Şimdi Ara

BMW NİN HER MODELİ İLE DRİFT YAPILIR MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
30.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.1996

quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Marifet arabada değil şöfördedir. Bu videoda bunun kanıtı

30. saniyeye dikkat. yerlerin ıslak olması avantaj sayılabilir ama kontrolü kaybetmemekte beceridir.

Araca kullanan kişi hulk civic in sahibi.

videoya çekenlerin muhabbette ayrı bi dünya

Keiichi nin akrabasımı lan bu

şimdi bu arabayı sahibinden sıfır kokusu üstünde tertemiz araç diye satacak?

Alıntıları Göster
    Bu dcs tuşumu neyse her bmw de var mı mesela 1998 kasa bir bmw de var mı eğer yoksa bu araçlarda da kilit diferansiyel varsa normalde viraja girerken falan tehlikeli bir virajda kendiliğinde savurma yapmaz mı? Eğer böyleyse bir yönden de bu arabalar çok tehlikeli demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: the others

Bu dcs tuşumu neyse her bmw de var mı mesela 1998 kasa bir bmw de var mı eğer yoksa bu araçlarda da kilit diferansiyel varsa normalde viraja girerken falan tehlikeli bir virajda kendiliğinde savurma yapmaz mı? Eğer böyleyse bir yönden de bu arabalar çok tehlikeli demektir.

Alıntıları Göster
    İlk önce drift'in ne olduğunu tam bir tanımlamak gerekiyor sanırım. Slide ile karıştırılıyor çoğu kişi tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

İlk önce drift'in ne olduğunu tam bir tanımlamak gerekiyor sanırım. Slide ile karıştırılıyor çoğu kişi tarafından.

en doğru tespit
  • quote:

quote:

30. saniyeye dikkat. yerlerin ıslak olması avantaj sayılabilir ama kontrolü kaybetmemekte beceridir.

Alıntıları Göster
    bu hareketler araca ne gibi zararlar verir? çok masraf çıkarır mı ?

• Biraz yetenekliyseniz ve aracinizin arkasi hafifsa onden ceker arabayla da drift yapilabilir, ama bu aslinda cogu arabayla yapilan ve drift sanilan slide olayidir. Arabanin viraj icinde suruklenmesi drift felan degildir. Hele ki 1. Viteste oversteer olayi bana kalirsa hic degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 23 Ağustos 2012; 18:02:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Biraz yetenekliyseniz ve aracinizin arkasi hafifsa onden ceker arabayla da drift yapilabilir, ama bu aslinda cogu arabayla yapilan ve drift sanilan slide olayidir. Arabanin viraj icinde suruklenmesi drift felan degildir. Hele ki 1. Viteste oversteer olayi bana kalirsa hic degildir
    Slide ile drift arasındaki farkı biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Senin gibi düşünceli insanlar yüzünden piyasada temiz bmw kalmadıya..

Bende yanlıyorum.. Ama arabanın canını çıkartarak değil '' kaymak asfalt '' tabiri kullandıgımız yollarda direksiyon hareketi biraz daha sert ve düşük vites asc kapalı bir şekilde tatlıca atıyor arkayı direksiyonu bırakıyorum topluyor asc mi açıp yavaşca devam ediyorum..

zorladığımda oldu sağa dönüş kaymak asfalt gene bir koydum gaza araba yan yan çıktı bi debriyaj tazeledim bide diğer tarafa..

Ne oldu hiç birşey sadece arabayı etiket ettim satarken oradakiler görse arabanın canını çıkartıyordu alınmaz der..

Ha ama ben arabamız alındı alınalı 10 defa 15 defa yapmışımdır şimdi yapmıyorum bile sanayiye gitmeyi istemiyorum çünkü
    bu arada tecrübesiz biri kavşakta falan denemesin kaldırıma araba oturtturma tecrübesini yaşar :D
    Ben yaşamadım ama sizinde başınıza gelmesin :D

DRİFT KAVRAMI ÇOK FARKLI BİRŞEY HER SIFIR ÇİZEN DRİFT YAPMIŞ OLMUYOR HER DUBA VS KAVŞAK ETRAFINDA DÖNEN DRİFT YAPMIŞ OLMUYOR..

GERÇEK DRİFT ARAÇLARI ÖZEL MODİFİKASYON VE + 250 HP DİR BENCE BMW M3 BİLE DRİFT ARABASI DEĞİLDİR..!

bunu yazmak için geldim. Helal olsun sana.

Bu yüzden 2. el den uzağım. Ben aktarma organları hırpalanmış araç istemiyorum. Yanlamak nedir ya

Teşekkür ederim az çok araçlara ne kadar zarar açtığının farkındayım ama bu iş dip gaz sıfır çizerek olmaz usul usul gaz verip aracı yormadan yapılmalı bakımları eksik edilmemeli diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: the others

+1 konuya odaklanalım lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Slide ile drift arasındaki farkı biri açıklayabilir mi?

Drift :

Powerslide :

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ufak modifiyelerle çok sağlam drift yapabilirsin,jdm works çok sağlam işler çıkartıyor bmw konusunda

http://www.jdmworks.net/turbo-bmw

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

4x4 olanlar hariç yaparsın varsa 4x2 moduna alıp onlada yaparsın ama zayıflamış aşınmış lastik işini kolaylaştırır.

Alıntıları Göster
    Subaru wrx stı evo lar nasıl yapabılıyor ozaman
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tabikide BMW her zaman driftte bir numaradır çünkü bmw nin kulandığı diferansiyel teknolojisi sadece bmw ye hastır diğer bir çok araç özellikle japon arabaları iyi drift atar mantığı yanlıştır. çünkü drift aracın merkez kaç kuvvetine meydan okuma çabasıdır diğer araçlar peş peşe gelen s virajlarda 6 . 7 . virajdan sonra spin atarlar niye çünkü merkez kaç kuvvetine karşı koyamazlar bmw ise bu konuda bir numara hem güçlü hem dah iyi bir donanıma sahip bmw nin her stock modeli tüm japon tuning arabalarından iyiydir. bmw candır can.

• 116d ile bile yaptilar hepsiyle yapilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EZIO AUDITORE

Tabikide BMW her zaman driftte bir numaradır çünkü bmw nin kulandığı diferansiyel teknolojisi sadece bmw ye hastır diğer bir çok araç özellikle japon arabaları iyi drift atar mantığı yanlıştır. çünkü drift aracın merkez kaç kuvvetine meydan okuma çabasıdır diğer araçlar peş peşe gelen s virajlarda 6 . 7 . virajdan sonra spin atarlar niye çünkü merkez kaç kuvvetine karşı koyamazlar bmw ise bu konuda bir numara hem güçlü hem dah iyi bir donanıma sahip bmw nin her stock modeli tüm japon tuning arabalarından iyiydir. bmw candır can.

Abartının bu kadarı Alman araçları severim. Ama driftte tartışmasız japonlar 1 numaradır

• 2 serisi active tourer la yapamazsın çünkü önden çekişli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: William Somerset

quote:

Abartının bu kadarı Alman araçları severim. Ama driftte tartışmasız japonlar 1 numaradır

kardeş abartı yok bence tabi japon arabaları kötü demiyorum ayrıca herkesin zevki başka bend ejaponları çok severim özelikle nissan ve mazdayı bide evo ama olay almanlarda değil örneğin mercedes o kadar iyi drift atamaz hep spin hep spin yani sende haklısın stock hali daha iyidir mevzusu biraz abartı gibi ama bence her türlü bmw

• Ben passat b8 ile yapiyorum ama bmw ile de yapilir galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: William Somerset

quote:

kardeş abartı yok bence tabi japon arabaları kötü demiyorum ayrıca herkesin zevki başka bend ejaponları çok severim özelikle nissan ve mazdayı bide evo ama olay almanlarda değil örneğin mercedes o kadar iyi drift atamaz hep spin hep spin yani sende haklısın stock hali daha iyidir mevzusu biraz abartı gibi ama bence her türlü bmw

Bi kaç pist drift videosu izle bence. Bmw yi sağa sola şehir içi savuranları boşver. Göreceksin bmwlere bile japon motoru takılmış. Daha çok eski e30 e36 lar kullanılıyor. Çünkü hafifler. Japon araçlarına yakınlar. Yani japon 1 bmw 2 benim sıralamam bu :)

• en tutlanı e36 m3 olan ve e92 m3 olanları fena yanlıyor ve yurt dışındaki drift turnuvalarında bu araçları full modifiye yapıyorlar pek e46 ile uğraşmıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.