arkadaşlar merhaba. uzun uzun anlatıyorum umarım cevap bulabilirim. bu seneki ramazan bayramında aracımda tekleme oluyordu. 4-5 tane tamirci gezdim. en son yere geldiğimde aracın buji ve buji kablolarını ateşlemesini vs kontrol etti. hatta buji kablosunu çıkarıp tekrar taktığında düzeldi biraz. sonra ordaki eleman, abi senin arabanda sıkıntı yok sadece hava almış dedi. başka yere gittim radyatör su dolum yerinden pompayı vurdu alttan su akmaya başladı yani radyatör delikmiş. neyse onu da yaptırdım. 2 hafta sıkıntı vermedi. tekrar teklemeye başladı. gazda benzinde araç tekliyor motor ısınınca bu sorun biraz olsun gidiyor. son zamanlarda ise egzoz bazen feci şekilde patlıyor valla bazen yola dalıyorum ben bile korkuyorum :) genelde motor freni yaparken oluyor. birde araçta gaz ve benzin kokusu gelmeye başladı. 3-4 gün önce motor yağı takviyesi yaptım egzozdan duman atmaya başladı( bu hataydı zaten)
yani 3-4 parça değiştirmek gerekiyor ama asıl sorunu bulmak için teker teker deneye deneye yapılması gerekiyor da o kadar bütçeye sahip değilim krediyle araba aldım. Nokta atışı yapmam gerekiyor. bu durumla karşı karşıya kalan var mı? yardımcı olabilecek birileri?
teşekkürler şimdiden.
araç 96 model bmw 3.18is atiker sıralı sistem var.