Şimdi Ara

BMW X6 M50D İzmir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
14.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ne zevksiz milletiz yahu kaç tane ilan var hepsi ya siyah ya beyaz..

üstelik 150.000 € luk araç da tampon altları plastik yazıklar olsun bmw ye..

Dostum bu arabalar özel sipariş üzerine en ufak ayrıntısına kadar seçilip teslim alınan arabalar

Hazır olan öyle istemiyorsan gidersin sipariş verirsin borusana verirsin istediğin donanım ve renkte bekler babalar gibi teslim alırsın ....

bir gün arabaya 200.000 € verecek duruma geldiğimde beklerim zaten. o kadar para veriyorsam her şeyiyle içime sinmesini ve bana özel olmasını isterim bayide hazır üretilmiş ya da fabrikadan standart çıkmış aracı almam.

işte o parayı verecek konuma geldiğinizde beklemek istemiyorsunuz bunu alıp bineyim daha farklısı gelirse onuda alırım diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35CEM76

quote:

Orijinalden alıntı: Like A Warrior

hocam bu konuyu görüp üye oldunuz sanırım. aramızda görmek isteriz :)

fazla zaman ayırabileceğimi sanmıyorum. Forumlarda eskiyim. Nikim accz dir.

yazın çeşme otobanına çıkıp 250 basmış olma ihtimaliniz varmı ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Hep merak etmişimdir...Hazır bir arkadaş görmüşken ona soralım.

Böyle bir araba alabilmek, ve vergisi, yakıtı, bakımı, bunları karşılayabilmek için "zengin" olmak şart.

Yaş, 40 ın altındadır sanırım. Zenginlik aileden mi geliyor? Yoksa kendiniz çalışarak, didinerek mi bu parayı kazandınız. Genellemeler bazen hatalı olur, ama yinede kolaya kaçıp yapıyoruz. Ben bu tür arabalara binen arkadaşlar kısa yoldan zengin olmuştur diye düşünüyorum. Hani güzel bir ihale, risksiz bir al-sat işi vs.

33 yaşında tanıdığım var. Çalıştığı firmalardan 12 bin eur civarı maaş alan. Ayrıca bir tane daha var o 36 yaşında ve 28 bin eur maaş alıyor. ( Türkiye'de) Bu kişiler anneden babadan değil direk bileği ile kafası ile ....

Bunun haricinde yaşı benden küçük olup ( 33 yaşındayım ) ticaretle uğraşan ve bu ayarda kazancı olan arkadaşlarım var. Babadan kalarak değil , internet vs...

Vizyon meselesi , ayrıca benim tanıdığım insanların ortak yönü , para kazanmaktan ziyade çalışmayı sevdikleri için para kendi kendine geliyor. Para kazanmak için özel bir çaba harcadıklarını görmüyorum. Yapı ile alakalı , ben onların yanında epey tembel kalıyorum.

Kısaca gördüğümüz çok lüks evlerin , çok lüks araçların sahiplerini, boş beleşten kazanmış , haram yemiş gibi düşünmeyin. Mutlaka diğer insanlardan kafa yapısı olarak farklılıkları oluyor. Ayrışıyor, bambaşka açılarda bakıyorlar olaylara. bunun sonucu olarak para ister istemez geliyor.

Vizyon meselesi , ayrıca benim tanıdığım insanların ortak yönü , para kazanmaktan ziyade çalışmayı sevdikleri için para kendi kendine geliyor. Para kazanmak için özel bir çaba harcadıklarını görmüyorum. Yapı ile alakalı , ben onların yanında epey tembel kalıyorum.

Gerçekten tespitlerin benim diyemediklerimdi teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

quote:

260 diyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

quote:

260 diyelim

yavaş reyis ya araba sallandı nasl bi geçişti o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 1 Kasım 2012; 13:03:04 >

• 35CEM76 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Aralık 2021; 4:39:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

BMW X6 M50d Teknik Tablo;

Hızlanma, (100km/s): 5.3 saniye
    Maksimum hız: 250km/s
    Ortalama yakıt tüketimi: 7.7 litre/100km
    CO2 emisyonu: 204 g/km (EU5)

Porsche cayenne S diesel teknik tablo:

Hızlanma, (100km/s): 5.7 sn
    Maksimum hız: 252 km/s
    Ortalama yakıt tüketimi: 7.3 litre
    CO2 emisyonu: 218 g/km

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Porsche cayenne S diesel teknik tablo:

Hızlanma, (100km/s): 5.7 sn
    Maksimum hız: 252 km/s
    Ortalama yakıt tüketimi: 7.3 litre
    CO2 emisyonu: 218 g/km

eee ?

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

eee ?

öylesinecayenne de fena değil. X6 yerine onu tercih ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Hep merak etmişimdir...Hazır bir arkadaş görmüşken ona soralım.

Böyle bir araba alabilmek, ve vergisi, yakıtı, bakımı, bunları karşılayabilmek için "zengin" olmak şart.

Yaş, 40 ın altındadır sanırım. Zenginlik aileden mi geliyor? Yoksa kendiniz çalışarak, didinerek mi bu parayı kazandınız. Genellemeler bazen hatalı olur, ama yinede kolaya kaçıp yapıyoruz. Ben bu tür arabalara binen arkadaşlar kısa yoldan zengin olmuştur diye düşünüyorum. Hani güzel bir ihale, risksiz bir al-sat işi vs.

Dostum yaşım 37 Ailemin durumu normal. Ben evet çalışarak geldim 12 yaşımdan beri izmir çankaya da esnaflık yapıyorum. Fazla detaya gerek yok ancak beni tanıyanlar bu yorumu yapabilir. KIsa yoldan zengin olmak konusunda kastınız ne bilmiyorum ama insanlara şans dogabilir. Ben o şanslılardan değilim ama olada bilirdim bu sonucu değiştirmez-ki Bende o şanslı lardan sayılabilirim. İnsanlar önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirse çok zor oldugunu düşünmüyorum. Ama memur zihniyeti ile olamayacağı kesin tabiki.

Çok mal haramsız, çok laf yalansız olmaz derler. Ya da yurdumda yaygın bir hastalık olan, "kıskançlık" nedeniyle söylenmiştir bu söz.

Soruma verdiğin kompleksiz ve üsturuplu cevaptan bu konuda vicdanene rahat olduğun belli oluyor.

Bu durumda, bana iyi gazlamalar demek düşer

Bu arada kimse kedi gibi uzanamadığı ete mundar demesin...Canavar gibi bir araba, tip meselesi zaten zevk meselesi.

• Gün geçmiyor ki forumda yeni bir olay olmasın.Aracın sahibi burada takılıyor ya la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

eee ?

öylesinecayenne de fena değil. X6 yerine onu tercih ederim.

Ewet onunda değerleri gayet iyi ama biraz da zevk giriyor araya ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPlexen

Gün geçmiyor ki forumda yeni bir olay olmasın.Aracın sahibi burada takılıyor ya la.

Takılamazmıyım arkadaşım? bende bir insan oğluyum. Hem baktım burada bu kadar yorum yapılmış bilen birinin yanıtlaması gerektiğini düşündüm. Kötü etti isem veya rahatsız etti isem kusura bakma lütfen. ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPlexen

Gün geçmiyor ki forumda yeni bir olay olmasın.Aracın sahibi burada takılıyor ya la.

Takılamazmıyım arkadaşım? bende bir insan oğluyum. Hem baktım burada bu kadar yorum yapılmış bilen birinin yanıtlaması gerektiğini düşündüm. Kötü etti isem veya rahatsız etti isem kusura bakma lütfen. ;)

Yok hocam olur mu öyle şey.Sizin gibi bir iş adamının burada takılması

• mükemmel bir araç, ön taraftaki makyaj ile daha da güzel hale gelmiş... güle güle kullanın hocam...
  • bence BMW X serisi efsanedir... bence elestiren vw fanidir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Değerleri nerden aldınız bimiyorum ama ama 0/100 4.7 olarak geçiyor ;)

Değerleri bmw sitesinden almadım ama bmw.de 5.3 yazıyor :)

http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/x/x6/2012/showroom/technical_data/index.html

• oldukça güzel bir araba,allah kaza bela vermesin
  • Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Türkiye şartlarında performans ve ekonomik olmayı verebilecek nadir motorlardan biridir bu motor. Porsche Cayenne S Diesel'de çok güzel ama 4.2 litre hacimli motor, biraz dezavantaj oluşturuyor vergi açısından. Mantıklı bir tercih olmuş sizinki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X6 M50d 0-100 hızlanması 5.3 sn

M550d 0-100 hızlanması ise 4.7 sn
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.