|
BMW ve Mercedes, sürücüsüz araçlar konusundaki iş birliğini askıya aldı
-
-
Tam Otonom işi hikaye bunu herkes biliyor. Maymun iştahlı müşterinin gazını almak için firmalar çeşitli reklam işlerine yöneliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otonom araçlar için yollar ve şehirler hazır değil belki sıfırdan kurulmuş teknolojik alt yapısı ile Dubai bu araçlar için uygun bir şehir olabilir onun dışında hazır bir şehir bence yoktur.
-
Adamlar duzgun serit bile olmayan bursa uludag yolunda oteller bolgesine tesla ile otonom cikiyor. Youtube da izleyin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yapay zekanın da gelişmesiyle 10 -15 sene içinde neredeyse tamamen otonom araçlar olacağına inanıyorum.
-
en az 20 senesi var
-
gerçek otonom sürüş bu değildir araba elbette bir navigasyon üzerinden rota belirleyip o istikamete hareket edebilir bu sadece otonom sürüşün birinci evresidir benim anlatmak istediğim şehirle bütünleşmiş bir sürüş düşünün arabanızı sadece bir yerden bir yere ulaşım olarak değil arabanın sizi
o şehrin her noktasına içinde siz olmasanız bile verilen komuta göre hareket etmesi mesela işe gittiniz park etmeniz gerekiyor vaktiniz o an sıkışık sizin vereceğiniz bir komutla araba kendini sürücü olmasa bile park edebilmesidir veyahut çocuğunuz okulda siz işiniz gereği geç çıkacaksınız çocuğunuzu okuldan alıp eve getirip ve tekrardan size ulaşması işte gerçek otonom sürüş budur.
-
Dümdüz otobanda bodoslama bariyere giren teslaları da görmüşsündür.
Benim belirtmek istedigim yol durumunun otonom surus icin bir kriter olmadigi ki senin dedigin de bunu teyitliyor. Otonom surus aracta bitiyor, yolla hicbir ilgisi yok.
Herşeyle ilgisi var.
Teslanin navigate on otopilotunu gorunce birbirlerine yapicaginiz isi silkeleyim dedi heralde.
“Aldyapi yoh yigenim”cilere anlatamazsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X