksa )

• Bmw'nin yaptığı tam bir denyoluk.

• belirtilen mesleklerin iyi kazançları var belki reklam amaçlı yapmış olabilirler

bir cerrahın, uzman hekimin bmw ye biniyor gibisinden

ya da 2. ihtimal

zaten belirtilen meslekler pilot, eczacı, avukat, hakim, savcı, doktor, diş hekimi gibi mesleklerin kazançları yüksek ve o yüzden de yapmış olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Nisan 2023; 21:24:3 >

sil hocam başımız belaya girecek

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    İnternal medicine için mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.