Şimdi Ara

bnde hacklendım sonunda :'((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senelık emek bı anda kayboldu gıttı..1 hafta ankaraya gıttım ve dondugumde char ıptal...bunu kım nedn yaptı bılmıyorum ama umarım ıstedıgı seyler olmaz hayatta 1 oyun ıcın yapılcak ısler degıl bunlar hırsızlık yapmak ve sora rahat rahat gezebılmek.....allahından bulsun artık ne dıım kımın yaptıgını bılmıorum sonucta..knıght da bıttı artık bnm ıcın cunku 0 dan baslamak bıdaha cok uzak bana....
    charımda buydu.. knight offline.

bnde hacklendım sonunda :'((

• güzel charmış adam soyduğu zaman köşe olmuştur!
  • Geçmiş Olsun
  • gecmis olsun bilirim o duyguyu
    insan oyunu bırakır ve 1 hafta sonra tekrar baslar
  • geçmiş olsun.
  • kımın caldıgını bılsem ıtemlerı werıp charı cıplak almaya bıle ragzıyım hatta para bıle werebılırm cunku bu charın yerı ayrıydı bnde...soyan kose olabılır ytl ıle almıstım takıların bı kısmını o yuzden saglamdılar...offf ya cok kotu durumdayımm...

1 daha baslayacagımı hıc sanmıyorum...
  • kardeş seni anlayabiliyorum benim çarda soyuldu 1 hafta önce +9 cleaver +8 shard dual +2 kekuri ring gitti......gold pre bitti ertesi gün soyuldum adamlar o anı bekliyormuş ....şerefsizler!!!!!!!!
  • gecmis olsun kardes bende soyuldum gecen de 3 defa siteye ticket attım ama bisey olmadı insanın butun emegini bi gunde alıp goturuyolarya o cok koyuyo tekrar gecmis olsun insallah bi cozum bulursun
  • bnmde aynısı oldu o charla o kdr çevre yapıosnz btn arklarınız lwl atlıo fln siz hala eski char derdindesiniz fln çk kötü bi duygu geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: quake_mrt

kımın caldıgını bılsem ıtemlerı werıp charı cıplak almaya bıle ragzıyım hatta para bıle werebılırm cunku bu charın yerı ayrıydı bnde...soyan kose olabılır ytl ıle almıstım takıların bı kısmını o yuzden saglamdılar...offf ya cok kotu durumdayımm...

1 daha baslayacagımı hıc sanmıyorum...

• bnce sallıosun post kasmanın yeni yolumu bu ??????

şimdi dersin lvl data hatası yüzünden

lvl yeri kaymış dierleri kaymamıs biraz daha paint çalışman dileğiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

bnce sallıosun post kasmanın yeni yolumu bu ??????

• resim %100 gerçek deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

bnce sallıosun post kasmanın yeni yolumu bu ??????

+1 bencede biraz atıo
  • çok uğraştınmı bu resim içinn
  • ps
  • ps konusunda biraz daha çaış 70in ucu biraz kaymış
  • mert kendinde misin kanka bu charin mykoda kaldi, mykoda kapandi.

logosta oynuyordun en son.
  • ben 3 kere heacklerndim ilkinde 200gb lik 2cisinde 60 gblik 3cüsüde bu hafta oldu 8 md yi almış sadece dieleri duruyo
  • PS e benzio sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 16 Temmuz 2007; 23:07:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.