Şimdi Ara

Bmw premium selection sahtekarlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borusan Çorlu'dan 2018 mart ayında 1 serisi araç aldım. Bana verilen güvence taahhüdünde sadece tampn boya far değişimi olduğu tramerin de 6000 tl olduğu belirtildi. Yaklaşık bir yıl sonra aracımı satmaya karar verdim ve anlaştığım kişi kapora gönderdikten sonra aracın ek olarak 7000 tl dolu hasarlı olduğunu vazgeçmek istediğini belirtti. Önce çok şaşırdım ancak kontrol ettiğimde doğru olduğunu gördüm. Çok mahcup olarak durumu anlattım açıkcası dolandırıcı gibi gözükmekten dolayı çok utandım iade ettim kaporayı. Bmw yi arayp durumu anlattım ama hepsi topu başka yere attı ilgilenmediler sonradan tramere ekleme olabileceğini hatanın bundan olduğunu vs belirttiler oysa araç bana satılana kadar hep bmw borusana aitmiş ve tüm kasko anlaşmaları ve hasar tamiri bizzat borusan tarafından yapılmış bunu sigorta şirketinden öğrendim. Dolayısı ile borusan resmen bilgisi olduğu bir hasarı satarken benden saklamış. Aracımda büyük bir değer kaybı oldu ve tüm alıcılar vazgeçti. Bu durumda mahkeme de iade kararı çıkması mümkün müdür yoksa değer kaybı mı hesaplanır bilgisi olan varsa iletirse memnun olurum. Beni kandıran sözde kurumsal firma Bmw Borusan'ı yaptığı sahtekarlık sebebi ile de kınıyor kesinlikle uzak durmanızı öneriyorum.

• Alırken tramer kaydı sadece 6000 liradır diye yazılı bir belge verdiler mi ki hocam?
    Ya da mail SMS gibi bir mesaj var mı elinizde onlardan gelen?

Mahkemeye giderse inkar etme ihtimalleri yüzde 99.999 olduğu için ispat etmeniz gerekebilir. Yoksa iddianız havada kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Alırken tramer kaydı sadece 6000 liradır diye yazılı bir belge verdiler mi ki hocam?
    Ya da mail SMS gibi bir mesaj var mı elinizde onlardan gelen?

Mahkemeye giderse inkar etme ihtimalleri yüzde 99.999 olduğu için ispat etmeniz gerekebilir. Yoksa iddianız havada kalır.
    Yazılı belge var elimde kendilerinin verdiği, aynı şekilde 6000 tramer ve tampon boya far değişim dışında işlem yoktur hak talebi bunun dışında yapılamaz minvalinde bir yazı var. Buna dayanarak kesin iade çıkar mı bilginiz var mıdır ?
  • O zaman elin kuvvetli bence, hakkını son kuruşuna kadar aramalısın, bu konuda sen ne ilksin ne de son olacaksın.

Hatta burada yaptığın gibi insanları da uyarmaya devam et ki hem onlar için bir ders olur belki bir dahaki sefere biraz çekinirler hem de başka insanların senin durumuna düşmesini engellemiş olursun belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 12 Mart 2019; 12:30:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispat varsa hakkınızı alırsınız muhtemelen ama detayları konuyla ilgili bir avukata falan sormanız gerekebilir hocam. ben çok bilmiyorum detayları, iade ya da indirim gibi seçenekler olabilir ama benzer durumda iade konusunda aynı fiyattan iade gibi şeyler yaşayanlar olmuştu sanırım o da geçen yılki fiyattan iade etmek de sıkıntı olacağı için arada kalmıştı.
    avukat tanıdığınız varsa fikir alabilirsiniz prosedür konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ispat varsa hakkınızı alırsınız muhtemelen ama detayları konuyla ilgili bir avukata falan sormanız gerekebilir hocam. ben çok bilmiyorum detayları, iade ya da indirim gibi seçenekler olabilir ama benzer durumda iade konusunda aynı fiyattan iade gibi şeyler yaşayanlar olmuştu sanırım o da geçen yılki fiyattan iade etmek de sıkıntı olacağı için arada kalmıştı.
    avukat tanıdığınız varsa fikir alabilirsiniz prosedür konusunda.
    En azından dava tarihinden itibaren hatta alım tarihinden itibaren faiz işletilebileceğini belirtti avukat bana, bahsettiğiniz kişi faiz almamış mı acaba ?

• Bu durum nitelikli dolandırıcılığa girer. Önce avukatınızla notere gidip aracı geri almaları ya da sonradan çıkan hasar kaydı tutarının yasal faizi ile geri iadesi için ptotesto çekin. 15 gün içerisinde cevap vermezlerse suçu kabul etmiş sayılırlar. İtiraz ederlerse elinizdeki belgelerle mahkemeye verirsiniz. Kazanma ihtimaliniz çok yüksek. Ama 1 yıl sürebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Bu durum nitelikli dolandırıcılığa girer. Önce avukatınızla notere gidip aracı geri almaları ya da sonradan çıkan hasar kaydı tutarının yasal faizi ile geri iadesi için ptotesto çekin. 15 gün içerisinde cevap vermezlerse suçu kabul etmiş sayılırlar. İtiraz ederlerse elinizdeki belgelerle mahkemeye verirsiniz. Kazanma ihtimaliniz çok yüksek. Ama 1 yıl sürebilir.
    Kişiden alınca öyle oluyor aslında haklısınız kurumsal firma olunca net sorumlu flulaşıyor hepsi haberimiz yoktu modunda vekaleti yarın veriyorum mahkemeye vereceğim münkün olan en yüksek miktarı ve masrafları verdirmek için savaşacağım çünkü mağduriyetimi sadece aracı geri alarak giderebilirlerdi fazla bir talebim olmadı.

• Yolunuz açık olsun inşallah kazanırsınız.

• Sonradan görünen dolu hasarı tramer'den mi çıkıyor? Aracın plakasını değiştirmişseniz, plakanın önceki takılı olduğu araca ait dolu hasarını görüyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Sonradan görünen dolu hasarı tramer'den mi çıkıyor? Aracın plakasını değiştirmişseniz, plakanın önceki takılı olduğu araca ait dolu hasarını görüyor olabilirsiniz.
    Yok plaka değişmedi aynen kullanıyorum plakayı zaten poliçeler bmw borusan tarafından yaptırılmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.