Şimdi Ara

Board - Ekran kartı uyumsuzluğu olabilir mi? Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konum hem ekran kartı hem board ile ilgili olabileceği için buraya yazmayı uygun gördüm.

Ekran kartım MSI Nvidia Geforce 8800 GT ve board Gigabyte GA-P35 ..... Crysis'i oynarken çok nadiren de olsa donma yapan bu konfigürasyon America's Army adlı oyunu oynarken hemen donuyor.Alt+Escape tuşu ile windows'a dönmeye çalışınca da mavi ekran içersinde beyaz renkte yazılar çıkıp kapanıyor.Bu yazılar 0,5 saniye ekranda kaldığı için okuyamıyorum bile.

Sorum şu ki Crysis'te bile daha akıcı olan konfigürasyon neden bu oyunda donma yapıyor? Benim board AGP ekran kartlarını destekliyor olabilir mi?

Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackby -- 23 Temmuz 2008; 10:58:55 >

• anakartınız pcı-e destekli.8800 gt nin agp si çıkmadı malesef.Crysis te sorunsuz olup diğer daha az sistem gereksinimi isteyen oyunlarda hata oluyorsa burdan çıkaracağımız sonuç: sorunun oyunda olduğuna işarettir.Silin tekrar kurun oyunu.Orjinal değil ise İlacını değiştirin.Olmadı patch falan kurun.Hatta yine olmuyorsa windows kurun.
    oyundan windowsa alt tab ile dönün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 23 Temmuz 2008; 10:05:09 >
  • Ahmetkep,

yardımların ve ilgin için teşekkür ederim.Değinmek istediğim bir iki şey var.Bir arkadaşım bendeki board'un AGP ekran kartlarını desteklediği yönünde bişey söyledi.ekran kartım PCI veriyolu kullandığı için desteklemeyebilir dedi.Bu doğru mudur? ikincisi ise oyun internet üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen bir oyun.2 farklı serverdan indirip patch'lerini de kurdum.oyunda belli haritalarda donma olmuyor.ancak karanlık ve gölgeli haritlarda donma yapabiliyor.ilk düşüncem windows'u tekrar kurmak...ama aklıma takılan kısımda dediğim gibi ekran kartı ve board uyumsuzluğu gibi bişey olabilir mi?
  • Anakartının tam adı nedir ?
  • selamlar.

şu an işyerinde olduğum için ekran kartının tam olarak bilmiyorum.Gigabyte'ın sitesinden baktım.775 soket için o kadar çok PA-35 serisi var ki hangisi olduğuna tam emin değilim.ana başlık olarak gigabyte ile msi kart arasında uyumsızluk oalbilir demek mümkün mü?

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Anakartının tam adı nedir ?

• GA-P35 serisi bütün anakartlar PCI Express x16 desteklidir.AGP desteklemez.
  • board'un ekran kartını desteklememesi gibi bişey olabilir mi? böylke bir kavram var mı? nihayetinde ekran kartının sürücüsü yüklü.çalışıyor da.

asıl sorun oyundaki donma...neden böyle bir donma oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSI 8800 GT lerde ciddi derecede ısınma sorunu olduğunu okumuştum istersen ekran kartı sıcaklığını kontrol et sıcaklık da donmaya sebep olabilir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20164245/tm.htm#20171991
    Bu arkadaşta da senin dediğin gibi mavi ekran geliyormuş driverda da sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarkaMotors -- 23 Temmuz 2008; 12:42:36 >
  • bencede ekran kartı driver ını değiştirip deneyin birde gpu-z den ekran kartı sıcaklığına bakın
  • yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.öneriler doğrultusunda öncelikle bir format atıp deneyeceğim.olmazsa ekran kartını garantiye gönderebilirim.

Ekran kartına ekstra fan uygulaması yapılabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackby

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.öneriler doğrultusunda öncelikle bir format atıp deneyeceğim.olmazsa ekran kartını garantiye gönderebilirim.

Tabiki. Biraz elbecerisi
  • siz bana balık tutmayı öğretin :)) ben balığı yakalarım.

quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orjinalden alıntı: Blackby

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.öneriler doğrultusunda öncelikle bir format atıp deneyeceğim.olmazsa ekran kartını garantiye gönderebilirim.

Tabiki. Biraz elbecerisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.