Şimdi Ara

BMW X3 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuscobar -- 1 Ekim 2013; 11:31:51 >
  • Innerorts in l/100 km [5,8]
    Außerorts in l/100 km [5,2]
    Kombiniert in l/100 km [5,4]

Bunlarda yakıt tuketimleri.
  • sağlamaz..
  • Düne kadar peynir ekmek gibi satan Captiva bile 4X2 olunca satış rakamları düştü. Bu tip araçlarda 4X2 tercih edilmiyor. Sonuçta crossover degil BMW tabiri ile SAV...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyelerinizle aracı xdrive olarak sipariş ettim, ocak ayı başında teslim alcam. Size araçla ilgili izlenimlerimi detaylı olarak fotoğraflayıp buradan yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuscobar

Tavsiyelerinizle aracı xdrive olarak sipariş ettim, ocak ayı başında teslim alcam. Size araçla ilgili izlenimlerimi detaylı olarak fotoğraflayıp buradan yazacağım.

Hayırlı olsun Xdrive almakla iyi yapmışsın.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak
    Aşağıdaki fotoğraflarda x3 gösterge panelleri var. Bu iki panel neye göre değişiyor. x3 lerde bildiğim kadarıyla efficienty dynamics özelliği yoktu en azından bulunduğum ülkedeki listelerde ed li bir araç listede görünmüyor. Ama internetten yaptığım araştırmada hem fotoğraf olarak hemde video olarak alttaki fotoğrafta yer alan dijital ekrana sahip x3 ler gördüm. bu geniş dijital ekran ed özelliğiyle gelen birşey mi ya da navigation profasionala sahip olan araçların bir ekstrası mı? Yani alttaki ekran hangi donanımın bir parçası bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuscobar -- 29 Aralık 2013; 21:25:21 >

• Gelismis gosterge paneli opsiyonu. En azinda f20 ve f30 da bu opsiyonla geliyor. Navigasyonla bir alakasi yok

• Multifunktionales Instrumentendisplay(çok işlevli gösterge paneli) ise kastınız bu opsiyon x3 lerde yok, araç 2013 te sipariş verilmiş 2014 model.
  • Arkadaşlar ekran navigasyon profesional ile birlikte geliyormuş, en azından kullanma kılavuzu öyle diyor:)
  • Profesyonel navigasyonun eklentisiymiş, araç istediğim ekranla geldi. Memnuniyet verici.
  • Arkadaşlar x3 ün yeni versiyonu çıktı biliyorsunuz. 1.6 olması dışında başka ne gibi farkları var önceki kasaya göre? Motor ne yapımı? Bazı arkadaşlar fransadan falan bahsediyor? Bilen varda yeşillendirebir mi acaba? Teşekkürler.

• KIŞLIK LASTİK?

Arkadaşlar günaydın. Yeni X3 sdrive 1.6 aracımızı teslim alacağız. Ancak üzerindeki kastikleri bilmiyorum. Araçda 4x4 değil. Kışlık lastik için ne diyorsunuz? Bayiden çıkmadan önce alıp taktıralım mı? Kullananlar düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himpton -- 6 Ocak 2015; 7:44:52 >
  • 2.0 2009 TDI ÖNERİR MİSİNİZ.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-ciftkurtlar-plaza-2009-bmw-x3-xdrive-374653205/detay/

bu ilandakini mesela.

• Merhaba Arkadaşlar 2009 model Bmw x3 2.0d Xdrive modeline sahibim. Bu kasa e83 olarak geçiyor dimi? internette ön ızgaralar için sticker degilde geçmeli olanlar dan arıyorum.

Nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Aşağıdaki resim gibi olacak..

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: chattam

Merhaba,

Ben X3'e Aliexpress'den aldım. 11 usd civarı bir fiyat ödedim.

https://tr.aliexpress.com/item/3D-M-Car-Styling-Front-Grille-Trim-Trim-Strips-For-BMW-3-4-5-5GT-Series/32552966018.html?spm=2114.13010608.0.0.HjvV92

bakabilirsiniz.

Teşekkürler ama 13 seçenekten hangisini seçtiniz?

• Maximum 90 bin liraya kadar bütçem var. kendi aracımı satıp üstüne kredi çekeceğim. daha da bir kuruş dahi kendimi zorlayamam.

dizel otomatik suv araç düşünüyorum.

2008-2009 model X3 2.0d xdrive ile

2005-2006 model X5 3.0d

arasından kaldım.

Yakıt tüketimi nasıl?
    170-180 km hızlarda yol tutuşu nasıl? gürültü vs oluyor mu?
    Bakımları ne kadar masraf çıkarır?
    Kronik sorunları var mı?
    Alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Kısacası eski model x5 mi yeni model x3 mü? yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Bmw den akıldışı araba.

https://teknopusula.com/bmw-tamamen-surucusuz-otomobil-uretecek-6712/

• X3 whatsapp grubu var mıydı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.