Şimdi Ara

BMW X6 M50D İzmir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
14.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

quote:

quote:

teknik veriler çok komik geldi yanlız bana 3.0d tüketimi: 8.2 litre/100 km 5.0d'nin ise 7.7 litre. hiç gerçekçi gelmedi. gerçi iki motorca 2993 cc.
    birde 50d yazısı çok çakma duruyor bu araçtan haberim olmasa ve sokakta görsem kırtasiyeden aldığı yazılarla yapmış derdim açıkçası

Bunlar ortalama değerler mi ?

wikipediadan baktım, ortalama olup olmadığı yazmıyor ama bence uzun yol değeridir 3.0 motorla o değerler imkansız şehiriçi 12-13 lt yakar affetmez.

İmkansız değil,şehiriçi 10 litre yakar

2 ay kadar kullandım. 3.0d, şehir içi çok sert kullanımda 11.9 u geçemedim.Uzun yoldada 8 in altına düşemedim x6 çok seri bir araç, emsallerine göre gidişi çok iyi ama içi dar..Özellikle arkada oturduğum zaman bunalıyordum.

uzun yolda dipgaz gidince kaça cıkıyordu acaba değerler?

• quote:

X6 hiç kullanmadım ama 530d kullanmıştım,uzun yolda 7.2 litre yakmıştı.X6 o cüsseye göre çok iyi yakmış.

Evet hem ağır hem 4x4, ilk bindiğimde gözüm korkmuştu ama baktım ki bizim arabalardan az yakıyor inmedim arabadan. Tek korkum dikizlerinin çok büyük olmasıydı.Bizim burda şoförlük pek yok ister istemez çekiniyorsun, parçası çok pahalı, köpeğe vurduk 5.500 Euro para ödedik BORUSANA.
  • quote:

Dipgaz yapınca şehir içinde arabanın kontrolü biraz sıkıntılı oluyor , birde emanet olunca göstergeye bakamıyorsun Uzun yoldada dipgazda çok farketmiyor sadece anlık hızlanmalarda yükseliyor.Bursadan Ankara ya 200 km hızla geldim ortalama 11 litreydi .
  • Cem Otomotiv'in sahibidir büyük ihtimal.
  • çok shekil duruyo hanyyy;))
  • quote:

quote:

X6 hiç kullanmadım ama 530d kullanmıştım,uzun yolda 7.2 litre yakmıştı.X6 o cüsseye göre çok iyi yakmış.

Evet hem ağır hem 4x4, ilk bindiğimde gözüm korkmuştu ama baktım ki bizim arabalardan az yakıyor inmedim arabadan. Tek korkum dikizlerinin çok büyük olmasıydı.Bizim burda şoförlük pek yok ister istemez çekiniyorsun, parçası çok pahalı, köpeğe vurduk 5.500 Euro para ödedik BORUSANA.

Geçmiş olsun,borusan da isminin hakkını iyi vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Dipgaz yapınca şehir içinde arabanın kontrolü biraz sıkıntılı oluyor , birde emanet olunca göstergeye bakamıyorsun Uzun yoldada dipgazda çok farketmiyor sadece anlık hızlanmalarda yükseliyor.Bursadan Ankara ya 200 km hızla geldim ortalama 11 litreydi .

Biraz mı ? :)) Dip gaz'da devamlı esc ışığı yanıyor

• quote:

quote:

quote:

Borusan güzel geçirdi Yalnız takdir ettim adamları gerçekten çok ilgililerdi ve en ufak ayrıntısına kadar değişen vidaların bile resimleri çekilmişti .Arabaya kadar uğurladılar
    Otomatik olduğu için yada DSC açık olduğu için pek yanmıyor ışık ama koskoca aracın Asfaltta yırtındığını hissediyorsun.

• 40d ye bindim o bile acayipti bunu düşünemiyorum.
    Yalnız bedava verseler illaki alırım ama benim gözümde para verip alınacak araç değil.
  • X6 nın hakkını verecek bir motor, ona yakışan da bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

40d ye bindim o bile acayipti bunu düşünemiyorum.
    Yalnız bedava verseler illaki alırım ama benim gözümde para verip alınacak araç değil.

Sizce niye ? Yoksa x5 daha mı iyi.

•  BMW X6 M50D İzmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

40d ye bindim o bile acayipti bunu düşünemiyorum.

Sizce niye ? Yoksa x5 daha mı iyi.

Bana hitap eden bir araba değil.
    Ön koltuk bile dar gelmişti,arka taraf desen bildiğin mezar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Borusan güzel geçirdi Yalnız takdir ettim adamları gerçekten çok ilgililerdi ve en ufak ayrıntısına kadar değişen vidaların bile resimleri çekilmişti .Arabaya kadar uğurladılar
    Otomatik olduğu için yada DSC açık olduğu için pek yanmıyor ışık ama koskoca aracın Asfaltta yırtındığını hissediyorsun.

Geçmiş olsun diyelim :)
    Vallahi 530da tutamiyorsun arabayi saga sola kacmak istiyor onuda dsc tutuyor (bu arada ilk yazdigimda d yerine e yazmisim esc olmus)

• ben daha öncede görmüştüm bmw ye yakışır bir araba bence
  • Hayalimdeki arabalardan.

• Bu arabadaki dizel 3.0 litre yeni nesil, 383 hp olması lazım . aynı motor 5 serisini 0-100 e 4,7 saniye de ulaştırıyor. Yakıt tüketimi ise komik denilecek kadar düşük.
  • dizel motorda bmw asmış kendini, neredeyse rakipsiz
    2000cc'de oldugu gibi 3000cc'de muazzam degerler,
    helal olsun valla
  • Torosla çeyrek mil yarışı mı var orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Torosla çeyrek mil yarışı mı var orda

Toros çok zorladı ama başaramadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.