Şimdi Ara

BMW X6 M50D İzmir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
14.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Orijinalden alıntı: 35CEM76

quote:

Orijinalden alıntı: Like A Warrior

hocam bu konuyu görüp üye oldunuz sanırım. aramızda görmek isteriz :)

fazla zaman ayırabileceğimi sanmıyorum. Forumlarda eskiyim. Nikim accz dir.

Çok özele girmek istemem de, izmirde hangi sektörde çalışıyorsunuz?

Bende merak ettim.
  • Kaçın la kaçın sahibi geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

Cem Otomotiv'in sahibidir büyük ihtimal.

değilim arkadaşım.

BMW X6 M50D İzmir

Oooo Arabanın sahibi gelmiş saygılar abi :)

Saygı görmek için illa ki x6 sahibi mi olmak lazım :)

:) onunla gördüğün saygıdan hayır gelmiyor ne yazık ki :)

Bu cümleden sonra bize helal olsun demek düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

Cem Otomotiv'in sahibidir büyük ihtimal.

değilim arkadaşım.

BMW X6 M50D İzmir

Oooo Arabanın sahibi gelmiş saygılar abi :)

Saygı görmek için illa ki x6 sahibi mi olmak lazım :)

:) onunla gördüğün saygıdan hayır gelmiyor ne yazık ki :)

Nokta

• Tahoe veya escalade yerine neden x6 aliniyor hala cevap bulamadim. Babam heralde benim kafadan, tahoe cok severim, 98model istedim alicakti ama alsada ben ogrenci halimle lpg sini karsilayamicagimdan. Onun yerine su an captiva kullaniyorum yakiti ogrenciye gore fazla ama deger. Babamin yasinda olsam veya x6 alan adamlarin yasinda, gidipte bu arabalara para vermem x6, q7. 2012tahoe 110bin dolar veya escalade 140bin dolar. Bunlardan daha tas arabam 12lt yeni kasalari yakiyor. Yaksin ne olucak, biniyosam tam biniyim. Ah babami ikna edebilsem kendine alsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Tahoe veya escalade yerine neden x6 aliniyor hala cevap bulamadim. Babam heralde benim kafadan, tahoe cok severim, 98model istedim alicakti ama alsada ben ogrenci halimle lpg sini karsilayamicagimdan. Onun yerine su an captiva kullaniyorum yakiti ogrenciye gore fazla ama deger. Babamin yasinda olsam veya x6 alan adamlarin yasinda, gidipte bu arabalara para vermem x6, q7. 2012tahoe 110bin dolar veya escalade 140bin dolar. Bunlardan daha tas arabam 12lt yeni kasalari yakiyor. Yaksin ne olucak, biniyosam tam biniyim. Ah babami ikna edebilsem kendine alsa

Arkadas vergiden bahsetmis co2 emisiondan bahsetmis,ki haklida.

Bunlar escalade ile olacak seyler degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ne zevksiz milletiz yahu kaç tane ilan var hepsi ya siyah ya beyaz..

üstelik 150.000 € luk araç da tampon altları plastik yazıklar olsun bmw ye..

Dostum bu arabalar özel sipariş üzerine en ufak ayrıntısına kadar seçilip teslim alınan arabalar

Hazır olan öyle istemiyorsan gidersin sipariş verirsin borusana verirsin istediğin donanım ve renkte bekler babalar gibi teslim alırsın ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Tahoe veya escalade yerine neden x6 aliniyor hala cevap bulamadim. Babam heralde benim kafadan, tahoe cok severim, 98model istedim alicakti ama alsada ben ogrenci halimle lpg sini karsilayamicagimdan. Onun yerine su an captiva kullaniyorum yakiti ogrenciye gore fazla ama deger. Babamin yasinda olsam veya x6 alan adamlarin yasinda, gidipte bu arabalara para vermem x6, q7. 2012tahoe 110bin dolar veya escalade 140bin dolar. Bunlardan daha tas arabam 12lt yeni kasalari yakiyor. Yaksin ne olucak, biniyosam tam biniyim. Ah babami ikna edebilsem kendine alsa

Arkadas vergiden bahsetmis co2 emisiondan bahsetmis,ki haklida.

Bunlar escalade ile olacak seyler degil.

Vergi kabul edilebilir ama co2 onemli degil

• Hep merak etmişimdir...Hazır bir arkadaş görmüşken ona soralım.

Böyle bir araba alabilmek, ve vergisi, yakıtı, bakımı, bunları karşılayabilmek için "zengin" olmak şart.

Yaş, 40 ın altındadır sanırım. Zenginlik aileden mi geliyor? Yoksa kendiniz çalışarak, didinerek mi bu parayı kazandınız. Genellemeler bazen hatalı olur, ama yinede kolaya kaçıp yapıyoruz. Ben bu tür arabalara binen arkadaşlar kısa yoldan zengin olmuştur diye düşünüyorum. Hani güzel bir ihale, risksiz bir al-sat işi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 1 Kasım 2012; 8:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ne zevksiz milletiz yahu kaç tane ilan var hepsi ya siyah ya beyaz..

üstelik 150.000 € luk araç da tampon altları plastik yazıklar olsun bmw ye..

Dostum bu arabalar özel sipariş üzerine en ufak ayrıntısına kadar seçilip teslim alınan arabalar

Hazır olan öyle istemiyorsan gidersin sipariş verirsin borusana verirsin istediğin donanım ve renkte bekler babalar gibi teslim alırsın ....

bir gün arabaya 200.000 € verecek duruma geldiğimde beklerim zaten. o kadar para veriyorsam her şeyiyle içime sinmesini ve bana özel olmasını isterim bayide hazır üretilmiş ya da fabrikadan standart çıkmış aracı almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Hep merak etmişimdir...Hazır bir arkadaş görmüşken ona soralım.

Böyle bir araba alabilmek, ve vergisi, yakıtı, bakımı, bunları karşılayabilmek için "zengin" olmak şart.

Yaş, 40 ın altındadır sanırım. Zenginlik aileden mi geliyor? Yoksa kendiniz çalışarak, didinerek mi bu parayı kazandınız. Genellemeler bazen hatalı olur, ama yinede kolaya kaçıp yapıyoruz. Ben bu tür arabalara binen arkadaşlar kısa yoldan zengin olmuştur diye düşünüyorum. Hani güzel bir ihale, risksiz bir al-sat işi vs.

33 yaşında tanıdığım var. Çalıştığı firmalardan 12 bin eur civarı maaş alan. Ayrıca bir tane daha var o 36 yaşında ve 28 bin eur maaş alıyor. ( Türkiye'de) Bu kişiler anneden babadan değil direk bileği ile kafası ile ....

Bunun haricinde yaşı benden küçük olup ( 33 yaşındayım ) ticaretle uğraşan ve bu ayarda kazancı olan arkadaşlarım var. Babadan kalarak değil , internet vs...

Vizyon meselesi , ayrıca benim tanıdığım insanların ortak yönü , para kazanmaktan ziyade çalışmayı sevdikleri için para kendi kendine geliyor. Para kazanmak için özel bir çaba harcadıklarını görmüyorum. Yapı ile alakalı , ben onların yanında epey tembel kalıyorum.

Kısaca gördüğümüz çok lüks evlerin , çok lüks araçların sahiplerini, boş beleşten kazanmış , haram yemiş gibi düşünmeyin. Mutlaka diğer insanlardan kafa yapısı olarak farklılıkları oluyor. Ayrışıyor, bambaşka açılarda bakıyorlar olaylara. bunun sonucu olarak para ister istemez geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

quote:

quote:

150.000€ ve üstü para verip mazotlu arabaya binmek benim için hiç mantıklı değil.

150.000€'yu veren adam zaten milyonluk adamdır, km'de ha 35krş yakmış, ha 70krş yakmış fark etmez.

[kendi görüşüm]

Yani buda bir mantık ayrıca araç 150 bin euro değil sizin gördükleriniz grey olanlardır aracın geçek fiyatı 200 bin civarıdır. Ve borusan sadeece sipariş ile getiriyor.

Ben yakıtını düşünerek böyle bir hemle yapmadım. Zaten dizel araba almak bana mantıklı gelmiyor normalde. Çünkü aradaki fiyat farkı zaten 5 senelik benzin tüketimim benim. Benim bunu tercih etmemin sebebi co2 degerleri ve vergilerindeki inanılmaz fark ve bunu düşünen tek adam ben olmadığım içinde yarın öbürgün satarken ki kolaylık. biri 5.000 biri 18.000 tl. bunu ben önemsemesemde satarken önemseniyor ;)

İyi fiyata almışsınız, 3 serilerinin bile 110-120'leri gördüğü yerde X6 200'e gayet iyi bir fiyat.

Kazası belasız kullanmanız dileğiyle.

€200.000'dan bahsediyor bence.

Evet sanırım Euro bir anlık fail oldum, 200.000'ini TL olarak algılamak heyecan yaptı

Agzin bal yesin , ayagin mpower gordun hocam.ne kadar guzel fiyat cektin oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Arac gayet guzel, plaka cok daha guzel

teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Hep merak etmişimdir...Hazır bir arkadaş görmüşken ona soralım.

Dostum yaşım 37 Ailemin durumu normal. Ben evet çalışarak geldim 12 yaşımdan beri izmir çankaya da esnaflık yapıyorum. Fazla detaya gerek yok ancak beni tanıyanlar bu yorumu yapabilir. KIsa yoldan zengin olmak konusunda kastınız ne bilmiyorum ama insanlara şans dogabilir. Ben o şanslılardan değilim ama olada bilirdim bu sonucu değiştirmez-ki Bende o şanslı lardan sayılabilirim. İnsanlar önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirse çok zor oldugunu düşünmüyorum. Ama memur zihniyeti ile olamayacağı kesin tabiki.

• quote:

BMW X6 M50d Teknik Tablo;

Hızlanma, (100km/s): 5.3 saniye
    Maksimum hız: 250km/s
    Ortalama yakıt tüketimi: 7.7 litre/100km
    CO2 emisyonu: 204 g/km (EU5)

Değerleri nerden aldınız bimiyorum ama ama 0/100 4.7 olarak geçiyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

BMW X6 M50d Teknik Tablo;

Hızlanma, (100km/s): 5.3 saniye
    Maksimum hız: 250km/s
    Ortalama yakıt tüketimi: 7.7 litre/100km
    CO2 emisyonu: 204 g/km (EU5)

VW Polo Gti 2012 180 Hp 43.000 tl.

0-100 6.8 saniye
    Maksimum hız 235.

40 kağıt verin polo gti alın x6'yla kapışın

Birde kaza anını düşün mek lazım Aradaki kasa farkını düşününce aradaki ucurum bariz. Ayrıcada o araç bunun yanına bile gelemez ;) Kusura bakmada o araç bunun lastiği kadar. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bir kere bu aracı hatay üzerindeki benzin istasyonunda görmüştüm.

Doğrudur evim orada. ;) Araçta orada duruyor. Aytemiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Kaçın la kaçın sahibi geldi

Super çocukluğumu hatırladım
  • quote:

Bahsettiğin araçların tüm değerlerini incelemelisin. Eğer dağa bayıra çıkacaksan yada zırh yaptıracaksan tercihler süper. Yada mafya vari veya şöförle takılacaksan iyi bir tercih ama bana göre bu araç coupe tarzında bir araç bide 7 takla attıktan sonra emniyet kemeri takılı olmadığı halde içinden nasıl çıktıgında önemli.
    izle bence. ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=WnLRHObufEE

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.