Şimdi Ara

Home Server topluyorum ama kafam karısık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar hep sistem toparken en iyisini alayım derdim o yuzden hiç düşünmezdim alırdım

Artık bu işlerin fani olduguna karar werdim cok para harcamak istemiyorum keza yeni modeller cıkıcakken para gommekte istemiyorum

Soyel bir sistem yaptım

Q6600 yada Q9550
    DFI LanParty LT X48-T2R
    Corsair DDR2- 1066mhz Dominator
    Zotac 9800GTX+
    750watt Corsair Pusu [Single rail oldugu için]
    Lian Li PC-G7 yada PC-G70

Şimdi i7 almıyorum cunki anakartlar revize olucak indirim olucak ddr3 ler pahalı fln ondan 1 adım geriden eleyim diyorum

Ekran kartıdnada CS dısıdna birsey oynamam ama hep parayı gomerdik "belki kullanrıız diye"

Hem yurtdısıdna 4870x2 hemde gtx295 dusunce bizim fiyatlarda yakıdna dusucek hem martada yeni parti mallar gelicek diye ekran kartındada cimri davrandım

Anakart olarak biraz baktım ama baska tavsiyeniz warsa değerlendiririm EVGA 790i SLI mesala iyi deniyor ama

Urunler eskiği için review bulmak zor oluyor topicler hep gerilerde kalmış o yuzden topic açtık

Bana lazım olan

1- Anakart [DFI'ı iyi OC oluyor diye sectim anakartta sata cıkısının sayısı gelen ekran kartı zerre kadar onemli değil azcık yakısıklı olsun OC yeteneği iyi olsun tamamdır, birde acaba DDR3 desteklı bır boardmı alsam dıyorum]
    2- İşlemci [Q6600 dusebileceği kadar düştüğü için artık daha düşmez diyorum ama Q9550 yakında duser gibime geliyor o yuzden Q6600 e daha yakınım]
    3- Ekran kartı [Oyun sadece CS oynuyorum onuda 8 aydır oynamıyorum ama guncel oyunlarıda calıstırsın yani muhim değil en kotu 9800gtx+ alırım yani ama gtx295 ten sorna 8 ay kart cıkmıyacagını bılsem alırım, kendimi biliyorum kullanmıcak olsam dahi alırım]

Tavsiyesi, "onu alma bunu al cunki" diyecek arkadaşlar arıyorum

Sistemin toplanma amacı home server hemde DOD yapıyorum bir tane onu baglamak için

Ewde her odada ethernet war koyucam ıcıne 4-6 TB HDD yı 2 tanede wireless router rahat edıcem CS fln da yuklerım okadar yanı oyun oynamam ben

Anca Crysis gibi populer olucakta anca "ulan bu nasıl birsey herkez oynuyor" diye yuklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 14 Ocak 2009; 11:06:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.