Şimdi Ara

BMW R75/5-6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Klasik motorlara karşı bir ilgim var özelliklede başlıkta belirttiğim BMW R75 serisine. Bir zamanlar geçirdiğim bir kaza yüzünden motora bir süre elveda demiştim fakat artık daha fazla tutamadım içimde ve yeni bir motor alma isteği sardı beni ve artık ruyalarıma girecek derecede bu motoru istiyorum acayip . Bana bu motor hakkında bilgi verebilecek birilerini bulmak umuduyla yazıyorum. Şimdiden cevaplarını için teşekkür ederim.

• içimdeki ateş daha sönmedi.
  • seni sahibinden de klasik motorsikletler bölümüne yönlendirelim ben de çok seviyorum onları ama akıl işi değil belki çok uygun bulsam düşünebilirim sizin bütçe ne kadar ?
  • Maksimum 8bin liraya çıkabilirim gibi duruyor şu anlık çok iyi durumda olmasada yürüse yeter gibi zamanla yavaş yavaş toparlanır. Aslında daha çok merak ettiğim şey teknik özellikleri tabi kaç cc olduğu falan değil kullanımı nasıldır rahatmıdır güzel bir bakımdan sonra daha ne kadar beraber yollarda dolaşırız gibi şeyler sonuçta neredeyse babamla yaşıt motorlar fakat günümüzdeki custom görmüş hallerini falan görünce içim bir hoş oluyor. Sahibinden de 2500$ a görmüştüm ama ilanın süresi doldu sahibiyle iletişime geçemeden. Birde r75/5 ve 6 arasında ki fark tam olarak nedir sadece gösterge modeli ve anahtar giriş bölümü gözüme çarptı başka bir fark hissedemedim tabi yakından görmedim ama.
  • Yok mu hiç babası belkide dedesi bu motordan kullanan ya da benim gibi seven ve sevdiğine ulaşmış kimseler bu motorla ilgili bilgi verebilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a6 2.4 2007 model
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.